- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi usuyenprenses
yuh herkes ne kadar da üzerine gelmiş senin öyle :) geçmişine takılan dahi var vay be :) neyse anladığım kadarıyla daha çok gençsin evlilik öyle bana şiir okumadı bilmem ne yapmadı diye geçmez arkadaşım. bence önce kendini toparlamalı nişanlından bu yaptıklarından dolayı özür dilemelisin ve birkaç adım atmalısın. birdaha da böyle saçma sapan ayrılıklarla çocuğun canını sıkmamalısın. seviyorsan ve seviyorsa bu sorunu aşar mutlu bir evliliğiniz olur ama inan çocuk oyuncağı değil. ben bugün eşimle sadece birkere konuştum o da akşam maça gideceğini haber verdi sevdiğini söyledi kapattı adam da ben de full time çalışıyoruz ne diye zehir edelim ki akşam eve gelecek beraber sarılıp uyucaz inşallah. neden bana şiir okumadın desem haksızlık ederim heralde. bence fazla romantik film dizi izlemiş ve etkisinde kalmışsın canım. hayat romantik değil gerçekler yüzüne vurduğunda çok acı çekersin. herşeyden önce kendinle barışman lazım. bir başkasının ilgisi seni mutlu ediyorsa kendine yetemiyorsun demektir. son söz de önceki ilişkilerin gerride kaldı karşılaştırma...