Nişanlıma Birşey beğendiremyorum

ben olsam kendime pahalı ayakkabı alırdım.
paketi açınca şoka girer haliyle,sen de "bunu giydiğimde sen çok sevinirsin,yanında çok güzel dururum" diyerek ayakkabıyı giyerdim:)
mnasıl

Ben bişi almazdımm....

Yani yüzüne karşı beğenmedim falan mı diyor?

Sen uğraş atkı ör beğenmesin. Bir de bunu dile getirsin. Çok terbiyesizce bence.

Bir şey alma derim.

Bu erkeklerde baskalasti artik yaa. Kimi hediye beğenmez kimi fonunu düşünür. Kiz gibi oldular artik. Bir naz bir kapris bir kendini beğenmişlik. Vallaha biz erkek onlar bayan oldu.
Fazla totosunu kaldirmissin nisanlinin yakinda senide beğenmez kulp takar demedi deme.

Demek ki memnuniyetsiz biri... hani ne alırsan buruk kıvıracak gibi..
Kompleksli olabilir mi bu konuda..
Bence hediye almayı bırakın artık.. illa alacaksınız annenize alın. Bir Anneller bilir kıymet

Bu 30 yaş üstü bekar erkeklerde garip huyları ortaya çıkıyor birde evlendikten sonra daha başka takıntıları ortaya çıkar sanırım nazını hep sen çekiyorsun , bende hiç erkeğin nazını çekmediğimden tuhafladım hele ki nişanlıyken asıl sen öyle olman gerekirken senin rolünü çalmış , çok bilmiş beyefendi
32 yasında :) ama oyle koca adam gibi davranmıyor , ben 24 yaşındayım

Ayrıca yerinde olsam onu mutlu etmek için ugrasmazdim bu kadar; mutlu olmayi bilmiyorsa ogretirdim ona. Kocaman bir pasta al. Nisanlinida yanina al ve çocuk esirgeme kurumuna gidin birlikte o pastayi oradaki çocuklarla paylasin. Mutlu nasil olunurmus gorsun hayatta minnacik bedenlerin anasiz babasiz nasil bu hayatta ufacik şeylerden mutlu olduğunu görünce belki yaptigi burun büyüklüğünün ne kadar anlamsız olduğunu anlar.
Ona harcadigin parayla baskalarinin gönlünü al daha makbule geçer. Nasil olsa adam bisey beğenmiyor.

benim eşim de nişanlıyken öyleydi..
daha fazla k.çını kaldırmayın..
ve bir an önce sitem edin bu kendini beğenmiş tavrına...

Bişey almazdım, hatta bi kutunun içine not yazar kutuyu paketlerdim hediye paketi gibi. nota da '' sen misin hediye beğenmeyen! '' yazardım

Hicbirsey almazdim azcık nezaket sahibi olup önce hediyenin anlamını bilecek

Beyin satılsa beyin alın diyeceğim ama yok... Böyle adama hediye alınır mı ya?

Seni nasıl beğenmiş bu herşeye kulp takan adam,

ben olsam bu kadar şeyin karşılığında küçük bir teşekkürü bile çok gören oduna birşey almazdım.

yada o bana bir hediye aldıysa aynı muameleyi çekerdim hatasını anlasın.

Beyin satılsa beyin alın diyeceğim ama yok... Böyle adama hediye alınır mı ya?
USLÜBUMUZA DİKKAT EDERSEK SEVİNİRİM .. SİZE FİKİR DANIŞTIM , HAKARET ETMEK , YADA BUNA TEŞEBBÜS ETMEK HADDİNİZE DEĞİL !

Değiştirmiyor , beğenmiyor . beğenmemesi değiştirdiği anlamına gelmiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…