Nişanlıma Birşey beğendiremyorum

çok güzel süslü püslü büyük bir hediye kutusu yaptır içine de küçük bir kalp koy ama kalp kırık olsun orta yerinden

kutuyu açınca şaşıracaktır o zaman lafı yapıştır

her aldığım heidyede kalbim kırıldı de hayatta unutmaz bunu

Nısanlın senı begenmıs gerısını bosver... Nezaketen de olsa oyle davranmaması gerekır elbet..Tepkılerıne alındıgınız konusunda bır uyarıda bulunun.. Bır kere benım cok begenerek aldıgım kazagı hıc gıymıstı, Hatta arkadasına hedıye ettı hemen yanımda.. Cok uzulmustum.. Erkek aklı duz mantık..

Begenecegı bısey almak ıstıyorsanız Beraber alısverıse cıkın.. Begenılerını az cok kavrarsınız.. O dogrultuda hareket edersınız.. Benım nısanlımda ozel gunler yaklastıgında bır kac kez almak ıstedıgı seyı yada yapmak ıstedıgı seyı soyler.. Zarf atıyor aklı sıra :) Bende onun ıstedıgı seyı alır hedıye ederım.. Hem ıhtıyacı karsılanmıs oluyor, Hemde zevkıne gore..

Harıkasınız Bunun ustune dıyecek soz bulamadım..

Daha yazdıklarınızı okurken sesli bir şekilde istemsiz olarak "ben olsam hiçbir şey almazdım" dediğimi farkettim.

Alamazdım. İçimden gelmezdi. Tabi sizin bileceğiniz iş :) Allah yardımcınız olsun.

ben arkadaşların dediği gibi küçük bir kutu hazırlayıp içine fotoğrafımı koyup birde nasılsa mutlu olmayacaktın aldığım şeyle , bunun kıymetini bil tarzında bişey yapmaya karar verdim ..
teşekkürler fikirleriniz için ..

Süper fikir bence hatasını anlar inşallah bi daha da beğenmedim demez.

daha sonra size haber vereceğim tepkisini , şimdilik hoşçakalın

detaycı dan çok densiz gibi geldi bana nişanlınız ya bunca hediyeden hiç birimi ona göre değil..Sizde aynı densizlikle cevap verin ona eline birkaç lira tutuşturup git kendine yeni yıl hediyesi al nede olsa ben alsam beğenmeyeceksin deyin

Ben olsam asla ve asla birşey almam.O zaman anlar odunluğunu.Sen bi de bunu dert ediyorsun.

Bir şey almam. Sevdiceğime çöpten pet şişe getirsem boynuma sarılır. Bu bir garipmiş. Yüzsüzlüğe de vurup "hediye almadım nasıl olsa beğenmiyorsun" derim. Ohh mis!

Eşim de zor beğenir. Zevklerimiz uyuşmuyor. Ama senin ki biraz daha kabaymış.

Nişanlıyken kazak aldım beğenmedi kendim değiştirdim.
İnternetten saat aldım değiştirdi.
Kendi beğendi tesbih ve yüzük aldım gelince beğenmedi değiştirdim.
Ayakkabı aldım değiştirmek istedi bir şey beğenemedi değiştiremedi.
Gömlek aldım bahane buldu üşenmedim gerisin geriye yolladım.
Ve yemin ettim "bundan sonra kendime alacağım ama sana bir çöp dahi almayacağım. Kendin beğen kendin al" diye. Artık hediye almak istesem de kendisi beğeniyor.
Erkeklere beğendirilecek en kolay şey tuttuğu takımın lisanslı ürünü. Dayanamadım bu doğum gününde böyle bir şey bakacağım.

meşe odunu al bence yılbaşına özel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…