- 19 Ağustos 2015
- 514
- 749
- 18
- 36
- Konu Sahibi CadiKelebek
Kızlar sorum olucak .Daha doğrusu sizlerin fikrini almak istiyorum. Nişanlıyız ve nişanlıma doğm günü yaklaşıyor bi süpriz yapmak istiyorum![]()
Evmizi yaptığımız için her hafta ailecek bir araya geliyoruz (babam dolap falan herşeye yardım ediyor sağolsun) Hafta içi de çalışıyor nişanlım hiç görüşemiyoruz. Yani hiç başbaşa kalamıyoruz.
Kiralık daireler oluyormuş günlük. Ben bunlardan tutsam pasta balon falan hazırlasam en azından bi kaç saatlik başbaşa kalıp değişiklik olsa sizce uygun olurmu ? Yani siz olsanız yapar mıydınız ? Ya da böyle bi daire kiralayanınız oldu mu ?
Not: Nişanlı da olsanız boş evde yalnız kalmayın diyecek olanlar imam nikahımızı kıydık. Yine de güvenme diyenlere 6 yıldır da beraberiz en baştan ailem biliyor O benim kocam zaten Allah katında. Amacım farklı konum başka yere sapmasın lütfen.
Ben süpriz için değil ama mecburiyetten kiralamıştım. Sınavım vardı bulunduğum şehirden 3 saat uzakta ve o şehirde tanıdığım kimse de yoktu. Sınav sabah 9.30 da olunca mecbur bir gün önce gitmek zorundaydım. Öğretmenevi polis evi gibi bütün seçenekleri zorlasam da genel katılımlı bir sınavdı ve heryer doluydu. En son böyle bir seçenek olduğunu öğrendim ve o an hayatımı kurtardı diyebilirim. Ben de nişanlımla gitmiştim ayrıca. Yalnız olsam tedirgin olurdum tanımadığım bir yerde. Yani demek istediğim o evler sadece malum amaçlara hizmet etmiyor