- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi Canlicenaze
-
Kızlar merhaba. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim vajinamda estetik bir sorun var. Labialarımdan birisi diğerinden büyük. Bu beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Benim planım evlenmeden bunun için para biriktirip çaresine bakmaktı ama işler değişti seneye evleneceğim ve şu an para biriktirecek bi durumum hiç yok maalesef. Nişanlıma sizce bu durumdan bahsedeyim mi yoksa evlendikten sonra mı söyleyeyim. Belki bana yardım edip evlenmeden ameliyat olmama yardım edebilir. Bu bende öz güven eksikliği yapıyor aklıma geldiğinde. Bu arada evlendikten sonrada olsa kesinlikle olmak istiyorum operasyonu.
Bu durum ilişkiye veya doğuma engel degil fakat ciddi bi sarkiklik varsa cinsel iliski esnasinda rahatsızlık verebilir diye okumuştum..Bununla ilgili operasyon olmayı düşünüyorum diye söylemeyi düşünüyorum. Belki gerek yok kendine sıkıntı yapma diyecek
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin,muhtemelen farketmicek,size kusurlu muamelesi yapmasın gereksiz yere,evlendikten sonra bakarsınız icabına. Ben sizinki gibi miyim merak ettim şimdi hiçbir fikrim yokKızlar merhaba. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim vajinamda estetik bir sorun var. Labialarımdan birisi diğerinden büyük. Bu beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Benim planım evlenmeden bunun için para biriktirip çaresine bakmaktı ama işler değişti seneye evleneceğim ve şu an para biriktirecek bi durumum hiç yok maalesef. Nişanlıma sizce bu durumdan bahsedeyim mi yoksa evlendikten sonra mı söyleyeyim. Belki bana yardım edip evlenmeden ameliyat olmama yardım edebilir. Bu bende öz güven eksikliği yapıyor aklıma geldiğinde. Bu arada evlendikten sonrada olsa kesinlikle olmak istiyorum operasyonu.
Soylemenin abes oldugunu dusunuyorum.
Kızlar merhaba. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim vajinamda estetik bir sorun var. Labialarımdan birisi diğerinden büyük. Bu beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Benim planım evlenmeden bunun için para biriktirip çaresine bakmaktı ama işler değişti seneye evleneceğim ve şu an para biriktirecek bi durumum hiç yok maalesef. Nişanlıma sizce bu durumdan bahsedeyim mi yoksa evlendikten sonra mı söyleyeyim. Belki bana yardım edip evlenmeden ameliyat olmama yardım edebilir. Bu bende öz güven eksikliği yapıyor aklıma geldiğinde. Bu arada evlendikten sonrada olsa kesinlikle olmak istiyorum operasyonu.
Evlendikten sonra eğer o sorun ederse, size söyler zaten, o zaman ameliyat olursunuz.Bununla ilgili operasyon olmayı düşünüyorum diye söylemeyi düşünüyorum. Belki gerek yok kendine sıkıntı yapma diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?