- 17 Mayıs 2011
- 8.090
- 12.152
- 498
- 35
- Konu Sahibi isimsiz965
-
tatlım hayat okul sıraları kadar masum değil ..
hayat mücadelesi,sadakat,güven,saygı,sabır ..
20 yasım bittiğinde evlendim erken diorum ..
kardesim var 21 yasında erken diyor .. sen 18 ne diosn :26:
beni görseniz eminim abla dersiniz o kadar büyük gösteriyorum ki 25 26 yasındakı kişilerin abla dediklerini biliyorum :)
Ama canim bebekleri herkes sever bende severim ama mesele dogurmak degil ayrintiya girecek olursam
Sacma sapan sebeplerle kavgalar cikabiliyor
Yaninda gaz cikariyor agiz sapirdatiyor kokan coraplari salonun ortasinda oluyor bilgisayarinin etrafinda bardak koleksiyonu yapiyor bazen bir hafta dus almiyor
Sonra bebek bebegin gelecegi var okulu mamasi kiyafeti... Emin olmadan dogurmak bana bencillik geliyor
Sonra gezmek isteyecegin zamanlar olacak izin verecek mi? ben bu konuda hic sorun yasamadim ama ? Sonra kiskanclik bu mesela biz de yok ama sen demissin ben kiskancim diye? O da kiskancsa?
Yasin cok kucuk daha ogrenecegin cok sey var keza gezmek gormek eglenmek ve kendine birseyler katmak isteyecegin donemler olacak ve
Insanlar en cok yapmadigi seylerden pisman olurlar yaptiklarimdan degil
Birde sana benzer bir durum yasayan can dost var ayni yastayiz o bosandi iki kiz cocugu var ve liseden mezun su an cocuklari ile ilgili bir ton endisesi var ki uzuntuden son uc yildir sedef hastasi ve lazerden isin tedavisine kocakari ilaclarina herseyi denedi
Sen oyle olacaksin demiyorum ma her olasiligi dusundun mu? Olmaz olmaz deme saki
iki kizi var ve liseden sonra okadi dolayisi ile
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
18 yasindayim ve Yaklasik 3 aydir nisanliyim.daha dogrusu dini nikahli evliyiz ama dugunumuz Allah izin verirse eylülde ...birde hem okuyorum hem nisanli olunca biraz kafam karisiyor.korkularim var evlilikle alakli .iste cevremdekiler korkutuyor evlilik soyle zor boyle zor lutfen bu kadar kotu olmadigini soyleyin.. saglikli düşuncelere ihtiyacim var.
. Akil verin bana kizlar :18:
beni görseniz eminim abla dersiniz o kadar büyük gösteriyorum ki 25 26 yasındakı kişilerin abla dediklerini biliyorum :)
Ah tatlim.kaç yasinda gosterdiginlemi yuruteceksin ilişkiyi.buradaki ablalarin başka şeyden bahsediyor lütfen anlamaya calis tatlm.ve mutluluklar
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştirişin gırgırı olarak öyle dedim.. tesekkür ederim sohbetimi paylastıgınız için umarım degiğiniz anlattıgınız kişiler gibi olmama ve mutlu olurum
anlıyorumama ben biraz farklıyım sizden tam tersi ben bebklere ev işlerine yani ev hanımlıgına biraz daha yatkınım yani bastada soyledım okulu sırf ailem cok istiyor diye okuyordum zaten.. ve büyük bir bebek hayranıyım ben
28 yasında evlendım..3 yıldır evlıyım..hala bekarlık sultanlıktır dıyorum..
çocuk yapma yasım geçmese valla evlenmezdim..
Onemli olan gosterdigin yas dedil bak zaten cocuk olmasan buna bu acidan cevap vermezsin evlilik oyle disardan goruldugu gibi degil kuzum..
Allaha bin sukur cok anlayosli bi esim mesela suan evi supuruyorama iste zor zannat cok ama cok gencsin hatta cocuksn diyebilirim ozel olmazsa neden boyle erken oldu??
tatlım gönül rahatlıgıyla evlen. okulu mokulu da boşver, yap bi'de peşpeşe 4 çocuk. sen bununla mutlu olacaksın. biz ne desek boş.
Girgirina öyle demiş. Yukarda ayni şeyi sordumda öyle dedi ablasi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
uzuldum cok pisman olacak cok genc..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?