• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma ondan sıkıldığımı söyledim o da git babana söyle dedi ?

bende evlilik teklıfınden sonra uzun süre isteme söz bunları erteledım.Aileme durumu açıkladım ve bır hafta içerisinde isteme/söz/nişan hepsini hallettik.Düğün içinde 01/05/2015 te iğnem dahi yoktu.Şimdi halı ve perdeler haricinde herseyım tamam.Ertelemeyın derim.Psikolojik olarak kendinizi hazırlayın.

Psikologum bana bunu ertelemenın anlamsız oldugunu soylemıstı.Hatta söyle orneklendırdı.Düşünün bir ilişki yaşıyorsunuz cocugunuz doğmak üzere ve siz bunu erteliyorsunuz.Sonra sağlıklı bir çocuk beklemenın manası yok diye.Nişanlınızında bu yöndeki heveslerini kaçırmayın.Sonra çok uğraşsanız da çözüm bulamazsanız.
haklısın zaten çok istiyor en iyisi düğün hayallerim için onu kırmayayım yıpranmayalım

3 ay ne yaptınız ki?
valla en ince ayrıntısına kadar girdim ki bu büyük nişanı istemediğim halde böyle oldu ikimiz de çalışıyoruz anca hafta sonları halledebiliyoruz şimdi düğüne dair bir sürü planım var bu yaz sonuna kadar gerçekleşmez bence

valla en ince ayrıntısına kadar girdim ki bu büyük nişanı istemediğim halde böyle oldu ikimiz de çalışıyoruz anca hafta sonları halledebiliyoruz şimdi düğüne dair bir sürü planım var bu yaz sonuna kadar gerçekleşmez bence

Hayalleriniz bu kadar mühim ise daha yakınlastırmak için çabalayın.Bırakın herşey 4*4 lük olmasın.

Arkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir şarkı söyleri 6 enstürman biliyor görüntülü konuştuğumuzda onları çalardı her gün de görüntülü görüşürdük neyse artık yapmıyor ben 3 saat aramadı diye ayrılan bir tipim saçma sapan sebeplerle benden ayrılıyorsun inancımı kırdın eskisi gibi olamıyorum dedi sürekli ayrılan ama asla birbirinden kopamayan bir çiftiz nişanlım içki içmez camide vakit namazlarını kılar haftada 1 dışarı çıkar o da sürekli haber vererek falan tek sıkıntısı sinirlenince bana sesini yükseltmesi onu aşamadık babam evlenene kadar nişanlınla tek dışarı çıkamazsın dedi uzun süredir baş başa kalamıyoruz ben de dün sevdiğim sanatçı gelmişti sahne aldığı yere gitmek istedim babandan izin alamayız boşa hayal edip üzülme sonra dedi dün biraz da rahatsızdım 1.5 saat boyunca aramadı beni neyin var diye ben de kızdım bir de konser için babamdan izin almadı çaba göstermedi diye kırgınlık vardı ben de o seni çok seviyorum huzurum falan yazmış ben sadece iyi geceler yazdım üstüne aradı soğudum senden dedim o da yat biraz dinlen tartışmayalım dedi sonra yazmış ben senin oyuncağın değilim sıkıldıysan kendine yeni oyuncak bul babana söyle sıkıldım de o halletsin sizce ben hatalı mıyım sanırım çok bunaldım ona sarıyorum.o_O
cocuk senden sıkılmamış ama sen sıkılmışsın ilginç....kıymetini bil bence kaybedersen cok üzüleceksin.bişeyler degişmişse hatayı kendindede araman lazım.bende senin gbiydim bana guzel msj atmıyosun işte beni sevmiyosun falan filan derken olayın suyunu kacırdık ve cok agır tartışmalara ulaştık...en sonunda kendime ceki düzen verdim eskisi kadar herseyi sorun etmiyorum yanlış gelen bişey varsada sakinlikle söylüyorum kırıcı konuşarak değil.yani istedgn bişey varsa bunu sakince söyle ayrılmak yerine....konsser konusundada nişanlın yanlış bişi dememiş.daha 1 haftalık nişanlısınız.cocuk babana gidip bize izin ver konsere gideliimmi dicek.sen kendi babanı daha iyi tanırsın sen kendin izin isteseydin cocuga yüklenmek yerine.yanlış yoldasın bana göre.sadece uyarma amaclı konusuyorum sonradan pişman olma diye.zararın neresnden dönersen kar.sonradan üüzüleceksin böyle devam edersen.güzel bi ilişkin varsa degerini bil yıpratma

