• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma ondan sıkıldığımı söyledim o da git babana söyle dedi ?

İnsan sevdiğine naz yaparmış ama fazla naz da aşık usandırır.Karşındakini kırmadan kendini ifade ederek,ona da konuşma fırsatı verirsen en azından konuşarak olayı tatlıya bağlayabilirsiniz.Gereksiz yere kızdığını farkettiğinde kendine de engel olamıyorsan ; karşındakine bunu belirt ve şuanda konuşmak istemiyorum,kalbini kırabilirim de.Sakinleşince konuşursunuz.En azından değişmeye burdan başlayabilirsin:KK66:
nedense hep o anda o konuyu konuşmak istiyorum hatta o sonra konuşalım bu konuyu diyor kızıyorum sanırım önce bunu aşmam lazım

ben de fedakarlık yapıyorum tabiki her şeyi buraya yazayım mı şunu yaptım bunu yaptım diye ancak siz şurda yanlışsınız bir gün hiç aramasa dersi vardır uyumuştur ben sonra ararım ne demek ya işte bu yüzden kaybeder aldatılırsınız kusura bakmayın
Himm demek o yüzden :D dedim ya zaten siz en doğrusunu yapıyorsunuz ben sizi idolum olarak goruyorum

ben de fedakarlık yapıyorum tabiki her şeyi buraya yazayım mı şunu yaptım bunu yaptım diye ancak siz şurda yanlışsınız bir gün hiç aramasa dersi vardır uyumuştur ben sonra ararım ne demek ya işte bu yüzden kaybeder aldatılırsınız kusura bakmayın

Kusura bakmayın ama böyle giderse siz de aldatılırsınız. Size tahammül edemeyen erkek mutluluğu başka kollarda arayabilir neticede

Bu ne yaa bir laf vardır evlat olsan çekilmez diye gerçekten öyle.. Şiir okumuyormuş da, eve geçerken neden aramamış da, ayy 1.5 saat aramadı da kusura bakmayın nişanlınız sizi fazla şımartmış ve çok dığru demiş madem sıkıldınız babanıza kendiniz söyleyin çocuk oyuncağı mı sıkıldım bozalım demek. Evlenmeyin bence siz çocuğun başını yakmayın iki güne ilgi göstermiyorsun deyip baba evine dönersiniz yazık günah yaa..

Kusura bakmayın ama böyle giderse siz de aldatılırsınız. Size tahammül edemeyen erkek mutluluğu başka kollarda arayabilir neticede
ayrılsın o zaman demi ben ona beni bırak diyorum sonuçta ne zoru varda beni çekiyor hem ben kendimi düzeltmeye çalışıyorum hatalarımın farkındayım ve ona güveniyorum daha önce üstlerine düşmedim sıkmadım da ne oldu aldatıldım artık her şeye şüpheyle yaklaşıyorum bir yanlışını görmedim çok şükür

Bu ne yaa bir laf vardır evlat olsan çekilmez diye gerçekten öyle.. Şiir okumuyormuş da, eve geçerken neden aramamış da, ayy 1.5 saat aramadı da kusura bakmayın nişanlınız sizi fazla şımartmış ve çok dığru demiş madem sıkıldınız babanıza kendiniz söyleyin çocuk oyuncağı mı sıkıldım bozalım demek. Evlenmeyin bence siz çocuğun başını yakmayın iki güne ilgi göstermiyorsun deyip baba evine dönersiniz yazık günah yaa..
:) peki

Arkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir şarkı söyleri 6 enstürman biliyor görüntülü konuştuğumuzda onları çalardı her gün de görüntülü görüşürdük neyse artık yapmıyor ben 3 saat aramadı diye ayrılan bir tipim saçma sapan sebeplerle benden ayrılıyorsun inancımı kırdın eskisi gibi olamıyorum dedi sürekli ayrılan ama asla birbirinden kopamayan bir çiftiz nişanlım içki içmez camide vakit namazlarını kılar haftada 1 dışarı çıkar o da sürekli haber vererek falan tek sıkıntısı sinirlenince bana sesini yükseltmesi onu aşamadık babam evlenene kadar nişanlınla tek dışarı çıkamazsın dedi uzun süredir baş başa kalamıyoruz ben de dün sevdiğim sanatçı gelmişti sahne aldığı yere gitmek istedim babandan izin alamayız boşa hayal edip üzülme sonra dedi dün biraz da rahatsızdım 1.5 saat boyunca aramadı beni neyin var diye ben de kızdım bir de konser için babamdan izin almadı çaba göstermedi diye kırgınlık vardı ben de o seni çok seviyorum huzurum falan yazmış ben sadece iyi geceler yazdım üstüne aradı soğudum senden dedim o da yat biraz dinlen tartışmayalım dedi sonra yazmış ben senin oyuncağın değilim sıkıldıysan kendine yeni oyuncak bul babana söyle sıkıldım de o halletsin sizce ben hatalı mıyım sanırım çok bunaldım ona sarıyorum.o_O
bu tur seyler yuzunden kavga etmemelisin bence erkekler cok cabuk sıkiliyor ama babanin sizin bas basa kalmanizada izin vermesi gerekiyor benim babamdada boyle huylar vardi konusmalisin baba kiz gibi degil arkadas gibi ben babama bir kere evlenicem tanimamm gerekio baba evlendikten sonra sorun yasamamiz dahami guzel olur ben donusu varken karar verebilmeliyim tanimaliyim demistim birazda tabi bana guvenmiyormusun falan filan :)

dalga geçme kız :KK70: :KK70:
Yok Estağfurullah dalga geçmek demeyelim de aslında biraz da yapılması gerekeni yapmissiniz biraz abartili olmak dışında. Erkekleri bezdireceksin ki kıymete binesin. Ama siz fazla abartmissiniz kendinizden taviz vermeyin çok simartmayin ama bunu akıllıca yapmaya gayret edin.

