Nişanlıma Birşey beğendiremyorum

böyle bir hediye al sen de hehehe

Insan nezaketen bir tesekkur eder.kullanmayacak bile olsa koy bir koseye dursun dillendirmenin ne geregi var.
Yeni yilda hicbirsey alma nisanlina.bozulursa bende sen begenmeyince bozuluyorum dersin.
Onun her aldigini sen begeniyormusun.begenmeyince dile getir sende onun gibi,gorsun bir nasil oluyor.

Kızlar hepinize ayrı tesekkur ederim , cok güldüm valla . Tamda oyle sacıma bir fiyonk al sana hediye Dicem :) o bana Kıyafet alıyor genellikle elbise falan :) o seksi ic çamaşırı giy diyen arkadasım :) bizim daha o günlerimize var . Tesekkur ederim hepinize iyi fikirler cıktı , benden iyi hediyemi var Dicem :)

Eklentiler

• image.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 89
Bu kadar memnuniyetsizse hiçbir hediyeyi de haketmiyordur ..
Alma da anlasın biraz yaptığı kabalığı ..

Niye zirt pirt bisey aliyosunuz ki, hemde kiymet bilmeyen birine... Senede bikere dogumgününde alin bi pasta, iki mum üstüne, üfletin bitsin...
aynen katılıyorum

bide yılbaşında hediye almak fazla bana göre de
o sana alıyor mu peki?

Alıyor elbette ama ben kim olursa olsun ailem dahil , bi Sakız getirse benı düşünmüş derim yani

Sende çok önemsemeden al ver fikrini sorma yda beğenmedysen geri ver de... Yok böyle bi saygısızlık, hedyesini kendi seçsin memnun kalır bak bundan, yada git diesel den saat al dbi düşer, maddiyatçı sanırım.

O size yılbaşında hediye alacak mı? Ya da normal zamanda size ne alıyor da sizin aldıklarınızı beğenmiyor,merak ettim

bence bisey alma.. belki o zaman begenir..

Zamane erkekler nazlı nazlı işin zor ben olsam artık hiç bir hediye almazdım ve nazını tuzunu çekmezdim ceza olarak , insan sevdiğini hediye için üzmez çok kabaymış kendisl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…