Bakın arkadaşlar ben hatalarımın farkındayım ve düzeltmeye çalışıyorum nişanlımın da hataları var ama o hatalarını asla kabul etmez yüzük almaya gittik kuyumcu da bağırdı bana nişan günü S***** G** (Defol) dedi bana 2009dan sonra hayatımda kimse olmadı dedi başkasından 2009dan sonra 2 kere sözlendiğini öğrendim açıklaması da kalbine kimse girmemişmiş başka hiçbir yalanı olmadı bugüne kadar ama bu büyük bir yalan başlamadan bitmesinden korkmuş neyse yuttum onu biz sevgiliyken face de arama motoruna kaç gün boyunca sözlülerini aratıp bakmış neden profillerine bakıyor benimleyken kimse olmadı hayatında biliyorum ama benden ayrıldığında başkasıyla tanışmış kuzenine kız nasıl yatağa atılır taktikleri vermiş ben bunların hepsini gördüm yuttum yalan da söylemediği için her şeyi açıkladı zamanında çok ağlattı beni şimdi bütün sorunları bitti ama geçmiş unutulmuyor
bunu da sonra yazmasam iyiymiş
değişmez konu akışı !
ilk mesajda sevgili-nişanlı-eş övülür, mükemmel tasviri yapılır ...
herkes eee o zaman sen hatalısın dediğinde; o da bunları bunları yaptı aslında diye bambaşka bir karakter anlatılır..
siz kafanızda nişanlınızın nasıl bir insan olduğunu oturtun öncelikle...
iyi mi, kötü mü ?
sizleri tanımıyoruz, ne anlatırsanız ona ilişkin yorumlar getiriyoruz..
yorumları beğenmediğiniz zaman da, aslında diye başlayan bambaşka olaylarla geliyorsunuz.
ne yapalım, ne diyelim.
haa o zaman tamam siz haklısınız evet sonuna kadar diretin mi diyelim ? tirplere devam edin..
tabi ki arayacak, şiir okuyacak, kapınızda sabahlayacak, babanızdan izin almak için babanıza karşı gelecek...
bunları mı diyelim ?
hayır değişmedi fikrim! hala sizi hatalı buluyorum..
bu tür şeyleri unuttum dediyseniz, kabul ediyorum tamam dediyseniz,o yüzüğü parmağınıza taktıysanız; hala dönüp geçmişi sorgulamak niye...?
ya affetmeyerek nişanı bozun, ya da gerçekten affedip yolunuza bakın..
affetmiş görüntüsü altında adama dünyayı dar etmenin anlamı yok.
o dürüst olamamış siz olun o zaman !
en büyük hatanız da bu işte, affetmediğiniz bir konuyu affettim diyerek ilişkiye devam edip, gereksiz yerlerde aslında affetmediğiniz o konu sebebiyle içinizde oluşan nefreti kusmanız..
haliyle adam bilmiyor sizin neye aslında kızdığınızı, küstüğünüzü... onun gözünde çekilmez, kaprisli, nazlı bir kız..
ne kadar sıkıcı bir algınız var, farkında mısınız ?
sizi bu hale o getirmiş olsa bile yine de kabahat sizde.. bunu belli etmiyorsunuz, dürüst olmuyorsunuz .
tekrar belirteyim, fikrim değişmedi.
sorun hala bana kalırsa sizde !