• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma ondan sıkıldığımı söyledim o da git babana söyle dedi ?

Hakkında hayırlısı olsun. Benim tezim, sen kendini değiştirdiğin için değil artık bam dediği için hırsını almıştır. Yine de böyle düşünmen gelecek ilişkilerin için hata. İnşallah bir dahakine iyi biriyle karşılaşırsın ve sen de iyi biri olursun.
sen de iyi birisi olursun :D
Daha önce de bilerek yapılmış şeyler değildi onlar zaten çok sevdiğimden aşırı kıskandığımdandı kaybetmekten korktuğumdandı.Niyetim asla onu üzmek değildi.Onu çoook sevdim hala da çok seviyorum ama bitti işte.Neyse geçti gitti artık..

sen de iyi birisi olursun :KK70:
Daha önce de bilerek yapılmış şeyler değildi onlar zaten çok sevdiğimden aşırı kıskandığımdandı kaybetmekten korktuğumdandı.Niyetim asla onu üzmek değildi.Onu çoook sevdim hala da çok seviyorum ama bitti işte.Neyse geçti gitti artık..
Ya gerekçe nolursa olsun sonuçta kötü davranışlar. :) Her seven, kıskanan, kaybetmek istemeyen bunları yapmıyor ki. Bir bakıma istemeden de olsa kötülük işte. O insanlar çok yıpranıyor gerçekten bak düşünsene adam seni seviyor. Seni, sevgisine ikna etmek zorunda kalıyor. Adam suç işlemiyor, seni aldatmadığına seni ikna etmek zorunda kalıyor. Bunlar gerçekten kişiyi çok hırpalıyor. Aman neyse dediğin gibi geçmiş, gitmiş..

Arkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir şarkı söyleri 6 enstürman biliyor görüntülü konuştuğumuzda onları çalardı her gün de görüntülü görüşürdük neyse artık yapmıyor ben 3 saat aramadı diye ayrılan bir tipim saçma sapan sebeplerle benden ayrılıyorsun inancımı kırdın eskisi gibi olamıyorum dedi sürekli ayrılan ama asla birbirinden kopamayan bir çiftiz nişanlım içki içmez camide vakit namazlarını kılar haftada 1 dışarı çıkar o da sürekli haber vererek falan tek sıkıntısı sinirlenince bana sesini yükseltmesi onu aşamadık babam evlenene kadar nişanlınla tek dışarı çıkamazsın dedi uzun süredir baş başa kalamıyoruz ben de dün sevdiğim sanatçı gelmişti sahne aldığı yere gitmek istedim babandan izin alamayız boşa hayal edip üzülme sonra dedi dün biraz da rahatsızdım 1.5 saat boyunca aramadı beni neyin var diye ben de kızdım bir de konser için babamdan izin almadı çaba göstermedi diye kırgınlık vardı ben de o seni çok seviyorum huzurum falan yazmış ben sadece iyi geceler yazdım üstüne aradı soğudum senden dedim o da yat biraz dinlen tartışmayalım dedi sonra yazmış ben senin oyuncağın değilim sıkıldıysan kendine yeni oyuncak bul babana söyle sıkıldım de o halletsin sizce ben hatalı mıyım sanırım çok bunaldım ona sarıyorum.o_O

bi de hatalı mıyım mı diyorsun?
e biraz

çocuğu cidden delirtmişsin hareketlerinle ben bile okurken rahatsız oldum :KK57: biraz dikkat et canım hareketlerine yok yere ayrılmayın :KK66:
Ayrıldım :) Bana işten çık dedi çıkmadım erkek için çalıştığımı ima etti sonra hayvansın sen insan olamadın dedi.Zaten nişan günü de S***** G** (Defol) demişti,yüzük seçmeye gittiğimiz yerde bağırdı ağlattı beni rezil etti.
Artık yok yere mi siz karar verin.

Ayrıldım :) Bana işten çık dedi çıkmadım erkek için çalıştığımı ima etti sonra hayvansın sen insan olamadın dedi.Zaten nişan günü de S***** G** (Defol) demişti,yüzük seçmeye gittiğimiz yerde bağırdı ağlattı beni rezil etti.
Artık yok yere mi siz karar verin.
üzüldüm canım hayırlısı olsun böylesi belki daha iyidir ikiniz içinde bu hareketleri çok saçma olmuş :/

bakıyorum da şöyle. gerçekten ne kadar gereksiz yorum yapıyorsunuz arkadaşlar. atıp tutmak kolay tabi detay bilmeden etmeden. biraz daha olumlu olmaya çalışsak
Boşver canım onlar da haklı ben o zamanlar hatalıydım onlar da detay bilmiyor tabiki sonradan gelişen olaylardan haberleri yok.Eski bir konu sonuçta boşver.

Eğer bir derdin varsa paylaşmak istersen bir derdim var yazan yere tıkla sonra en sağda üstte bildirimler yazan yerin altında yeni konu aç var oraya tıkla.

Back
X