- 22 Kasım 2014
- 24
- 19
- 3
- 39
- Konu Sahibi usuyenprenses
nisanliniz yine çok çok sabirliymis maşallah bu kafadan acilen çıkın bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açıkçası hasta olduğum da aramamasına kırıldım nasıl oldun diye sormamasına geçen de başım döndü babası gördü gitmiş söylemiş aradı hemen neyin var nasılsın diye iyiyim dedim ama sonra çalışıyordu fakat 3 saat aramadı yoğun da olsa arayıp sorması gerekmez mikesinlikle çok hatalısın..
Daha 7 günlük nisanlisiniz. Adam seni oglanin kollarina atmicak tabikide. Babana güven vermelisiniz. Birgün yarim saat cikarsiniz birdhakine 1 saat.... sabir yahu sabirbabam dışarı çıkmama izin vermiyor yanında ya annen ya kardeşin olacak diyor
Arkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir şarkı söyleri 6 enstürman biliyor görüntülü konuştuğumuzda onları çalardı her gün de görüntülü görüşürdük neyse artık yapmıyor ben 3 saat aramadı diye ayrılan bir tipim saçma sapan sebeplerle benden ayrılıyorsun inancımı kırdın eskisi gibi olamıyorum dedi sürekli ayrılan ama asla birbirinden kopamayan bir çiftiz nişanlım içki içmez camide vakit namazlarını kılar haftada 1 dışarı çıkar o da sürekli haber vererek falan tek sıkıntısı sinirlenince bana sesini yükseltmesi onu aşamadık babam evlenene kadar nişanlınla tek dışarı çıkamazsın dedi uzun süredir baş başa kalamıyoruz ben de dün sevdiğim sanatçı gelmişti sahne aldığı yere gitmek istedim babandan izin alamayız boşa hayal edip üzülme sonra dedi dün biraz da rahatsızdım 1.5 saat boyunca aramadı beni neyin var diye ben de kızdım bir de konser için babamdan izin almadı çaba göstermedi diye kırgınlık vardı ben de o seni çok seviyorum huzurum falan yazmış ben sadece iyi geceler yazdım üstüne aradı soğudum senden dedim o da yat biraz dinlen tartışmayalım dedi sonra yazmış ben senin oyuncağın değilim sıkıldıysan kendine yeni oyuncak bul babana söyle sıkıldım de o halletsin sizce ben hatalı mıyım sanırım çok bunaldım ona sarıyorum.![]()
sorun da sende telafısıde sende okurken ben bunaldım bana esım boyle trıp atsa kapı orda derımArkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir şarkı söyleri 6 enstürman biliyor görüntülü konuştuğumuzda onları çalardı her gün de görüntülü görüşürdük neyse artık yapmıyor ben 3 saat aramadı diye ayrılan bir tipim saçma sapan sebeplerle benden ayrılıyorsun inancımı kırdın eskisi gibi olamıyorum dedi sürekli ayrılan ama asla birbirinden kopamayan bir çiftiz nişanlım içki içmez camide vakit namazlarını kılar haftada 1 dışarı çıkar o da sürekli haber vererek falan tek sıkıntısı sinirlenince bana sesini yükseltmesi onu aşamadık babam evlenene kadar nişanlınla tek dışarı çıkamazsın dedi uzun süredir baş başa kalamıyoruz ben de dün sevdiğim sanatçı gelmişti sahne aldığı yere gitmek istedim babandan izin alamayız boşa hayal edip üzülme sonra dedi dün biraz da rahatsızdım 1.5 saat boyunca aramadı beni neyin var diye ben de kızdım bir de konser için babamdan izin almadı çaba göstermedi diye kırgınlık vardı ben de o seni çok seviyorum huzurum falan yazmış ben sadece iyi geceler yazdım üstüne aradı soğudum senden dedim o da yat biraz dinlen tartışmayalım dedi sonra yazmış ben senin oyuncağın değilim sıkıldıysan kendine yeni oyuncak bul babana söyle sıkıldım de o halletsin sizce ben hatalı mıyım sanırım çok bunaldım ona sarıyorum.![]()
