nişanlıma cıkma teklifi eden yaqğmur adındakı zilli

Nişanlın senin yanında tekrar neden aradı ki?
Neden muhatap olmaya gerek duydu..
Zaten söylemiş söyleyeceğini önceden..
Neyse..

Nişanlından ve kendinden bu kadar eminsen boşver üzerinde durma, kan falan da çıkartma, dövme..

Nişanlının karşısına çıkmış, bir kere teklifini yapmış.
Bundan sonra nişanlın da istemezse(istemeyeceğine göre), birşey yapamaz kız nişanlına nasıl olsa. Ne yapabilir ki?:)))
Geççç..

Btekrar arayip hesap soruyorsunuz kizdan. Bu ne bicim is. Hadi sen sinirlendinde yaptin, nisanlina ne demeli, demiyor mu birak bosver ne ariyorsun diye?
.

Valla burası benim de dikkatimi çekti çok mantıksız..
Kız sanki 6 aydır rahatsız ediyor da birlikte aramalar falan..Asla aranmaması lazım nişanlını anlamadım?

Birşeyleri ispatlama çabasındaysa nişanlın bilemem..Yani peşimde birisi var bak şahit ol ben tersledim ...gibi sana kendini ispatlamak istediyse kendi çapında bilemem..

Ama normal şartlarda hiçbir erkek geri dönmez öyle bir kıza..

Valla burası benim de dikkatimi çekti çok mantıksız..
Kız sanki 6 aydır rahatsız ediyor da birlikte aramalar falan..Asla aranmaması lazım nişanlını anlamadım?

Birşeyleri ispatlama çabasındaysa nişanlın bilemem..Yani peşimde birisi var bak şahit ol ben tersledim ...gibi sana kendini ispatlamak istediyse kendi çapında bilemem..

Ama normal şartlarda hiçbir erkek geri dönmez öyle bir kıza..

bence baştan gariplik var....
sokakta karşılaşmışlar......kız arıyormuş zaten cüneyti....cüneyt nişanlıyım demesine ragmen telefon numarısını vermiş......
ezberlemiş numarayı kaytdetmemiş...sonra o kızı tekrar aramış ben nişanlıyım bırak peşimi demiş...
ne gerek varsa zaten karşılaşınca kızın yüzüne demiş....
hatta kızda eliyle kafasına vurmuş filan
bide ikisi bir olup tekrar kızı aramışlar......hem tuhaf hem garip.....kafamçokkarıştı

Var ya,ne senaryolar yazarım ben şimdi amma kızceğinizin aklı bulanmasın şimdi..:ecrin_bebek:
Mahalle kavgazı tarzı durumlar da çok çirkin bu arada..
Erkek olsam kız arkadaşımın ya da nişanlımın pardon eşimin bu şekilde konuşması midemi bulandırırdı..:umursamaz:

--------------------------------------------------------------------------------

benım eşımınde yeğenlerı kuzenlerı kardeşi ablası var fakat benden başkası ona el hareketı vea sözlü şaka yapamaz ortalığı bir birine katarım eşimde bunu bıldiği için benım nasıl bi cadı olduğumu asla görustuklerı zaman el sıkışmaktan ileri gıdemez sadece merhaba öpücüğü olabılır ablasına kardesıne yoksa onlarla bıle istemem samımı olmasını şakalasmasını sapur supur öpüşmesini allahtan eşimde bu konuda mesafelıdır lakayıtlikten haz etmez
bu birmesajınız başka konuda...

http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/321073-b305kt305m-ucuz-k305zdan-16.html#post9562503

hiçte kompleksli değilim zaten ablaınla kardesinle öpüşe bılır dedım faakt ben kabul etmıyorum ablasıda olsa kardesıde olsa el şakası yapamaz şapur supur öpemez belkıde eşım bnı boyle alıstırdıgı için böyleyım çünkü o kımseye samımı değildir içli dışlı olmayı sevmez e biz bu şekılde gayet mutluyuz ve bende içli dışlı olmayı sevmem insanlarla mesafelıyımdır bız ikimiz tencere kapak olmusuz ve budurumdanda cok memnunuz

arkadaşın konusunu saptırmayın lütfen burası bı paylasım formu herkez gıbı bende fıkrımı soyledım halende sozlerımın arkasındayım ben kıskanırım ıster kardesınden kıskanırım ister kuzenınden ıster annesınden bundan kımene ben fıkrımı soyledım ve dediğin gibi tekrar dıyorum bu şekılde bız memnunuz hayatımızdan o benı kıskanır ben onu kıskanırım ıkımızde gayet mutluyuz bu şekılde karısı bensem ben öperım bıtek onu şapur supur ve ben şakalasırım dıyosunuz kı babanla sende samımı olma o zaman ben en basındada soyledım fazla lakayıt olmayı sevmem dıye ben herkeze karsı mesafemı korurum eşimde korumak zorunda buda benım fıkrım fıkrıme ıstıyen katılır ısteyen karsı cıkar madem paylasım platformundayız bende düşüncelerımı soyledım herkez gıbı

evet .haklıymışım. doğru hatırladım.
habire eş eş...
ee,
siz evli değilmişsiniz. yoksa evlimisiniz.

