- 23 Temmuz 2019
- 251
- 387
- 18
- 30
- Konu Sahibi Rapunzel Kibrit Satar
Kızlar cuma günü nişanlımın dedesi ölmüştü. Biz de bugün nişanlımın ailesine baş sağlığına gittik. Hazırlık falan yapmışlar oturduk biraz. Beni huzursuz eden şu oldu; hep kendi aralarında, bizim tanımadığımız insanlarla ilgili muhabbet döndü. Özellikle abla ve babası kendi aralarında konuştular. Biz öyle bön bön oturduk. Babam falan en son avizenin taşlarını saydı sıkıntıdan. Annesi hariç dönüp bizimle konuşan yok, babam kendisi sohbete dahil oldu hep. Saat 9 olmadan da kalktık. Babam müsaade isteyelim deyince, direkt kalktım ben çünkü çok sıkıldım. Ben balkonda nişanlıma dedim ailen kırgın mı bize cenazeye gelmedik diye mi böyle yapıyorlar, yok dedi. Bana da sürekli cenazede seni sordular falan deyip durdular. Ama cenaze başka bir şehirdeydi açıkçası ailemin gitmesi mi gerekliydi uzak bir şehre? Ya da ben illa gitmeli miydim? Bir de annemler hiç kendi aralarında konuşuyorlar gibi bir şey demedi. Acaba ben mi kuruntu yapıyorum bu durumdan rahatsız olmakta haklı mıyım sizce? Nişanlıma tekrar bir şey demeli miyim?