nişanlım. .

bence senin nişanlın eskiden bu kızla bişeyler yaşamış ama tek gecelik ama bir ilişki minvalinde ortada br şey olmalı ki böyle tutuşsun da kaçsın ta başka iş yerine kadar..

Senin adına Facebook hesabı açacak kadar takıntılı ise nişanlın masum olabilir, kız takmış demekki nişanlına. Yinede takipte kal tabiki, nişanlının ona karşı bişeyi var mı dikkat et.

bence senin nişanlın eskiden bu kızla bişeyler yaşamış ama tek gecelik ama bir ilişki minvalinde ortada br şey olmalı ki böyle tutuşsun da kaçsın ta başka iş yerine kadar..

bende şüpheleniyorum. İş yerini arayıp telefona istemek ne ya ? Bu cesareti ona veren ne aklım almıyor . Konuşabilir miyiz çok kötüyüm demiş birde..

Olay degilecek boyutta. Bencede senin bilmedigin seyler var. Bana da oyle geldi.
Nişanlın hafif çatlatıyor senin hem nabzını ölçüyor hemde biseylerin uzerini kapatmak icin benden hoslaniyor galiba
Ama ben önlemimi aldim sej merak imajı yaratıyor.
Bence bu işte birşey var

Ya ben işkillenirdim herhalde. Ama nasıl ortaya çıkarılır bilemedim.

Aklıma gelen sey sevgilinin telinden mesaj yazmak kıza. Niye beni arayıp duruyosun diye ama işte bu da mantıklı bir yol olur mu, hic sanmıyorum

Kız nişanlınıza yazıyor açık ve net. Umarım nişanlınız kıza "rahatsız etme" derken yeternce sert olabilmiştir.

Bu asılma değil sanki başka bir şeyler var işin içinde. Tek gecelik ilişki yaşamış falan olmasınlar, nişanlınız sadece bir asılma olsa depar atarak kaçmaz. "Kız bana asılıyor" senaryosu çizmiş ama sanki tek gecelik bir ilişki ya da ani bir cinsel çekim, öpüşme falan yaşanmış, kız da nişanlınıza duygusal bir bağ hissetmiş, nişanlınız da yakasını kurtaramıyor gibi geldi bana. Uzun mu oldu cümle? :)

Daha önce bu aklıma gelmişti. Nişanlıma eveleyip sordum ve çok kızdı. Ne demek istiyorsun, öpüşüp öpüşmediğimizi mi soruyorsun dedi. bana kızarak hayır öyle bişey yapmadım dedi.

Cevap tatmin etmedi tabi. Çünkü bir sebepten dolayı çalışırken odada yalnız kaldıkları sırada kız nişanlıma olan beğenisini söylemiş. O sırada bişeyler olduğunu düşünmüştüm. Hiç olmazsa cilveleşmişler yada kızın ilgisi egosunu tatmin etmiş diye düşünmüştüm.

nişanlım eğer sana anlatmasaydım haberin olmazdı diyor..

Nişanlımın numarasını değiştirdikten sonra o kıza iş yerinde tekrar numarasını da vermedi. Bende neden yeni numaranıda vermiyorsun diye sordum. bana kızın bölüm değiştirdiğini artık vermesine gerek olmadığını söyledi.

Nişanlımın Eski telinden kızı engellemiştim. Sonra engeli açtım. Kız nişanlıma mesaj atmış. Sadece isim yazıyordu ve soru işareti vardı. Bende buyrun nişanlısıyım ben ileteyim dediğimde bana daha önce bahsettiğim mesajları yazdı.

Ve sonra bildiğiniz gibi aradan zaman geçmesine rağmen bu kız nişanlımın yeni iş yerini aramış.

Son düzenleme:
Ben kızı döverdim Normalde şiddete inanılmaz karşıyım ama bu başka türlü akıllanmaz. Ne hadle ya? Resmen asılıyor.

Nişanlının tavırlarından eninsen sorun yok sma eğer için rahat edecekse deş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…