Nişanlım

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Merhaba kızlar uzun aradan sonra, kızlar nişanlımı çok seviyorum her yönüyle çok iyi biri ama msj yazamadığımda mesela işim olunca sürekli trip atıyor kursa gitmek istiyorum ya da bi yere gitmek istiyorum trip atıyor napıcam bilemedim kırınca da pişman oluyor merak ediyorum ondan diyor hatta ağlıyor ya kafayı yicem soğutuyosun diyorum gidersen ölürüm diyor tamam dikkat edicem diyor yine aynı akıl verin nolur

Aman ömür mu geçer bunla
Tribi KADIN atar yaa .
O sana atıyosa sen ona misliyle at

Ağlama falan

Seni kisitlanmasina izin verme.
Merak etmek
Sevmek kisiyi sık bogaz etmek ya da istediklerini yapmasina engel olmak degildr.
Aynen ya o yüzden evliliği erteliyorum bu sefer de sen benimle evlenmek istemiyosun diyor

Saplanti haline getirmis sevgiden degil de takintidan boyle yapiyor
Bilmiyorum canım açık açık söylüyorum üzüyorsun beni diyorum kendisi evden çıkmıyo sen de çık diyorum çıkmıyor ev kuşu ben de öle olayım istiyor

Sürekli yazayım istiyor bişey oluyor önceliği ben oluyorum ama ben her zaman onu ön plana alamıyorum sonuçta diğer sevdiklerimiz var o da kendisi gibi olayım istiyor

Kafamızda “erkekler ağlamaz” kalıbı ne kadar yer etmişse, böyle duygusal ağlayan erkek itici geliyor.

Bu kalıbı aşamadığım için utanıyorum zaman zaman ama, bana böyle tripli, ağlak erkekler çok zayıf geliyor. Böyle dağ gibi arkamda olamayacak gibi..
ahh ahh ne desem bilemiyorum.

ilk zamanlar bizde böyleydik ama yavas yavas alıştı
sizinde kendi hayatınız var
ben mesela aylarca her pazarımı onunla geçirdim cok pişmanım keşke aileme daha cok zaman ayırsaydım şimdi gece gündüz beraberiz zaten
ona bunları anlatın sizin hayatınız ondan ibaret değil ki

Erkekler ağlamaz diye düşündüğümüzden değil bence ya bu..
Konuda geçen kişi kadın da olsa aynı şekilde irite ederdi bence :)
Düşünsene
Yine mi dışarı çıktın sen ühüüüü
Ne demek ayrılalım ölüürümmm ühüüüü :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…