cocuk senden sıkılmamış ama sen sıkılmışsın ilginç....kıymetini bil bence kaybedersen cok üzüleceksin.bişeyler degişmişse hatayı kendindede araman lazım.bende senin gbiydim bana guzel msj atmıyosun işte beni sevmiyosun falan filan derken olayın suyunu kacırdık ve cok agır tartışmalara ulaştık...en sonunda kendime ceki düzen verdim eskisi kadar herseyi sorun etmiyorum yanlış gelen bişey varsada sakinlikle söylüyorum kırıcı konuşarak değil.yani istedgn bişey varsa bunu sakince söyle ayrılmak yerine....konsser konusundada nişanlın yanlış bişi dememiş.daha 1 haftalık nişanlısınız.cocuk babana gidip bize izin ver konsere gideliimmi dicek.sen kendi babanı daha iyi tanırsın sen kendin izin isteseydin cocuga yüklenmek yerine.yanlış yoldasın bana göre.sadece uyarma amaclı konusuyorum sonradan pişman olma diye.zararın neresnden dönersen kar.sonradan üüzüleceksin böyle devam edersen.güzel bi ilişkin varsa degerini bil yıpratma
teşekkür ederim

Bir de sen mi sıkıldın? O çocuk ne demeye seni terketmiyor, göre göre hayatını yakıyor şu an anlayamadım. Allah'tan günahtır, kendini düzelt. Kendinin, onun, onun ailesinin, doğmamış çocuğunun hayatını mahvediyorsun.

KIZLAR MERHABA KİMSE AVRMI ? YENÜ ÜYE VE 3 AYLIK NİŞANLI Bİ ARKADAŞINIZIM :)
Ben nişanlımdan ayrıldım konu yeniden gündeme gelmiş hayır benim anlamadığım neden yeni konu açmak yerine benim konularımı tarayıp yorum yaptınız ?

Bir de sen mi sıkıldın? O çocuk ne demeye seni terketmiyor, göre göre hayatını yakıyor şu an anlayamadım. Allah'tan günahtır, kendini düzelt. Kendinin, onun, onun ailesinin, doğmamış çocuğunun hayatını mahvediyorsun.
ayrıldık zaten ondan ayrıldım çünkü değişti ben kendimi düzelttikçe o beni ezmeye kalktı hakaret etti demek ki hiç kendimi düzeltmemem lazımmış o zamanlar daha değerliydim.

ayrıldık zaten ondan ayrıldım çünkü değişti ben kendimi düzelttikçe o beni ezmeye kalktı hakaret etti demek ki hiç kendimi düzeltmemem lazımmış o zamanlar daha değerliydim.
Kendini duzelttigin icin degildir o nisanlindaki degisim
Adam bayilmis ölmüstür de ondan,muhtemelen canini zor kurtardi
Neyse ikiniz icin de hayirli olsun

Kendini duzelttigin icin degildir o nisanlindaki degisim
Adam bayilmis ölmüstür de ondan,muhtemelen canini zor kurtardi
Neyse ikiniz icin de hayirli olsun
Canını zor mu kurtardı ne hoşsunuz :) Neyse bu yorumunuza bir şey demeyeceğim çünkü burda ayrıntıları bilmeden atıp tutuyoruz zaten siz de atıp tutuyorsunuz işte..

Canını zor mu kurtardı ne hoşsunuz :) Neyse bu yorumunuza bir şey demeyeceğim çünkü burda ayrıntıları bilmeden atıp tutuyoruz zaten siz de atıp tutuyorsunuz işte..
Anlatmissin zaten herseyi tum sayfalara hakimim ;) bu kadar ayrinti iliskiye zarar verir diye dusunuyorum insallah bundan sonra ikiniz de ayri ayri cok mutlu olur istediginiz gibi insanlarla birlestirirsiniz hayatlarinizi

Hakkında hayırlısı olsun. Benim tezim, sen kendini değiştirdiğin için değil artık bam dediği için hırsını almıştır. Yine de böyle düşünmen gelecek ilişkilerin için hata. İnşallah bir dahakine iyi biriyle karşılaşırsın ve sen de iyi biri olursun.

Anlatmissin zaten herseyi tum sayfalara hakimim :KK66: bu kadar ayrinti iliskiye zarar verir diye dusunuyorum insallah bundan sonra ikiniz de ayri ayri cok mutlu olur istediginiz gibi insanlarla birlestirirsiniz hayatlarinizi
Hayırlısı olsun herkes çok mutlu olsun inşallah

Back
X