Arkadaşın sorunları var galiba Okypete.Ben de anlayamadım evli mi bekar mı.Hsangi sözü doğru zemuszemus

Var ya,ne senaryolar yazarım ben şimdi amma kızceğinizin aklı bulanmasın şimdi..:ecrin_bebek:
Mahalle kavgazı tarzı durumlar da çok çirkin bu arada..
Erkek olsam kız arkadaşımın ya da nişanlımın pardon eşimin bu şekilde konuşması midemi bulandırırdı..:umursamaz:

aynen ne senaryolar yazardim bende..çünkü garip olaylar var..
ama neyse arkadas yağmur U takmış kafaya :))

walla arkadasım sana bı şey diyim mı..6 sene önce fln belki daha bile fazla yazlıkta bir arkadaşımın arkadaşıyla takıldık(ne dememde takılmak)çıkar gibi olduk..ben cocuğu taniyordum ve uzun bir iliskisi olduğunu biliyordum ama çok sağlam kaynaklardan ayrıldıklarını öğrendim..neyse cocuk bana sürekli msj attı aradı geldi vs ama ortada açık ve net bir şey yoktu ve bana asılan kendisiydi ben hiiic kilimi kıpırdatmadım..neyse 3 hafta böyle gecti derken bir gün bir kız aradı beni..ben x dedi zaten adını söylediğinde jeton düştü..ama kız sakince ve çok düzgün konuşuyordu cocuğun msjlarini gormuş bana neler olduğunu anlatır mısın dedi..bu arada kızın en yakın arkadaşı benim de arkadasımdi güvenilir kaynak!!tabii dedim kıza bulusup konuşuruz..snr diğer kızı aradım ne oluyor dedim meger efendim onlar ayrı degillermis kavgaliymislar onlar birbirini çok seviyormuş..şimdi benim düştüğüm konuma bak!!!nevrim dondü!!ama yapabilecek bir şeyim de yok..x cocuğu gercekten çok seviyor ve ben ne desem bana inanmiycak..kankasına sorsa kankası zaten asiftenin onde gideni yani her yolla illa ki bana patlicak!!neyse kızcağız geldi,cokta seker ve iyi niyetli bı kızdı..ben zaten güvenmiyorum erkek arkadasıma dedi ama yine de anlatır mısın dedi özellikle ilk adımı kim attı dedi ama kız dokunsan agliycak..bende ben attım dedim ilk msjida ben attım dedim benim b.k yememe getirdim..kız inanmadı çok üsteledi dogruyu söyle diye dogrusu bu iste dedim..

kızım sana söylüyorum gelinim sen anla...

aynen ne senaryolar yazardim bende..çünkü garip olaylar var..
ama neyse arkadas yağmur U takmış kafaya :))

walla arkadasım sana bı şey diyim mı..6 sene önce fln belki daha bile fazla yazlıkta bir arkadaşımın arkadaşıyla takıldık(ne dememde takılmak)çıkar gibi olduk..ben cocuğu taniyordum ve uzun bir iliskisi olduğunu biliyordum ama çok sağlam kaynaklardan ayrıldıklarını öğrendim..neyse cocuk bana sürekli msj attı aradı geldi vs ama ortada açık ve net bir şey yoktu ve bana asılan kendisiydi ben hiiic kilimi kıpırdatmadım..neyse 3 hafta böyle gecti derken bir gün bir kız aradı beni..ben x dedi zaten adını söylediğinde jeton düştü..ama kız sakince ve çok düzgün konuşuyordu cocuğun msjlarini gormuş bana neler olduğunu anlatır mısın dedi..bu arada kızın en yakın arkadaşı benim de arkadasımdi güvenilir kaynak!!tabii dedim kıza bulusup konuşuruz..snr diğer kızı aradım ne oluyor dedim meger efendim onlar ayrı degillermis kavgaliymislar onlar birbirini çok seviyormuş..şimdi benim düştüğüm konuma bak!!!nevrim dondü!!ama yapabilecek bir şeyim de yok..x cocuğu gercekten çok seviyor ve ben ne desem bana inanmiycak..kankasına sorsa kankası zaten asiftenin onde gideni yani her yolla illa ki bana patlicak!!neyse kızcağız geldi,cokta seker ve iyi niyetli bı kızdı..ben zaten güvenmiyorum erkek arkadasıma dedi ama yine de anlatır mısın dedi özellikle ilk adımı kim attı dedi ama kız dokunsan agliycak..bende ben attım dedim ilk msjida ben attım dedim benim b.k yememe getirdim..kız inanmadı çok üsteledi dogruyu söyle diye dogrusu bu iste dedim..

