- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
merhaba benim sorunum şu kızlar , ne alırsam alayım hediye olarak beğenmiyor adam .teşeşkkür ediyor ve o . d&s tween den falan dünyanın hediyesini aldım yok , clasic arabası var arabasının aynısından koca maket aldım yok arabasına yağ silme bezi bile aldım köpeğine tasma bile aldım yahu .. kendim kaşkol ördüm olmadı e o bana büyük , e ben onu kullanmam falan filan fazla detaycı şimdi de yeni yılda ne alsam diye düşünüp duruyorum tek atımlık kursunum var valla yardım edin nolur
çok güzel süslü püslü büyük bir hediye kutusu yaptır içine de küçük bir kalp koy ama kalp kırık olsun orta yerinden
kutuyu açınca şaşıracaktır o zaman lafı yapıştır
her aldığım heidyede kalbim kırıldı de hayatta unutmaz bunu
Nısanlın senı begenmıs gerısını bosver... Nezaketen de olsa oyle davranmaması gerekır elbet..Tepkılerıne alındıgınız konusunda bır uyarıda bulunun.. Bır kere benım cok begenerek aldıgım kazagı hıc gıymıstı, Hatta arkadasına hedıye ettı hemen yanımda.. Cok uzulmustum.. Erkek aklı duz mantık..
Begenecegı bısey almak ıstıyorsanız Beraber alısverıse cıkın.. Begenılerını az cok kavrarsınız.. O dogrultuda hareket edersınız.. Benım nısanlımda ozel gunler yaklastıgında bır kac kez almak ıstedıgı seyı yada yapmak ıstedıgı seyı soyler.. Zarf atıyor aklı sıra :) Bende onun ıstedıgı seyı alır hedıye ederım.. Hem ıhtıyacı karsılanmıs oluyor, Hemde zevkıne gore..
evet , benzeer birşey yapacağım .. teşekkürlerHarıkasınız Bunun ustune dıyecek soz bulamadım..
Süper fikir bence hatasını anlar inşallah bi daha da beğenmedim demez.ben arkadaşların dediği gibi küçük bir kutu hazırlayıp içine fotoğrafımı koyup birde nasılsa mutlu olmayacaktın aldığım şeyle , bunun kıymetini bil tarzında bişey yapmaya karar verdim ..
teşekkürler fikirleriniz için ..
Ben olsam asla ve asla birşey almam.O zaman anlar odunluğunu.Sen bi de bunu dert ediyorsun.merhaba benim sorunum şu kızlar , ne alırsam alayım hediye olarak beğenmiyor adam .teşeşkkür ediyor ve o . d&s tween den falan dünyanın hediyesini aldım yok , clasic arabası var arabasının aynısından koca maket aldım yok arabasına yağ silme bezi bile aldım köpeğine tasma bile aldım yahu .. kendim kaşkol ördüm olmadı e o bana büyük , e ben onu kullanmam falan filan fazla detaycı şimdi de yeni yılda ne alsam diye düşünüp duruyorum tek atımlık kursunum var valla yardım edin nolur
Amin canım benim hepimiz çok yasayalımçok yaşayın siz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?