nisanlima karsi nasil davranmaliyim?

aklımızdan geçenler bunlarda anlamak istemiyor ki

ben aşkın olduguna inanmıyorum .. seversin saygı duyarsın vede birbirinize karsı sorumluluklarını yaparsın ama bence ask yoktur

ah canım öyle olur mu hiç.. aşka diye bir şey var
5 yıl 1 ay 3 hafta 6 gündür
onu gördüğüm ilk günden beri aşk var

o nedenle aslaa aşka inannmamazlık etme

sana tavsiyem aşık olduğun adamla evlen
aşkı tadın yaw ne olursa olsun aşkı tadmalı insan...

aşık olduğun adamın gözlerine baktıkça erirsin
onun kokusu onun sesi bambaşkadır
ona sarılmak dünyanın en güzel şeyi olur

aşk olmaz olur mu hiç yaa.. aşk var..

beni görseniz eminim abla dersiniz o kadar büyük gösteriyorum ki 25 26 yasındakı kişilerin abla dediklerini biliyorum :)
Olgunluk,büyük göstermekle olmaz.Düşüncelerinin de olgun olması lazım.
Daha sen çocuksun,çocuk yapmaktan bahsediyorsun.
Reşitsin,ne istersen yap.
40 yaşına geldiğinde 'Yazıklar olsun bana! Boşuna geçti ömrüm! ' diyeceksin.
Düğün müğün kaçmıyor.
İnsanlar yaparlar yaparlar,sonra kader derler.
Uçurumun kenarındasın.
Ama biz ne dersek boş.

ben aşkın olduguna inanmıyorum .. seversin saygı duyarsın vede birbirinize karsı sorumluluklarını yaparsın ama bence ask yoktur

Acaba ben 7 yıl ne yaşadım eşimle yaşın çok küçük olduğundan aşkı bilmemen normal inş. Sonradan pişman olmazsın evlendiğin için bu yaşta eminim sen hemen çocukda yaparsın

bi kerecik yaşasa anlarda acele ediyor:18:

sen bu konuyu boşa açmışsın zaten kararın beli, tavırların belli
insanlar zorluktan bahsettiği halde olsun yaparım diyorsun o zaman sormanın manası yok değil mi?

evlen,çocukta yap hayat senin. nasıl olsa yaşayarak öğreneceksin.

Zaten koymussun aklina

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nişanlımın ailesinin durumları pek iyi değil dedin, oturacağınız ev bellimi?
Aman diyeyim kayınvalidenlerin evine gelin gitme. En azından bu hataya düşme derim. Çok küçüksün daha, ezilirsin.

Nisanliya sevgiliye , nasil davranilmali diye bir klavuz yok ... nasilsan oyle ol rol yapmaya gerek yok..
Icinden nasil geliyosa oyle davran...

Daha 18 yasinda nisanliyorlar yetmiyo bir de imam nikahini basiyorlar siz de kader kismet diyorsunuz. Hic mi akli selim bi insan dur diyemedi ailene ya. Kucucuksunuz daha bunlari bilmiyorsunuz nasil kiyabiliyorlar aklım almiyo.

Artık nikahsız imam nikahı da yasak nasıl kıyıldı onu da anlamadım. Bizim imam nikahı olacakken evlilik cüzdanını memleketimde unuttuğum için gösteremedik. Nüfus cüzdanlarıyla belediyeden gelen tebtik mektubunu gösterdik de zor ikna olup yaptı adam nikahı

Koalina tarafından yazılmıştır:)

bende 19uma yeni giricem bi hata yapıp sözlenmiştim..bak hata diorum çünkü bu yasda evlilik olmaz.. nasıl oldu bende anlayamadım 1 ay memlekette kaldım sonra gittim ablamın yanına topu topu 2.5 ay sürdü sözlülük sürem.bi anlık heevesle sözlendim 2.gün pişman oldum.allahım napsamda cıksam bu işin içinden dedim.gittim ablamın yanına orda attım sözü.çünkü sevmiordum..çünkü bi anlık hevesti..çünkü içimde okuma heyecanı hala var...çünkü evliliğin her zaman olacağı ama okumanın ele nadir gecdiğinn farkına vardım.karar aldım orada.şimdi üniye hazırlanıorum seneye sınava giricem..evlilik bana korkunc gelior hele ki bu yaşta gercekden uzun bi süre düşünmüyorum..en azından olgunlasana kadar..ben kendimi evliliğe hazırda görmüyorum..annemin nazlı kızı olmak varken nie gidip sevmediğim birinin kahrını cekeyim..ha severim o baska.ama zamanı deil su an ..

gec kalmissin evlenmek icin 18 yas gec olmus.bence okulun bitmesini falan bekleme en kisa zamanda evlen canim .evlenir evlenmez de cocuk yapmaya basla.5-6 dogurmani tavsiye ederim.
duymak istediklerin bunlar herhalde.kimseyi dinlemedigin icin ..
annen baban nasil izin veriyorlar anlamadim.acelen ne onu hic anlamadim

Ne güzel anlatmışsın aşkı ya

çok özendim şimdi gelse aşk beni de bulsa en yakın zamanda keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…