--------------------------------------------------------------------------------
benım eşımınde yeğenlerı kuzenlerı kardeşi ablası var fakat benden başkası ona el hareketı vea sözlü şaka yapamaz ortalığı bir birine katarım eşimde bunu bıldiği için benım nasıl bi cadı olduğumu asla görustuklerı zaman el sıkışmaktan ileri gıdemez sadece merhaba öpücüğü olabılır ablasına kardesıne yoksa onlarla bıle istemem samımı olmasını şakalasmasını sapur supur öpüşmesini allahtan eşimde bu konuda mesafelıdır lakayıtlikten haz etmez
bu birmesajınız başka konuda...
http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/321073-b305kt305m-ucuz-k305zdan-16.html#post9562503
hiçte kompleksli değilim zaten ablaınla kardesinle öpüşe bılır dedım faakt ben kabul etmıyorum ablasıda olsa kardesıde olsa el şakası yapamaz şapur supur öpemez belkıde eşım bnı boyle alıstırdıgı için böyleyım çünkü o kımseye samımı değildir içli dışlı olmayı sevmez e biz bu şekılde gayet mutluyuz ve bende içli dışlı olmayı sevmem insanlarla mesafelıyımdır bız ikimiz tencere kapak olmusuz ve budurumdanda cok memnunuz
arkadaşın konusunu saptırmayın lütfen burası bı paylasım formu herkez gıbı bende fıkrımı soyledım halende sozlerımın arkasındayım ben kıskanırım ıster kardesınden kıskanırım ister kuzenınden ıster annesınden bundan kımene ben fıkrımı soyledım ve dediğin gibi tekrar dıyorum bu şekılde bız memnunuz hayatımızdan o benı kıskanır ben onu kıskanırım ıkımızde gayet mutluyuz bu şekılde karısı bensem ben öperım bıtek onu şapur supur ve ben şakalasırım dıyosunuz kı babanla sende samımı olma o zaman ben en basındada soyledım fazla lakayıt olmayı sevmem dıye ben herkeze karsı mesafemı korurum eşimde korumak zorunda buda benım fıkrım fıkrıme ıstıyen katılır ısteyen karsı cıkar madem paylasım platformundayız bende düşüncelerımı soyledım herkez gıbı
evet .haklıymışım. doğru hatırladım.
habire eş eş...
ee,
siz evli değilmişsiniz. yoksa evlimisiniz.