bütün arkadaslar gibi düsünüyorum Allah nisanliniza yardim etsin ...ben erkek olsam sana coktan yol vermistim, baska isin gücün yok mu senin,kendine biseler katacak mesguliyetler edinsen cok iyi olur. eskiden doktorlar psikolojik rahatsizligi olan insanlari mesgul ederek tedavi edermis lütfen dediklerime kizma ama bu senin ve onun iyiligi icin. . 1,5 saat aramadi diye insan insana kizar mi yahu. lütfen aklini basina al. kendine biseler kat,dil ögren kitap oku faydali biseler bul,elinde telefon onun seni kac saniye aramadigini sayarak mi yasayacaksin. bu degerli zamanlara yaziik degil mi yaaaa

Yok Estağfurullah dalga geçmek demeyelim de aslında biraz da yapılması gerekeni yapmissiniz biraz abartili olmak dışında. Erkekleri bezdireceksin ki kıymete binesin. Ama siz fazla abartmissiniz kendinizden taviz vermeyin çok simartmayin ama bunu akıllıca yapmaya gayret edin.
tamam çok teşekkürler

bütün arkadaslar gibi düsünüyorum Allah nisanliniza yardim etsin ...ben erkek olsam sana coktan yol vermistim, baska isin gücün yok mu senin,kendine biseler katacak mesguliyetler edinsen cok iyi olur. eskiden doktorlar psikolojik rahatsizligi olan insanlari mesgul ederek tedavi edermis lütfen dediklerime kizma ama bu senin ve onun iyiligi icin. . 1,5 saat aramadi diye insan insana kizar mi yahu. lütfen aklini basina al. kendine biseler kat,dil ögren kitap oku faydali biseler bul,elinde telefon onun seni kac saniye aramadigini sayarak mi yasayacaksin. bu degerli zamanlara yaziik degil mi yaaaa
haklısın ama ben çalışıyorum hafta soları da fotoğrafçılık kursuna gidiyorum meşgaliyetlerim var yani

Bencede çocuk oyuncağı değil.. Kendı sebepleriniz nedeniyle görüşememenize tatlı sert tepkiler vermiş, gelsin diretsin diye dayatıyorsunuz üstüne.Babanıza karşı çıkmamanızıda anlarım da Bu duruma çözüm bulması gereken sizsiniz.Birde ''senden sıkıldım'' deme adama .. Bu katı kuralı yıkmak için gerekirse önceden nikah ve dini nikahınızı yaptırın.Görüşmeleriniz daha rahat olur sanırım.

Bencede çocuk oyuncağı değil.. Kendı sebepleriniz nedeniyle görüşememenize tatlı sert tepkiler vermiş, gelsin diretsin diye dayatıyorsunuz üstüne.Babanıza karşı çıkmamanızıda anlarım da Bu duruma çözüm bulması gereken sizsiniz.Birde ''senden sıkıldım'' deme adama .. Bu katı kuralı yıkmak için gerekirse önceden nikah ve dini nikahınızı yaptırın.Görüşmeleriniz daha rahat olur sanırım.
ben seneye düşünüyorum düğünü az önce düğünü bu yaz yapalım dedi bilmiyorum ne olacak

ben seneye düşünüyorum düğünü az önce düğünü bu yaz yapalım dedi bilmiyorum ne olacak

Nişan ve düğün süresini bu şartlar altında uzun süreli olması ilişkinize zarar verebilir.Kendinizi hazır hissediyorsanız bencede bu yaza alın AMA Hazırsanız!

Nişan ve düğün süresini bu şartlar altında uzun süreli olması ilişkinize zarar verebilir.Kendinizi hazır hissediyorsanız bencede bu yaza alın AMA Hazırsanız!
ben evlilik hiç düşünmediğim için çeyize dair bir şey yapmadım iğnem bile yok hadi onları ben hallederim dedi ama ben nişana bile 3 ayda hazırlandım düğüne hiç hazırlanamam

ben evlilik hiç düşünmediğim için çeyize dair bir şey yapmadım iğnem bile yok hadi onları ben hallederim dedi ama ben nişana bile 3 ayda hazırlandım düğüne hiç hazırlanamam

bende evlilik teklıfınden sonra uzun süre isteme söz bunları erteledım.Aileme durumu açıkladım ve bır hafta içerisinde isteme/söz/nişan hepsini hallettik.Düğün içinde 01/05/2015 te iğnem dahi yoktu.Şimdi halı ve perdeler haricinde herseyım tamam.Ertelemeyın derim.Psikolojik olarak kendinizi hazırlayın.

Psikologum bana bunu ertelemenın anlamsız oldugunu soylemıstı.Hatta söyle orneklendırdı.Düşünün bir ilişki yaşıyorsunuz cocugunuz doğmak üzere ve siz bunu erteliyorsunuz.Sonra sağlıklı bir çocuk beklemenın manası yok diye.Nişanlınızında bu yöndeki heveslerini kaçırmayın.Sonra çok uğraşsanız da çözüm bulamazsanız.

Back
X