nişanlıma sinir oldum

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
5 gündür beyefendiyle görüşemiyoruz işleri nedeniyle bende bunaldım aradı beni ben dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla buluşcam dedi tamam dedim. onları göremedim ya ondan bu kadar bunladım ben dedi bende çok sinirlendim kapat hadi işim var dedim kapattım sinirime dokundu ben burda onu göremedim diye bunalıyorum onun bunaldığı konuya bak

5 gündür beyefendiyle görüşemiyoruz işleri nedeniyle bende bunaldım aradı beni ben dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla buluşcam dedi tamam dedim. onları göremedim ya ondan bu kadar bunladım ben dedi bende çok sinirlendim kapat hadi işim var dedim kapattım sinirime dokundu ben burda onu göremedim diye bunalıyorum onun bunaldığı konuya bak

canım senin sürekli onu özlediğini gel dese gelceğini arasa ulaşcağını bildiği için baska kapıları özlüyor:) telefonlara işim var diye pek çıkma msjlarına geç cevap ver .. birkaç hafta hiç görüşme annemler plan yapmıs de arkadaslaırımı özledim de. :) ozaman bak ne oluyor:)

senı kaybedeceğı endışesini taşımalı yoksa olmaz canım.sinirlenmekte haklısın.telefonlara çıkma bır süre onunla ilgilenmeyi azaltki anlasın.:31:

Back
X