- Konu Sahibi kocasinatapiyo
yağmur ne zannettin çocuk nişanlısını bırakıp sanamı bakıcaktı kötükedihüso
klava:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyük bi zevkle döverım ates olsa kendı kadar yer yakar zaten burnuna bırtane yumruk at olay bıttı kız pelt akan kanlamı uğrasacak doktora yetişmeklemı ugrasacak acısıylamı uğrascak kırık burunla gezecek hem ezsen daha kötüya ya ölürse busekıle sadece canı yanacakayy ben dövememde bana öle bişe olsa :sm_confused:
ezerim arabayla kaçarım delikafadulden
yağmur ne zannettin çocuk nişanlısını bırakıp sanamı bakıcaktı kötükedihüsoklava:
büyük bi zevkle döverım ates olsa kendı kadar yer yakar zaten burnuna bırtane yumruk at olay bıttı kız pelt akan kanlamı uğrasacak doktora yetişmeklemı ugrasacak acısıylamı uğrascak kırık burunla gezecek hem ezsen daha kötüya ya ölürse busekıle sadece canı yanacak
korkuyorumdelikafaduldendelikafadulden
ben kimseyi dövmediğim için bu konuda çok eksiğimm:roflol:
yok ben güzel ezerim dozajında antremanlıyım![]()
:roflol::roflol:
arkadas sana bıraz taktık ogretsın :jeyyar:
hehehe e bırı ınsanlık etsın götürsün hastaneye kız ölüyo gerçi bende acırım bakarsın hem kırar burnunu arkdasından hastaneye götürür bıde masraflarını üstlenırım çok acırım boyle seylere üzülürüm yanı bırı bırını döwünce ama benım damarıma basıldımı kım olursa olsun tanınmam bu kızda benım şah damarıma bastısen eğer böyle birşey yaparsan,emin ol nişanlın hastahaneye götürme sorumluluğunu üstlenir.
dimi :roflol::roflol::roflol:ay çok güldüm gece gece :roflol::roflol::roflol:
hehehe e bırı ınsanlık etsın götürsün hastaneye kız ölüyo gerçi bende acırım bakarsın hem kırar burnunu arkdasından hastaneye götürür bıde masraflarını üstlenırım çok acırım boyle seylere üzülürüm yanı bırı bırını döwünce ama benım damarıma basıldımı kım olursa olsun tanınmam bu kızda benım şah damarıma bastı