Nişanlıma söylemeli miyim?

Canlicenaze

Aktif üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
470
311
103
Kızlar merhaba. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim vajinamda estetik bir sorun var. Labialarımdan birisi diğerinden büyük. Bu beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Benim planım evlenmeden bunun için para biriktirip çaresine bakmaktı ama işler değişti seneye evleneceğim ve şu an para biriktirecek bi durumum hiç yok maalesef. Nişanlıma sizce bu durumdan bahsedeyim mi yoksa evlendikten sonra mı söyleyeyim. Belki bana yardım edip evlenmeden ameliyat olmama yardım edebilir. Bu bende öz güven eksikliği yapıyor aklıma geldiğinde. Bu arada evlendikten sonrada olsa kesinlikle olmak istiyorum operasyonu.

Tabii ki evlenmeden bazı şeyler konuşulmalı ama bunu söylemeye tam karar veremedim.teşekkür ederim fikirleriniz için

Sağlığınızı, cinsel hayatınızı ya da eğer istiyorsanız çocuk sahibi olmanızı etkileyecek bir durum değil ki bu, sadece simetri. Yani iki dirseğinizin ya da kaşınızın birbiriyle aynı olmaması gibi bir durum. Önemli ve açıklanması gereken bir konu mu? Bence hayır. Nişanlınız da cetvelle çizilmiş gibi değildir emin olun, kimse değil. Boş verin böyle şeyleri. Sizinle siz olduğunuz için evleniyor, labialarınızın eşit ölçüleri için değil.

Bence gereksiz kuruntu yapiyorsun adam belki fark bile etmez olcmeyecegine gore sorun yok. Zamanla vucutta baska deformeler de olacak keza onda da oyle, hepsini estetik yaptiramayiz oldugun gibi mutlu ol.

Bazen bende gereksiz yere büyüttüğüm düşünüyorum ama kızlar yaşayanınız varsa belki beni anlayabilirrahatsız eden bir durum. Bunu evlenmeden de önce kendim için yaptırmak istiyordum. Bunu yaşayıp eşi sorun yapan var mı? Karşımdaki kişiden olumsuz bi tavır beklemiyorum ama belki içinde bi sorun olabilir

Afedersin, cok mu buyuk/sarkik ve disardalar?

kesinlikle söyleme .. senin sorun ettiğini bilirse zamanla oda sorun eder . hem bu ilişkiye engel değil ki.. onu alıp koluna gezecek değil ya çok normal bi durum bu bi sorun değil..

Çok çok ciddi anlamda değil ama dışarı sarkıyor bir taraftaki evet. Diğeri de büyük biraz ama o sarkmıyor en azından
Gorsel açıdan ve saglik acisindan (surekli nemli olmasi gibi) aşırı mutsuz hissediyorsan cok cok pahali degil diye biliyorum bu operasyonlar.. Gerçi simdi her sey cok pahali, o ayri mevzu..
Onun disinda, nisanlini tanimadigimiz icin yorumu veya tepkisi ne olur, sahsen bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…