nişanlıma cıkma teklifi eden yaqğmur adındakı zilli

burada konu açmanın amacı
insanların olayla ilgili yorum yapıp farklı yönlerini göstermeleri değil mi?
kimse size nişanlınız kötü demiyor
ama bu olay bu şekilde de olabilir deniyor ki
gerçekten de olabilir..

ne bu şiddet ya
sakin ol arkadaşım, yerimseniben
nişanlın aldırış etmemiş işte ne güzel.
bırak kız ne yaparsa yapsın,
hem bana bu işte bi gariplik olduğunu düşünüyorum,biraz eksik sanki..fisfisfis
yaş kaç bu arada?

evet ben soyledım ama sız oyle bı yazmıssınızkı adam takılmıs gezmıs kızı bıraktınız adamı suçlu yaptınız ıkı dakıkada

Adamın suçunu halen göremedinizse pes!
Kaç kişi yazmış burada neden muhatap oluyorsunuz,madem önemli bir takılma değildi de telefon numarasına kadar ezberlenmiş diye?
Bunların hiç mi önemi yok sizin için..
Kız elbet hatalı ama sizin erkek arkadaşınızın da masum olduğuna inanmıyorum ben..

oy oy oy hayaller aleminde yasamak diye buna deniyor heralde...
yok numarayi ilk söyleyiste aklinda tutmus, yok pesimi birak diye aramis...
bunlara inanmak resmen bile isteye kendini kandirmaktir...
nisanlin diye sonsuz, sartsuz surtsuz güvenmek cok ama cok sacma...
erkeklerin bir kadini ne kadar kolay ve cabuk kandirdigini gördügümüz tipik olaylar bunlar...
ama bir kadinin israrla beni kandiriyor ve bende severek kaniyorum demesine üzüldüm gercekten...

hiç begenmedım bu davranısınızı
kadın agır olur ,ne dovmesı ne kana bulaması kımın ıcın ??nişanlınız mı esınız mı
neden aksam tekrar aramıs zaten baska numaradan aramış onceden nıye aksam benı arama dıye yenıden arıyor kii
takılıp terk ettıgı kız demıssınız.. bu mudur yanii
cok banal ..
aman ıı yapışın nısanlınıza almasın kımse elınızden yoksa alimallah hapıshanelerde curursunuz ..

23 yaşındayım

onceliklle biraz sakin ol canim ya.
kusura bakma ama daha kocan olmamis bir insan icin kendini niye bu kadar paraliyorsunki.
kendine deger ver.bana oyle geldiki mesajlarindan sen nisanlini hayatinin tek odak noktasi haline getirmissin.
ve hicbirzaman 100% kimseye guvenme. bu nisanlinda olsa kocanda olsa boyle.
herkesin soyledigi gibi benimde kafam kurcalayan sey nisanlin neden o kizin numarasini aliyorki??
ben nisanliyim tamam birak pesimi demesi yeterli degilmi.
siz neden aradiniz ki onu.
sana tavsiyem boyle yapmaman. biraz gururlu ol kendini agirdan sat.
nisanlini gercekten yazdiklarindan anladigim kadariyla ilah ilan ediceksin.
sakin ol guzelim sakin.oda herkes gibi bir insan.sende bir insansin. yagmurda bir insan.
ve insan yalan soyler bunu unutma.

Adamın suçunu halen göremedinizse pes!
Kaç kişi yazmış burada neden muhatap oluyorsunuz,madem önemli bir takılma değildi de telefon numarasına kadar ezberlenmiş diye?
Bunların hiç mi önemi yok sizin için..
Kız elbet hatalı ama sizin erkek arkadaşınızın da masum olduğuna inanmıyorum ben..

aynen lalecigim.......
bende dedim......nişanlı demiyormuş arkadaş çünkü yıllarını vermiş.....kocasıda yıllardır kötü bir şey yapmamış......
ama yıllar öncesi bır haftalık takıldıgı kız mahhelede cüneyti aramış.....
tel vermiş...TUHAF BİR DURUM
olmaz ben nişanlıyım demiş.....kızı tekrar aramış peşimi bırak demiş....
arkadaşım......
kocasına tapan........ARKADAŞ....erkekler öyle işlerini bilirler ki kılıfına ugdururlar....ruhun bile duymaz.....

ayrıca kocaya tapılmaz yarada tapılır......:Saruboceq:

koca sevilir....opuyorumnanaktan.. kıskanılır..:oklava:sahıplenir.....aşık olunur.:asigim:....fedakarlık yapılır.....:1hug:

herşey ama herşey yapılır..:jeyyar:..da tapılmaz....:olmaz:

bu konudaki ilk ciddi yorumumu yapayımmirmirmirmir
konu sana anlatıldığı gibi değil bunu unutma arada saklanan bişeler olmuş bunu nekadar görmezden gelsende konu o noktada kitlenior yani '' kızın telefon numarasnı neden alıor yani EZBERLıYOR''
sence bu tuhaf değil mi??

sen bence bir an önce nişanlından kopukluk olan yerleri öğren ve ona göre davran saf durumuna düşme çünkü niş. başka türlü anlatmış olabilir sanada yağmur'adakaydirigubbakcemile3...
neyse şunudda diyim dayak hiç bişeyi çözümü olmaz şu hayatta,sadece olayları gereksiz yere büyütür ve çözümsüzleştirir...dövücem yok geberticem gibi kelimeler mahalle kavgası gibi,mahalle ağzıyla sevimsiz ve itici olabilior bu konuda da olduğu gibi...umatım en kısa zamanda toparlanırsın:1closedeyes:

Oncelikle asiri bir tepki
birde nisanliniz kizla neden muhatap oluyorki?:delphin:
numarasi vs sacma geldi bana :1ninca:

ne desek bos anlamak istemiyor ve reddediyor...
en iyisi erkek arkadasinin gercek yüzünü ögrensin
öyle gelsin bize...zemuszemus

siz basit bir sitede sevgiliniz için kocam diyorsunuz,ama o eski sevgilisine sizin için karım diyemiyor(nişanlıyım demiş) garip..demekki siz onu kocam diye görürken,o sizi karım diye görmüyor henüz.ki doğru da yapıyor.

Back
X