- 21 Temmuz 2015
- 6.679
- 6.066
- 198
- Konu Sahibi Canlicenaze
-
Operasyona ne gerek var? Her kadının kukusu mükemmel mi sanki bence siz fazla takıntı yapmışsınız.Bununla ilgili operasyon olmayı düşünüyorum diye söylemeyi düşünüyorum. Belki gerek yok kendine sıkıntı yapma diyecek
tam olarak nasil söylicenKızlar merhaba. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim vajinamda estetik bir sorun var. Labialarımdan birisi diğerinden büyük. Bu beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Benim planım evlenmeden bunun için para biriktirip çaresine bakmaktı ama işler değişti seneye evleneceğim ve şu an para biriktirecek bi durumum hiç yok maalesef. Nişanlıma sizce bu durumdan bahsedeyim mi yoksa evlendikten sonra mı söyleyeyim. Belki bana yardım edip evlenmeden ameliyat olmama yardım edebilir. Bu bende öz güven eksikliği yapıyor aklıma geldiğinde. Bu arada evlendikten sonrada olsa kesinlikle olmak istiyorum operasyonu.
vajinamda estetik bir problem var sağlık açısından bi sorun teşkil etmiyor ama ben rahatsız oluyorum. Bunun çözümüne bakmak istiyorum demeyi düşünmüştümtam olarak nasil söylicen
vajinamda estetik bir problem var sağlık açısından bi sorun teşkil etmiyor ama ben rahatsız oluyorum. Bunun çözümüne bakmak istiyorum demeyi düşünmüştüm
Bunu söylediğin anda gözünde masalsı abartılar falan canlanabilir :) Belki sen söylemesen farletmeyecek bile. Evlendikten sonra tekrar düşün bence bu ameliyat işini. Ama şimdi söyleme..vajinamda estetik bir problem var sağlık açısından bi sorun teşkil etmiyor ama ben rahatsız oluyorum. Bunun çözümüne bakmak istiyorum demeyi düşünmüştüm
hahhabbdd merah eder yaavajinamda estetik bir problem var sağlık açısından bi sorun teşkil etmiyor ama ben rahatsız oluyorum. Bunun çözümüne bakmak istiyorum demeyi düşünmüştüm
vajinamda estetik bir problem var sağlık açısından bi sorun teşkil etmiyor ama ben rahatsız oluyorum. Bunun çözümüne bakmak istiyorum demeyi düşünmüştüm
Bence herşey söylenmeli ki bu da önemli sağlık sorunu sonuçta. Bence söyleyin olmadi evlendikten sonra ameliyat olursunuz. Şuan bir acelesi var mı tedavinin ? Hem oda katkı sağlar parasal anlamda şimdi evlilik hazırlığı vs derken zaten para lazımKızlar merhaba. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim vajinamda estetik bir sorun var. Labialarımdan birisi diğerinden büyük. Bu beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Benim planım evlenmeden bunun için para biriktirip çaresine bakmaktı ama işler değişti seneye evleneceğim ve şu an para biriktirecek bi durumum hiç yok maalesef. Nişanlıma sizce bu durumdan bahsedeyim mi yoksa evlendikten sonra mı söyleyeyim. Belki bana yardım edip evlenmeden ameliyat olmama yardım edebilir. Bu bende öz güven eksikliği yapıyor aklıma geldiğinde. Bu arada evlendikten sonrada olsa kesinlikle olmak istiyorum operasyonu.
tabi ki söylemeyin. Söylenecek bir şeyde yok ki zatenKızlar merhaba. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim vajinamda estetik bir sorun var. Labialarımdan birisi diğerinden büyük. Bu beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Benim planım evlenmeden bunun için para biriktirip çaresine bakmaktı ama işler değişti seneye evleneceğim ve şu an para biriktirecek bi durumum hiç yok maalesef. Nişanlıma sizce bu durumdan bahsedeyim mi yoksa evlendikten sonra mı söyleyeyim. Belki bana yardım edip evlenmeden ameliyat olmama yardım edebilir. Bu bende öz güven eksikliği yapıyor aklıma geldiğinde. Bu arada evlendikten sonrada olsa kesinlikle olmak istiyorum operasyonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?