- 19 Mayıs 2020
- 47.682
- 214.270
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Zorunlu sana iyi bir haberim var,senin bay Kornişon 'un kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum.Nişanlım cumartesi günü ben memleketteyken, iş arkadaşları ile kafeye gitmeyi düşünüyor. İçlerinden İki kişi sevgili iki kız bekar , yani 4 kişi gidecekler bana sende olsaydın gelirdin dedi , ısrar ediyor memleketten donmem için cumartesi günü akşamına ? Sizce izin vermeli miyim ?
Gerçekten siz olsaydınız izin verir miydinizCirilla doğru yazmış.
İki tane bekar kızla sevgilinin ne işi var. Hadi sevgilin ahlaklo düzgün bir adam ya bu kızlar? Ortalıkta evlenme kararı alan adam kalmadı. Şimdi senin nişanlını görünce kapmak isterler. Onunla yuva kurmak isterler.
Hâlâ ne diyor yawSiz izin veriyor musunuz
umarım ironidir yazdığınız.Cirilla doğru yazmış.
İki tane bekar kızla sevgilinin ne işi var. Hadi sevgilin ahlaklo düzgün bir adam ya bu kızlar? Ortalıkta evlenme kararı alan adam kalmadı. Şimdi senin nişanlını görünce kapmak isterler. Onunla yuva kurmak isterler.
Nişanlım cumartesi günü ben memleketteyken, iş arkadaşları ile kafeye gitmeyi düşünüyor. İçlerinden İki kişi sevgili iki kız bekar , yani 4 kişi gidecekler bana sende olsaydın gelirdin dedi , ısrar ediyor memleketten donmem için cumartesi günü akşamına ? Sizce izin vermeli miyim ?
Güveniyorum ama kıskanıyorum daumarım ironidir yazdığınız.
Nişanlım arkadaşları ile tabiki kahve içmeye gidebilir kız erkek fark etmez,eğer gitmesinden rahatsız oluyorsan nişanlına güvenmiyosun demektir,güvenmiyorsan sahiplik yapmak yerine ayrılmalısın.
DelisiVelisi misiniz yoksa nişanlısı mı?
İzin vermek ne ya? :)Nişanlım cumartesi günü ben memleketteyken, iş arkadaşları ile kafeye gitmeyi düşünüyor. İçlerinden İki kişi sevgili iki kız bekar , yani 4 kişi gidecekler bana sende olsaydın gelirdin dedi , ısrar ediyor memleketten donmem için cumartesi günü akşamına ? Sizce izin vermeli miyim ?
Kocam neden benden izin alsın ? Evlendim diye sahip mi oldumSiz izin veriyor musunuz
Kızlar tasma da taksanız niyet bozuk olan bir yolunu bulur.
Serbest bırakın,üzerine düşüp "beni aldatmana izin vermem" kısıtlamalarına gerek yok.Neden kendinizi düşürüyorsunuz ?
Sınırlarınızı çizin,aşıp aşmamasına karışmayın,aşarsa tekmeyi basarsınız.
Mesela erkek arkadaşımın eski sevgilisi çok kıskançmış dışarı çıkmasına izin vermiyormuş her yere giderken yalan söylüyormuş.Ben asla karışmam,bu yüzden nefes alırken bile haber verir,rahatsız olacağım hiçbir şeyi de yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?