Nişanlım

ağlamak mı o ne yaaaaa

arkama bakmadan kaçarım

Bilmiyorum canım açık açık söylüyorum üzüyorsun beni diyorum kendisi evden çıkmıyo sen de çık diyorum çıkmıyor ev kuşu ben de öle olayım istiyor
Boyle bir tiple evlenir mi bir kez daha düşün erkek dedigin gezer .Tamam evi sevebilir de dusunmek lazim noye cikmiyor beni de kisitliyor diye obsesif bile olabilir .

Ay bi tanıdığım var çocukları olduğunda anne o ağladıkça ağlar ya ilk çocukta napıcam diye, eşide onla bir oturur ağlardı.
Ailece oturup ağlama seansı yaparlardı her gece

Konuyu okuyunca yaşlar küçük, öğrencisiniz sandım. Oysa iş güç sahibi, belli yaşta insanlarsınız. Veya sadece siz öylesiniz. Nişanlınız neden hep evde oturuyor, çalışmıyor mu ? Farklı şehirlerde misiniz ? Diğer konularınıza bakınca pek uygun bir eş adayı gibi görünmüyor. Bu manevi baskılara aldanmayın, mantığınızı dinleyin.

Iyk. Ne kadının ne erkeğin tribi çekilmez. Dünyanın en gereksiz hareketi. Sanki trip atıyorsun da ne oluyor? Derdin varsa konuşursun. Değişik değişik tavırlara ne gerek var ergen gibi.
Sen istediğin gibi davran. İşine gelmeyen çeker gider. Kimse kimseyi istediği kalıba sokmaya, kendi kurallarına uymaya zorlayamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…