• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma ondan sıkıldığımı söyledim o da git babana söyle dedi ?

Konu sahibi ne yapabilirim demis..burdaki siddet aldatma vb konularini okuyup, kendine ders cikabilirsin..sendeki duygular hepimizde var aramadi,sormadi, ilgilenmedi seklinde ama duygu bastirmak kontrol etmek diye bisey var..

Senden sogudum, beni bosa tripleri liselilere mahsus..yetiskine yakismiyor..

babanızın müdahalesine kızgın nişanlınız.
yetişkin insanlarsınız zaten nişandan önce uzun süre çıkmışsınız.
nerde ne yapacağınızı bilirsiniz, babanız fazla kısıtlamış.

babama söz geçmez ki o da ben nişanlımla dışarı çıkamaz mıyım falan demiyor babama sesini çıkarmaz
niye desin ya
adam niye senin babanla muhatap olsun ...

sen nasıl kv ile birebir muhatap olmak istemiyorsun bu da öyle.

baba senin ,sen konusacaksın.
bence sen evlenme. yoksa daha da kötü olacak hayat size

Off bir buçuk saatin hesabını mı yaptınız :D Alemsiniz valla. Kim olsa en sonunda aynı tepkiyi verirdi size. Babanızdan da izin alması gereken sizsiniz, nişanlınız değil.

Nisanlinada izah etmesin bu ruh halinden memnun degilim ama elimde degil, gonlunu al zaman kaybetmeden..

Arkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir şarkı söyleri 6 enstürman biliyor görüntülü konuştuğumuzda onları çalardı her gün de görüntülü görüşürdük neyse artık yapmıyor ben 3 saat aramadı diye ayrılan bir tipim saçma sapan sebeplerle benden ayrılıyorsun inancımı kırdın eskisi gibi olamıyorum dedi sürekli ayrılan ama asla birbirinden kopamayan bir çiftiz nişanlım içki içmez camide vakit namazlarını kılar haftada 1 dışarı çıkar o da sürekli haber vererek falan tek sıkıntısı sinirlenince bana sesini yükseltmesi onu aşamadık babam evlenene kadar nişanlınla tek dışarı çıkamazsın dedi uzun süredir baş başa kalamıyoruz ben de dün sevdiğim sanatçı gelmişti sahne aldığı yere gitmek istedim babandan izin alamayız boşa hayal edip üzülme sonra dedi dün biraz da rahatsızdım 1.5 saat boyunca aramadı beni neyin var diye ben de kızdım bir de konser için babamdan izin almadı çaba göstermedi diye kırgınlık vardı ben de o seni çok seviyorum huzurum falan yazmış ben sadece iyi geceler yazdım üstüne aradı soğudum senden dedim o da yat biraz dinlen tartışmayalım dedi sonra yazmış ben senin oyuncağın değilim sıkıldıysan kendine yeni oyuncak bul babana söyle sıkıldım de o halletsin sizce ben hatalı mıyım sanırım çok bunaldım ona sarıyorum.o_O
adam haklı. Allah yardımcısı olsun. sizinle hayat geçmez

ondan başka bir şeye vakit ayırmak istemiyorum çalışıyorum hafta sonları da fotoğrafçılık kursuna gidiyorum kendime daha fazla vakit ayırmak istiyorum ama o aklımdan hiç çıkmıyor
Canım evleneceksin zaten, düğün ne zamana ki? Hergününüz dipdibe geçecek. Düşme bu kadar üzerine.
Hem böyle bir insanı hayatının merkezine koyup, sensiz benim varlığımın bir amacı yok cinsinden alt mesajlar verince, totosu da kalkar haklı olarak. Sevin, sevilin ama boğmayın muhatabınızı. Nazlanıp, sitem yapacağın zaman, bir dur, 10 saniye nefes al. Sonra yut diyeceğini. :KK39: Daha abartısız tepkiler ver; isteklerini yapıcı bir şekilde dile getir.

3 saat aramadı diye ayrılıyosan nişanlının yerinde olsam bi daha asla seninle barışmazdım, seninle bi ömür nasıl geçer

babanızın müdahalesine kızgın nişanlınız.
yetişkin insanlarsınız zaten nişandan önce uzun süre çıkmışsınız.
nerde ne yapacağınızı bilirsiniz, babanız fazla kısıtlamış.
babam çok kısıtlıyor sanırım babam beni bunalttı

Nişanlınızı arayıp uyaralım da sizinle barışmasın çekilmezsiniz:63:
kendimi düzeltmeye çalışıyorum yani nişanlımın da kabahatleri var birikim de var ben de nişan günü S***** G** (Defol) dedi bana yüzük almaya gittiğimiz kuyumcu da bana bağırdı ağlattı beni benden önce 2 defa sözlenmiş benden gizledi kimse olmadı dedi ben başkasından öğrendim bunun gibi daha başka şeyler bunlar da aklımdan çıkmıyor

Arkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir şarkı söyleri 6 enstürman biliyor görüntülü konuştuğumuzda onları çalardı her gün de görüntülü görüşürdük neyse artık yapmıyor ben 3 saat aramadı diye ayrılan bir tipim saçma sapan sebeplerle benden ayrılıyorsun inancımı kırdın eskisi gibi olamıyorum dedi sürekli ayrılan ama asla birbirinden kopamayan bir çiftiz nişanlım içki içmez camide vakit namazlarını kılar haftada 1 dışarı çıkar o da sürekli haber vererek falan tek sıkıntısı sinirlenince bana sesini yükseltmesi onu aşamadık babam evlenene kadar nişanlınla tek dışarı çıkamazsın dedi uzun süredir baş başa kalamıyoruz ben de dün sevdiğim sanatçı gelmişti sahne aldığı yere gitmek istedim babandan izin alamayız boşa hayal edip üzülme sonra dedi dün biraz da rahatsızdım 1.5 saat boyunca aramadı beni neyin var diye ben de kızdım bir de konser için babamdan izin almadı çaba göstermedi diye kırgınlık vardı ben de o seni çok seviyorum huzurum falan yazmış ben sadece iyi geceler yazdım üstüne aradı soğudum senden dedim o da yat biraz dinlen tartışmayalım dedi sonra yazmış ben senin oyuncağın değilim sıkıldıysan kendine yeni oyuncak bul babana söyle sıkıldım de o halletsin sizce ben hatalı mıyım sanırım çok bunaldım ona sarıyorum.o_O

bencede sıkıntı sende...o neymiş ya 3 saat aramadı diye bile ayrılık düşünmüşsün..mıç mıç devamlı senle ilgilenemezki

Canım evleneceksin zaten, düğün ne zamana ki? Hergününüz dipdibe geçecek. Düşme bu kadar üzerine.
Hem böyle bir insanı hayatının merkezine koyup, sensiz benim varlığımın bir amacı yok cinsinden alt mesajlar verince, totosu da kalkar haklı olarak. Sevin, sevilin ama boğmayın muhatabınızı. Nazlanıp, sitem yapacağın zaman, bir dur, 10 saniye nefes al. Sonra yut diyeceğini. :KK39: Daha abartısız tepkiler ver; isteklerini yapıcı bir şekilde dile getir.
o bu sene istiyor düğünü ben seneye belki de nişan süremiz 1 yıldan fazla olacak bunun da stresi mi var bilmiyorum

Back
X