Nişanlıma gelen o mesaj !

bu basiniza gelse acaba boyle yaklasirmiydiniz? bende boyle yorum yapanlari anlamiyorum dogrusu cokta guvensen o an elin ayagin birbirine dolasiyor basa gelmeden anlayamazsiniz...

siz hangi dunyada yasiyorsunuz allah askina?
oyle kizlar var ki ozellikle evli erkeklerle ilgileniyorlar
bazilari içinse evli olup olmamasi fark etmiyor

Son düzenleme:

Olay yeri facebook sa nisanli oldugunu ilanda etse zihniyetsizler erkek kiza,kizda erkege asiliyor evli olsada fark etmiyor bu ama güzel kardesim bir birinizi seviyorsaniz ne geregi var facebook a dondurun hesabinizi ne o girsin ne sen gir böyle bir söz verin kendinize ne sen huzursuz ol ne oo ha onu yapamak isteyen gene yapar evet ama en azindan bir deneyin canim cünkü görüyorum ne oluyorsa bu facbook nebilim msne gibi seylerde patlak veriyor daha cok böyle asilmalar laf atmalar oluyo bilmiyorum yanlismi düsünüyorum sadece iki seven insan icin bir fikir umarim yanlis anlasilmam sevgiler...

aynen öyle kuzum bana dokunmayan yılan binyasasın zihniyetinde olan insanlar işte baslarına gelmeden bizim konustuklarımı idrak edemezler :) :)

canım yüreğine saglık samimiyetin için saol keşke kapatabilsek :) medyacız ikimizde herşeyi oradan takip ediyoruz nişanlıma kalsa kapatalım diyor umarım bir daha böyle bişey yasamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…