Ayrilmak istediginizi sogdugunuzu mu soylemek geciyor icinizden hemen olacak en kotu seyleri dusunun gercekten ayrildiniz bir daha yillarca karsiniza seveceginiz biri cikmadi babanizda tutucu anladigim kadariyla hep o evde yasamaya mahkum kaldiniz bunlari akliniza getirin. Sevgiliniz siir okumuyosa bunun ne onemi var gercekten seviliyorum ilerde kendi evimiz olunca hem sarki soyler hem siir okur deyin. Surekli kendinizi telkin edin. Iyi mizacli erkekler havada kapiliyor yarin bi gun nisan bozulsa en cok uzulen taraf siz olursunuz erkekler yoluna bir sekilde devam ediyor.haklısınız ne yapabilirim akıl verin
babam dışarı çıkmama izin vermiyor yanında ya annen ya kardeşin olacak diyor
Anlattıklarına bakılırsa sıkılması gereken o. Düşünsene o size ben senden sıkıldım deseydi, sizin tepkiniz ne olurdu.aşamıyorum bir türlü ne yapmam gerek bilmiyorum
daha önceki ilişkilerimde biraz abartılı ilgiler gördüm başım ağrıyor desem hemen hastaneye götürmek için arabasıyla kapımda beklemeye hazır ilişkiler nişanlımda daha önce hiç ilgi göstermemiş sanırım ondan bocaladık nasıl oldun diye sormayınca zoruma gidiyor işte yaşım 23Evlenmemelisin.Yaşın küçük sanırım.Belirli bir olgunluğa erişmeden kimse çocuğunu evlendirmemeli.Senin nişanlın,babanın onunla çıkmana izin vermesine kızmıyor.Sen neden babandan izin almadı diye kızıp üste çıkıyorsun.Baban biraz geri düşünceli.Bu sorun nişanlının sorunu değl.Senin babanla çözebileceğin bir sorun.Yok aramadın gelemdin şiir okumadın...Gerçekten hiç bir erkek tahammül etmez.Sen ailenden sanırım çok ilgi görmedin.Baskı altındasın.Nişanlın sana ilgi şefkat gösterip alttan aldıkaça da şımarmışsın.
ondan başka bir şeye vakit ayırmak istemiyorum çalışıyorum hafta sonları da fotoğrafçılık kursuna gidiyorum kendime daha fazla vakit ayırmak istiyorum ama o aklımdan hiç çıkmıyorAnlattıklarına bakılırsa sıkılması gereken o. Düşünsene o size ben senden sıkıldım deseydi, sizin tepkiniz ne olurdu.
Biraz kendinize gelin. İnsanların bireysel özgürlüğünü kısıtlamayın. Nişanlınız olmadan tek başına hayatınız, bir meşgaliyetiniz yok mu ki, sürekli sizi eğlendirsin, şarkılar, şiirler söylesin, gönlünüzü hoş tutsun istiyorsunuz.
:) haklısın :)daha evlenmeden bütün sevgiyi saygıyı yitirin ki evlenince daha iyi kavga edebilesiniz.
Güzelim daha önceki ilişkilerinden çok ilgi gördün eee ama bununla nişanlandın.Ne demek istediğimi anlıyor musun?daha önceki ilişkilerimde biraz abartılı ilgiler gördüm başım ağrıyor desem hemen hastaneye götürmek için arabasıyla kapımda beklemeye hazır ilişkiler nişanlımda daha önce hiç ilgi göstermemiş sanırım ondan bocaladık nasıl oldun diye sormayınca zoruma gidiyor işte yaşım 23
Yapmayın Allah aşkına adam 7 gün 24 saat sizinle mi ilgilenecek?açıkçası hasta olduğum da aramamasına kırıldım nasıl oldun diye sormamasına geçen de başım döndü babası gördü gitmiş söylemiş aradı hemen neyin var nasılsın diye iyiyim dedim ama sonra çalışıyordu fakat 3 saat aramadı yoğun da olsa arayıp sorması gerekmez mi
babama söz geçmez ki o da ben nişanlımla dışarı çıkamaz mıyım falan demiyor babama sesini çıkarmazöyle nişanlı bulmuşun öp başına koy.
ne demek insan evleneceği kişiyle yalnız dışarıya çıkamayacak. ve nişanlın bu olgunluğu göstermiş. velilerinizle gezmeyi kabul etmiş..
sözünü geçirmek için uğraşacağın biri varsa o da baban ...
kimse sizi çekemez böyle. okurken bize fenalık gelldi.
çalışıyorum zaten :)Yapmayın Allah aşkına adam 7 gün 24 saat sizinle mi ilgilenecek?
İşi gücü oluyor insanın.
Rahatsızlığını duyunca hemen aramış hal hatır sormuş.
Bir de saat tutmanız çok tuhaf siz acilen iş bulun çalışın çok boş vaktiniz var gibi.