nişanlınıza kızıp boşuna kavga çıkartmayın bence cevap vermemesi daha güzel olmuş demekki o kızı umursamıyor..
mail atan kim?
nisanlin taniyor mu?
ama kız neye güvenerek mail atabiliyor yani eger sert cvp verse bir daha yeltenemez düşün yani kuzum ben kıza yazdım cvp bile veremdi engelledi ben isterdim ki benden önce ona gerekenleri sölemesini ve onuda engellemesini kız onu engellemeiş ben msj attım ona okuudu okudu ve beni engelledi düşünün yani sizce nişanlımdan da engelleyeymi mi ? o kız bunu neden yapmıor hanı ne beklıyorlar anlamıoyrum ki bu ikinci yakalayaım aynı kız aynı tarz msjlar :/
ne desem bilemedim sende haklısın aslında. ayy ne uyuz oluyorum bu tip yapışık kızlarayahu adam nişanlı evlenecek o hayal peşinde. engelle gitsin ozaman yazamaz birdaha
eski kız arkadası olabilir ya da flörtleştiği eski fotolarında begenileri vardı kızın aynı iisim altında nişanlımın zevklerini içeren hatta phoshop yapıp anasayfaya koydugu bir takım fotoları almıs oda yapmıs yakın tairhlerde takip ediyor belliki hala :S :S takip ediyor lafları da bunu gösteriyor Ara sıra da olsa gülüşünü görmek güzel.. hani bu söz ne demek :S neyi kasdeyor çözmedim faceden mi görüyor algılayamadım hani nişanlımla yasıorum ben ve ailesile kız pazar günü atmıs gece yanlız oldugunu düşünreke sifresinin bende oldugunu hiç mi düşünemedi
ama kız neye güvenerek mail atabiliyor yani eger sert cvp verse bir daha yeltenemez düşün yani kuzum ben kıza yazdım cvp bile veremdi engelledi ben isterdim ki benden önce ona gerekenleri sölemesini ve onuda engellemesini kız onu engellemeiş ben msj attım ona okuudu okudu ve beni engelledi düşünün yani sizce nişanlımdan da engelleyeymi mi ? o kız bunu neden yapmıor hanı ne beklıyorlar anlamıoyrum ki bu ikinci yakalayaım aynı kız aynı tarz msjlar :/
aynennn canım ya
bunları yazdım bende kıza (Kim olduguna dair bir fikrim yok ! bilmek dahi istemiyorum 10 mart tarihine dair nişanlıma atmış oldugun bir maili gördüm suanda .Yapmış oldugun sey ayıp ve çirkin bir davranış nişanlı olan bir erkeğe msj atamazsın ! Heleki benim eşime hiç atamazsın
bir daha ...... irtibat kurmanı istemiyorum aksi taktirde bu denli bir ikazı gerçekleştirmem sana haberin olsun .git başka insanların gülücükleriyle mutlu ol birde ; ) )
bunları yazdım yüzü yok tabi engelledi beni
Aile terbiyesinden yoksun deli cesaretli egoist insanlardan insanların mutlulugunu bozmak isteyen bir şekilde cüret eden,mutlu bireylerin çiftlerin mutluluklarından rahatsız olan ve üzüntüleriyle avunup tatmin olan aciz insanlardan rabbim herkesi korusun cnm ya ...
madem bir geçmisleri var ve artik sen varsin o'nu tamamen hayatindan çikarmasi lazim
ayrica "ara sira da olsa gulusunu gormek guzel" sanki bir dialogdan alinti
belki yazistilar hepsini sildi o sn msj gozunden kaçti..
belki kiz msj atinca o telden cvp yazdi
gunahini almak istemem belki de hiç orali bile olmadi
AMA kizin niyeti belli engellemesi daha dogru olurdu
ya da bana boyle seyler yazma ben nilperiy'i seviyorum diyebilirdi
aslinda kizi online yakalayip nisanlinmis gibi konusup agzindan laf alabilirdin
yapmadigim sey degil kiz tek tek tek herseyi anlatti
neyse ki kiz ve esimin arasinda geçenler benden onceymis
biz de o zaman nisanliydik
ertesi gun bulustuk, mine'den gerçekten hoslandin mi diye basladim
sonra aranizda sunlar sunlar geçmis dedim
nasil ogrendigimi anlattim
o da senden korkulur ben evlilik konusunu bir daha dusuneyim dedi
alemsın ya ! adam ne guzel cevap vermeye bıle tenezül etmemiş.verse niye verdı dersın vermese neden vermedi dersin!ama kız neye güvenerek mail atabiliyor yani eger sert cvp verse bir daha yeltenemez düşün yani kuzum ben kıza yazdım cvp bile veremdi engelledi ben isterdim ki benden önce ona gerekenleri sölemesini ve onuda engellemesini kız onu engellemeiş ben msj attım ona okuudu okudu ve beni engelledi düşünün yani sizce nişanlımdan da engelleyeymi mi ? o kız bunu neden yapmıor hanı ne beklıyorlar anlamıoyrum ki bu ikinci yakalayaım aynı kız aynı tarz msjlar :/
Nişanlın art niyetli olsaydı saman altından suyunu yürütürdü anlamazdın bile kendisi cevap vermedi ise laf kalabalığı oluşturmak istemediği ve başından sallamak içindir. Belki daha öncesin de konuştu nişanlandım gibilerinden kız saplantı yaptı hala yazıyor bu ihtimalleri de düşün.
Nişanlın ile sakince konuşursun zaten mimiklerinden tepkilemelerinden anlarsın sende ne olduğunu. Nişanlına bağırıp çağırıp huzurunuzu iyice bozmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?