- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.086
- 548
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
iyi ama oturmak zorunda değildim ki bende o evde. sokakta da oturacak değildik nitekim.
ben istekleri mantıksız demedim. kardeşine para göndermesi problem olmuş. kardeşi yani göndermesin mi?
sizin kardeşiniz olsaydı göndermez miydiniz?
ben gönderirdim ya niye göndermeyeyim ki ? kardes sonucta nasil kiyayim ablasi totiş yesin bbxbxnxnxnMaaşımin hepsini değil kardeşime babama göndermem
Bakış açın farklı, hepimiz aynı yerden bakamayız tabi.acaba ben mi konuyu yanlış anladim
evet oyleymis o son yazdiginizi yeni anladim. düğün erteleme olayı vurdumduymazlik tamamen gözümden kaçmış.ilk olarak benim ailemin durumu varsa ailem gonderirdi ben evlilik hazirligindayken maasimi kardesime hibe ettirmezlerdi.
hadi gonderdim diyelim, nisanlima “hayatim ev icin sunu alacaktik onu ertesi aya atalim” derdim. yani o bana sorana kadar saklamazdim. bu adam yaptiginin hata oldugunun farkinda ki konu sahibinin haberi bile olmamis. ayrica tek sorun da maasini kardesine gondermesi degil dugun onun issizligi yuzunden ertelenmisken ilk maasini da komple millete hediyeye yatirmasi da var. adam bir aile kurma bilincinde degil.
ben düğün ertelenip paraları çarçur etme konusunu şuan anladim. sanırım oraları atlamışım. yani anlamamışım..Bakış açın farklı, hepimiz aynı yerden bakamayız tabi.
Ama şunu da görmek lazım bu adamın önceliği nişanlı iken bile nişanlısı değil, evlenince nasıl olacağı apaçık ortada
Ben 1.5 sene özel bir hastanede tıbbi sekreterlik yaptım. Düğün ertelenince annemin isteğiyle (aslından bende istiyordum) dersaneye yazıldım sınava hazırlanip şansını denemek istedim bu sürede. 3 aydır çalışmıyorum. Ama sınavdan sonra çalışacağım tabii kiSiz çalışıyor musunuz
Lütfen kendi değerini bil, koca bulunur ama her kocada mutluluk bulunmaz...Ben 1.5 sene özel bir hastanede tıbbi sekreterlik yaptım. Düğün ertelenince annemin isteğiyle (aslından bende istiyordum) dersaneye yazıldım sınava hazırlanip şansını denemek istedim bu sürede. 3 aydır çalışmıyorum. Ama sınavdan sonra çalışacağım tabii ki
Ya kuzum ya çok tatlısınvay eşşek herif vayyy parasızlıktan düğün yapmıyor ve eline geçen ilk parayı mı çarçur ediyor?
Durumu yoksa ne diye kardesine para yolluyor peki? Dügünü olacak genc bir adam sence gelecegini düsünmek zorunda degil mi????iyi de durumunuz yoksa yılbaşı hediyesi neyin nesi?
cebinizde paranız olmadığı halde abuk sabuk adetlere girmek doğru mu?
kardeşi o, tabii para yollayacak. daha evli değilsiniz ortak hesabınız yok.
mahcup olurumYa kuzum ya çok tatlısınkesinlikle essek ben bu hanım kızımızı başka bir konuda da hatırlıyorum. Kız üzülüyordu hep düğün otelemekten
Bence sizde de hata var. Iki kişi bir hayat kuracaksınız niye her şeyi ona endekslediniz ki? Siz çalışmadığınız için şu an ona muhtacsiniz. Acele etmeyin bence. Sınava girin sonra ise tekrar başlayın. Atama olursa daha da super olur ama hep bu adamın eline mi bakacaksiniz? Yaşınız genç heralde. Kimseye mecbur ve muhtaç değilsiniz. Önce bi kendi ayaklarınızı yere sağlam basın sonra karsinizdakinden beklentiye girersinizBen 1.5 sene özel bir hastanede tıbbi sekreterlik yaptım. Düğün ertelenince annemin isteğiyle (aslından bende istiyordum) dersaneye yazıldım sınava hazırlanip şansını denemek istedim bu sürede. 3 aydır çalışmıyorum. Ama sınavdan sonra çalışacağım tabii ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?