kızım sana söylüyorum gelinim sen anla...

Yaşanmış, güzel bir örnek olmuş...alkisalkisalkis
Bende de var bir tane..
"Kardeşim o benim yahu" diyerek adamı kurtardığım..
Adamın kardeşlik adına gösterdiği ilgiyi es geçerek..:roflol:

Birinci sayfada konuyu okudum dayanıp 4. sayfaya kadar geldim bir arkadaşım eeee demiş sadece haklı olarak sinirli konu sahibi kızımızda alıntı yaparak eeee diye yazmış sadece :) burada olay kızımızın çok sinirli olması galiba :) evli nişanlı bekar kısmını bende hiç anlamadım CADIARZU

nişanlı ama evliyim dior,çünkü eşi gibi görüyor,nişanlım die tanıştırınca birbirlerine kızıyorlar..:hulya:

bu konuyu sayfa 1 den 18'e takip ettim :)
cogunuzun sordugu o soruyu bende sordum kendi kendime
acaba nisanlasini neden kizin numarasini almis vs.. ve konuyu acan arkadasimizin
cevabini inandirici bulmadim...

acikcasi korktum arkadasim senden, hem cok safsin hemde cok ürkütücü...
saf derken kötü niyetim yok.. cünkü bence nisanlin seni bir cok kez kandirmistir..
ama sen uyuyorsun hala cünkü ona hala sonsuz güvenmek istiyorsun, uyanmak istemiyorsun...
acikcasi seninde pek dogrulari söyledigine inanmiyorum...
belkide erkek arkadasinin o kizin numarasini aldigi icin kendini baska türlü sebeple kandiriyorsun..
sirf sucu kizda bulmak icin nefret kusuyorsun...
bu ne siddet bu ne celal...
en sevmedigim seylerden biride kizlarin bu kadar kiskanc olmasi
cok itici geliyor bana.. yemiyoruz ya yanindakini, zaten sahibi sissiniz..
ayrica demekki güvenmiyorsunuzki bi kiz bakinca kiskaniyorsunuz hemen...
ama halbuki bilmeniz gereken sudurki genelde hep yaninizdaki erkek baskalarina bakar,
kizlar filan degil.. cünkü ben cok rastladim öylesine.. evli bir adam'da bile gördüm bunu
ve cok igrendim.. allah'a havale ediyorum öylelerini...

ay ben konuyu soyluyorum herkez bı takıldı nişanlımı evlımı nısanlımı evlımı yağni nişanlı veya evlı olamam herkezı bukadar mı bağlıyo herkez konudan cıktı nısanlımı evlımı nişşaaannnlıyımmm canım ıster kocam derım canım ıster nısanlım derım eşimderım kıme ne bırıde arkdasın sorunları var galıba yazmıs benım bı sorunumm yok içini rahat tut arkdasım sen ama senın bnı sorunun varsa anlat dınlıyelım allah allah derdımızı yazıyoruz sorunlu oluyoruz pes yanı pes mod arkdaslar lütfen konu kilitlensın

arkadasim yine celallendin...
yardim etmekte kabahat...mirmirmirmir

Zaten ne zaman olayın farklı yönünü göstersek suçlu olan biz oluruz..
Adam elalemin kızlarını aramış,takılmış bilmemne o masum..senağlama
Ama biz öyle değil böyle diyince bize kızıyorlar..:hulya:

Zaten ne zaman olayın farklı yönünü göstersek suçlu olan biz oluruz..
Adam elalemin kızlarını aramış,takılmış bilmemne o masum..senağlama
Ama biz öyle değil böyle diyince bize kızıyorlar..:hulya:

haklisin valla... aynen canim..
erkekler istedigi halti yerler, biz burda yardim etmek isteriz
suclu oluruz...:umursamaz: oh ne ala...

Back
X