Nişanlım

Ben yaptım o yapmadı demıyorum ki ben.
Ben ondan ayrılmayıda düşünmüyorum.
Sadece bunları yaptırmak için bişe yapabılırmıym onun derdindeyım. Benı anlasın istıyorum

İşte tam olarak anlatmak istediğim buydu. Teşekkür ederim.
Bunları yanyanyken ona anlatıyorum. Beni güzelce dinler saolsun ama ben yapamam dıyor. Ya da tamam yapıcam denicem dıyor.ama yok olmuyor işte. Huy değişmıcek ben alışıcam galıba bu duruma.

İşte beklentiler burda tamamen farklı. Ona göre size en büyük iyiliği sizi baskalara muhtaç etmeden yuvanizi kurmak. Bayramdada "zaten her evde bolca tatli var" diye bosuna masraf etmiyim kafasi ile devam etmiştir. Burda en iyi taktik bana göre hem onun yaptığını takdir etmek, hem yavas yavas kendiniz örnekler yaratarak öncü olmak.. Bende küçük seylere sevinirim mesela. Alin ona güzel bir cikolata "aklıma geldin tatlım sana aldım" diye verin.. Bu demek değildir ki hemen. 180.derece dönüp romantik erkek oluyor. Ama bazı insanlar gerçekten kendileri görmeden öğrenmiyor.

Son bir soru; her şeyi tek yapıyor dediniz, hiç yardımcı olöuyor musunuz maddi anlamda?
Bi süre çalıştım ayrıldım işten şu an tekrar iş arayısındayım. Kendi eksıklerımı tamamladım ona yardımcı olamadım
Ama işe başlayınca tabıkı yardım edıcem.benım sorunum maddiyat degıl

Evet işte bılmıyorum dıyor.
Bı kaç bişe yaptım bende.ama baktım olmuyor bıraktım.
Kendim yapıp ona öncü olmalıyım haklısınız.

Zamanla biraz yontulur bence:) Siz söylemeye devam edin , maddi bir şey istemiyorum, maddiyatta gözüm yok sadece beni onemsedigini hissettirecek şeyler bekliyorum , senin bana değer verdiğini hissetmek çok hoşuma gidiyor, dünyanın en mutlu kadını oluyorum falan diye dile getirin. Zamanla düzelir biraz biraz duya duya.

Ama dediğiniz gibi huy, yapacak pek te bir şey yok. Herkesin bir kusuru vardır, nisanlinizinki de bu , duzeldigi kadar artık.

Annesi cimri, babası çok cömert. Buda anasına çekmiş biraz :))
Bu memlekette en zengini bile cimri olabiliyor çok görüyorum böylelerini. Gerçekten bunun maddiyatlada çok alakası yok gibi gibi. Böyle huy gibi, genetik gibi birşey. Maddiyatı olmadığı halde imkansızlıktan imkan doğuranları da gördü bu gözler. Akılda bitiyor herşey.

Nisanlınıza üzüldüm.

Karakter farkı ilişkisi sanırım cesursunuz ben göze almadım.

Adam olmuş sizi rahat ettirip size borç kabusu cektirmemeye çalışıyor belki evlenince de böyle devam edecek bu huyu.

Siz romantizm deyip kendinize hediye bekliyorsunuz da siz verdiniz mi?
Romantigim diyen romantiklik de yapar her seyi karşı taraftan beklemez.

Sert çıktım kusura bakmayın konu sahibesi ama sorumluluk duygusu romantizminden iyidir.
Size vermediği hediye ve romantizmi başka Kadinlara da vermesinden iyidir.

Biraz olgunlaşin lütfen. Romantizmi de iliskinize siz katın ve sizden öğrensin.

Aynen gerçekten erkekler öncü olunca zamanla ya dur ben de bir şey yapayım diyorlar. Bir kız arkadaşım vardı sevgilisi ona sürprizler falan çok yapardı böyle ufak tefek . Ya nasıl romantik bir adam diyordum, arkadaşım demişti ben yapa yapa öğrettim normalde yapmıyordu, benden göre göre kendisi de başladı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…