heheheBuda cok mantıklı :) nasıl ağir gelir varya :)
ay benim soru şakaydi canim, zipzip arkadasa ithafen32 yasında :) ama oyle koca adam gibi davranmıyor , ben 24 yaşındayım
Ben bişi almazdımm....merhaba benim sorunum şu kızlar , ne alırsam alayım hediye olarak beğenmiyor adam .teşeşkkür ediyor ve o . d&s tween den falan dünyanın hediyesini aldım yok , clasic arabası var arabasının aynısından koca maket aldım yok arabasına yağ silme bezi bile aldım köpeğine tasma bile aldım yahu .. kendim kaşkol ördüm olmadı e o bana büyük , e ben onu kullanmam falan filan fazla detaycı şimdi de yeni yılda ne alsam diye düşünüp duruyorum tek atımlık kursunum var valla yardım edin nolur
Yani yüzüne karşı beğenmedim falan mı diyor?merhaba benim sorunum şu kızlar , ne alırsam alayım hediye olarak beğenmiyor adam .teşeşkkür ediyor ve o . d&s tween den falan dünyanın hediyesini aldım yok , clasic arabası var arabasının aynısından koca maket aldım yok arabasına yağ silme bezi bile aldım köpeğine tasma bile aldım yahu .. kendim kaşkol ördüm olmadı e o bana büyük , e ben onu kullanmam falan filan fazla detaycı şimdi de yeni yılda ne alsam diye düşünüp duruyorum tek atımlık kursunum var valla yardım edin nolur
32 yasında :) ama oyle koca adam gibi davranmıyor , ben 24 yaşındayım
Nasıl nazik olunur ? Adında bi kitap al
Okusun da hediyeye teşekkür etmeyi öğrensin.
merhaba benim sorunum şu kızlar , ne alırsam alayım hediye olarak beğenmiyor adam .teşeşkkür ediyor ve o . d&s tween den falan dünyanın hediyesini aldım yok , clasic arabası var arabasının aynısından koca maket aldım yok arabasına yağ silme bezi bile aldım köpeğine tasma bile aldım yahu .. kendim kaşkol ördüm olmadı e o bana büyük , e ben onu kullanmam falan filan fazla detaycı şimdi de yeni yılda ne alsam diye düşünüp duruyorum tek atımlık kursunum var valla yardım edin nolur
merhaba benim sorunum şu kızlar , ne alırsam alayım hediye olarak beğenmiyor adam .teşeşkkür ediyor ve o . d&s tween den falan dünyanın hediyesini aldım yok , clasic arabası var arabasının aynısından koca maket aldım yok arabasına yağ silme bezi bile aldım köpeğine tasma bile aldım yahu .. kendim kaşkol ördüm olmadı e o bana büyük , e ben onu kullanmam falan filan fazla detaycı şimdi de yeni yılda ne alsam diye düşünüp duruyorum tek atımlık kursunum var valla yardım edin nolur
Hicbirsey almazdim azcık nezaket sahibi olup önce hediyenin anlamını bilecekmerhaba benim sorunum şu kızlar , ne alırsam alayım hediye olarak beğenmiyor adam .teşeşkkür ediyor ve o . d&s tween den falan dünyanın hediyesini aldım yok , clasic arabası var arabasının aynısından koca maket aldım yok arabasına yağ silme bezi bile aldım köpeğine tasma bile aldım yahu .. kendim kaşkol ördüm olmadı e o bana büyük , e ben onu kullanmam falan filan fazla detaycı şimdi de yeni yılda ne alsam diye düşünüp duruyorum tek atımlık kursunum var valla yardım edin nolur
çok yaşayın siz yaaaaEe adam ne alsam goturup degiştiriyo niye aldın diyo bende ona ihtiyacı vardı onu aldım 3 bucuk yıllık evliyim
USLÜBUMUZA DİKKAT EDERSEK SEVİNİRİM .. SİZE FİKİR DANIŞTIM , HAKARET ETMEK , YADA BUNA TEŞEBBÜS ETMEK HADDİNİZE DEĞİL !Beyin satılsa beyin alın diyeceğim ama yok... Böyle adama hediye alınır mı ya?
Bişey almazdım, hatta bi kutunun içine not yazar kutuyu paketlerdimhediye paketi gibi. nota da '' sen misin hediye beğenmeyen! '' yazardım [/QUO
buda çok iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?