böyle bir hediye al sen de hehehemerhaba benim sorunum şu kızlar , ne alırsam alayım hediye olarak beğenmiyor adam .teşeşkkür ediyor ve o . d&s tween den falan dünyanın hediyesini aldım yok , clasic arabası var arabasının aynısından koca maket aldım yok arabasına yağ silme bezi bile aldım köpeğine tasma bile aldım yahu .. kendim kaşkol ördüm olmadı e o bana büyük , e ben onu kullanmam falan filan fazla detaycı şimdi de yeni yılda ne alsam diye düşünüp duruyorum tek atımlık kursunum var valla yardım edin nolur
Bu kadar memnuniyetsizse hiçbir hediyeyi de haketmiyordur ..merhaba benim sorunum şu kızlar , ne alırsam alayım hediye olarak beğenmiyor adam .teşeşkkür ediyor ve o . d&s tween den falan dünyanın hediyesini aldım yok , clasic arabası var arabasının aynısından koca maket aldım yok arabasına yağ silme bezi bile aldım köpeğine tasma bile aldım yahu .. kendim kaşkol ördüm olmadı e o bana büyük , e ben onu kullanmam falan filan fazla detaycı şimdi de yeni yılda ne alsam diye düşünüp duruyorum tek atımlık kursunum var valla yardım edin nolur
aynen katılıyorumNiye zirt pirt bisey aliyosunuz ki, hemde kiymet bilmeyen birine... Senede bikere dogumgününde alin bi pasta, iki mum üstüne, üfletin bitsin...
Ee bırazda boyle deneyeceğim Haklısınız :)Bu kadar memnuniyetsizse hiçbir hediyeyi de haketmiyordur ..
Alma da anlasın biraz yaptığı kabalığı ..
Olması gereken gibi gayet insansı düşünüyorsunuz yani :)Alıyor elbette ama ben kim olursa olsun ailem dahil , bi Sakız getirse benı düşünmüş derim yani
bence bisey alma.. belki o zaman begenir..merhaba benim sorunum şu kızlar , ne alırsam alayım hediye olarak beğenmiyor adam .teşeşkkür ediyor ve o . d&s tween den falan dünyanın hediyesini aldım yok , clasic arabası var arabasının aynısından koca maket aldım yok arabasına yağ silme bezi bile aldım köpeğine tasma bile aldım yahu .. kendim kaşkol ördüm olmadı e o bana büyük , e ben onu kullanmam falan filan fazla detaycı şimdi de yeni yılda ne alsam diye düşünüp duruyorum tek atımlık kursunum var valla yardım edin nolur
Buda cok mantıklı :) nasıl ağir gelir varya :)böyle bir hediye al sen de heheheEki Görüntüle 1323331
merhaba benim sorunum şu kızlar , ne alırsam alayım hediye olarak beğenmiyor adam .teşeşkkür ediyor ve o . d&s tween den falan dünyanın hediyesini aldım yok , clasic arabası var arabasının aynısından koca maket aldım yok arabasına yağ silme bezi bile aldım köpeğine tasma bile aldım yahu .. kendim kaşkol ördüm olmadı e o bana büyük , e ben onu kullanmam falan filan fazla detaycı şimdi de yeni yılda ne alsam diye düşünüp duruyorum tek atımlık kursunum var valla yardım edin nolur
32 yasında :) ama oyle koca adam gibi davranmıyor , ben 24 yaşındayım'alacagin hediyenin yaşı kaç canim?'
imza: zipzip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?