- 18 Mart 2011
- 9.040
- 30.597
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Saygısızca konuşmuyor aslında, annesi evde bana ya da ilişkimize laf soktukça böyle böyle beni kaybediyorsun, kız sana ne yaptı tarzında konuşuyor ama kv biraz bana karşı sorunlu. Hoş görmeden de sevmiyordu gerçiBu adamların ayarları mı bozuk ne...
Tamam annem de annem diye ortalarda gezmesin de saygısını da kaybetmesin...
Annesine böyle davranmasının altında başka bir sebep yoksa siz de bir düşünün bence...
Kötü davranmıyor canım ama alttan da almıyor, kv ben istemeye gelmem kızı falan görmek istemiyorum memleketlimiz bile değil dediğinde başladı aralarında sürtüşme. Ben seviyorum, istiyorum kıza neden böyle yapıyorsun tarzında konuşuyor ama kv bilenmeye müsaitAnnesine boyle davranan evlendikten sonra esine de oyle davranir bekle yakindir tabi evlenirsen.
İstemeye bile kp in zoruyla geldi benim kv. Memleketlileri değilim diye, benimki de duygusal biraz annem bseni yok sayarken beni de yok sayıyor diye içleniyorAy çok sıkıntılı bu işler.
Ben olsam kendime bakardım.
İnsanları önemsedikçe tepeye çıkıyorlar.
Madem senden hoşlanmıyor,hatta iftira boyutuna götürüyor işi,sen de dikkate alma onu.
Canım anne oğul sonuçta ben ağzımı bile açmıyorum konuyla alakalı. O da doğru illa ki bilenecek yani :)Böyle adamlarda mı varmış, maşallah.
Boşver, ne olursa olsun bilenecek zaten kayınvalide o yüzden sen adamı değiştirmeye çalışma.
Yok kuzum saygısızlık yapmıyor, yani hakaret, bağırıp çağırma, laf sokma falan yok ama annem evde durduk yere sana laf sokunca bende ben seviyorum, sen onu yok sayıcam diye beni de yok sayıyorsun tarzında konuşuyorum diyor. Gerçi kv beni hiçbir zaman sevmedi de.Ne yapabilirsiniz ki ?
Anne|Oğul ilişkisine karışamasınız... Fakat :
Bugün annesine saygısı olmayanın... Yarın ?...
Vallahi hiç ama hiç karışmıyorum yarın bigün ben kötü olurum. Annen bana bir şey dediğinde boşver savunma beni kadın zaten sevmiyor bu sefer hiç sevmeyecek dedim geçen.Hiç dokunma bence.Evlenince anam anam garip anam moduna girer zaten,birde kraldan çok kralcı olmamak lazım,onlar ana oğul anlarlar birbirlerinin dilinden...
Canım saygısızlık yapmıyor ama şöyle söyleyeyim annesi memleketlileri değilim diye istemeye bile güç bela zorla geldi. Daha tanımadan o kız evime girerse ben kendimi odaya kilitlerim tanışmak falan istemiyorum dedi. Sonra sana yakışmıyor, boyu kısa falan.. Hep bu tarzAnnesine saygısı yok diye karısına saygısı olmayacak diye bir durum yok. Annesi ile arasinda neler geçmiş bilmiyoruz.
Merak etme şimdi hanımcı olan nişanlın, eblenince aniden anneci olacak :)Kızlar bu da dert değil diyeceksiniz belki ama vallahi bir noktada dert. Nişanlım ailesine düşkün biri değil, hatta tam tersi hanımcı. Kv benimle istemede tanıştı düşünün, kadın daha görmeden cephe aldı oğlunu paylaşmak istemiyormuş. Hatta sözlenene kadar beni yok saydı, hiç yokmuşum gibi davrandı. Nişanlıma ağzımı açıp tek kelime etmedim bu konuyla ilgili annesidir diye ama bizimki içinde biriktirmiş. Her noktada benim arkamda tamam bu çok güzel iyi hoş. Hoşuma da gidiyor, güven veriyor ama devamlı böyle olunca kv bana daha da bilenmeye başladı.
Nişanlım annesine hatalarını yüzüne karşı söyledikçe sanki ben doldurup göndermişim gibi oluyor. Karşıma aldım konuştum böyle yapma diye, sen beni doldurmuyorsun bunlar benim fikirlerim annem beni biliyor seni yaralamak için bile bile sen doldurmuşsun tavrına giriyor dedi ama kv bana daha da cephe alıyor gibi. Bunun orta yolu ne olmalı?
3 yıldır birlikteyiz, 3 yıldır böyle ama inşallah öyle de olmasın :/Merak etme evlenince hanımcı olan eş, aniden anneci olacak :)
oluyor3 yıldır birlikteyiz, 3 yıldır böyle ama inşallah öyle de olmasın :/
Desene canım erkek değil mi hepsi bir yerden sonra bu konuda illa ki değişiyor. İnşallah sen kv ile iyisindir, napalım ya bi ortası yok herhaldeoluyor
bunun yıl ile ilgisi yok
benım eşim de nişanlı iken nişanlınız gbiydi
annesının hatalarını fark eder , uyarırdı
annesi ablası ıle araları hep açıktı
ama evlendikten snr o sürtüşmler sankı hıc olmamıs gibi
sankı bunlar cok ıyı anne abla imiş gbi davranıyorlar
eşim de yapılanları unuttu
eşim bana da cok ıyı davranır,
benım yanımdadır hep ancak, suanda onlar benı sınır edecek bırsey olsa
ne yapalım anne der , buyuk der, bız duymayalım gormeyelım der
ama o zaman oyle değidli o zaman anne hatalıysa hatalı idi
Saygısızca konuşmuyor aslında, annesi evde bana ya da ilişkimize laf soktukça böyle böyle beni kaybediyorsun, kız sana ne yaptı tarzında konuşuyor ama kv biraz bana karşı sorunlu. Hoş görmeden de sevmiyordu gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?