• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma Süpriz Yapmak İstiyorum Bu Fikir Nasıl ?

Tuttuğunuz yeri kafanıza göre süslemeden önce.
Elinizde koca bi çamaşır suyu ile evi baştan aşağıya dezenfekte etmeniz lazım , malumunuz.
Kutlama yapalım derken,hastalık kapmayın
Ayy Allah korusun ya tamamen vaz geçiyorum şuan

Aman alt tarafı doğum günü
Ben nişanlıykende böyle odundum yani -sonradan oluşan bir durum değil bu bendeki-
Hiç wuhuuu ne yapmış dedirtemem, çabamda yok
İyi ki doğdun der bi hediye armağan ederim işte, rutinde huzurluysak yetsin artsın kafasındayım

Sizce uygun mu demişsin ya bence değil ama hayat senin tercih senin.

Nişanlım beni bunu yaptığm için yanlş anlamaz bence hoşuna gider =)
Eeeee adamın hoşuna giderse bizim fikrimizin ne önemi var o zaman?
Herkesin zevki ve eğlencesi farklı.
Sen bize sordun,biz söyledik,şimdi de kendi planını doğrulatmaya çalışıyorsun.
Madem adamın hoşuna gider yap tabii.
Benimki istemez hatta bozulur...
Daha ne diyeyim...:KK14:

Ben nişanlıykende böyle odundum yani -sonradan oluşan bir durum değil bu bendeki-
İyi ki doğdun der bi hediye armağan ederim işte, rutinde huzurluysak yetsin artsın kafasındayım

Bu da güzel :-)

Eeeee adamın hoşuna giderse bizim fikrimizin ne önemi var o zaman?
Herkesin zevki ve eğlencesi farklı.
Sen bize sordun,biz söyledik,şimdi de kendi planını doğrulatmaya çalışıyorsun.
Madem adamın hoşuna gider yap tabii.
Benimki istemez hatta bozulur...
Daha ne diyeyim...:KK14:
Yooo ben kendi planımı doğrulatmaya çalışmıyorum. Aksine fikirler doğrultusunda düşünüyorum. Öyle olsaydı neden sorayım ki

Şimdi hiç Çekirge acaba bu doğumgünümde ya da yıl dönümümüzde ne sürpriz yapacak diye beklenti içinde biri yok
Bende ah yine bir yıl dönümü daha geldi toplaşın kızlar ne yapsam diye sormuyorum
Bu ara neye ihtiyacı vardı ? Hımmm ayakkabı, bot vs... Bakayım bir diyorum o görmeden alabilirsem bu bile başarı bana göre :D
Aynı sokakta çalışıyoruz da

Ama biri bana senin yaptığını yapsa
Ben Coşkun muamelesi yapabilirim :KK53:
Sürpriz yerini ayrılığa bırakabilir
Ya bu birazda aradaki samimiyete bağlı bence ne biliim .Bizim aramzda artık çekincek falan bi durum yok. Ama bu kiralk ev olayndan vaz geçmiş durumdayım şuan . Temizliği sahipleri kamera vs vazcaydırdı beni :KK35:

Ya bu birazda aradaki samimiyete bağlı bence ne biliim .Bizim aramzda artık çekincek falan bi durum yok. Ama bu kiralk ev olayndan vaz geçmiş durumdayım şuan . Temizliği sahipleri kamera vs vazcaydırdı beni :KK35:
Samimiyetten ziyade yapıya da bağlı
Ben yerine göre davranma taraftarıyım
Fena da olmadı bence vazgeçmen : )

Ben seni ayıplamicam tabiki..
Çünkü nişanlımla bende arada kafa dinlemeye bas basa kalmaya eve gidebiliyoruz .
Her günlük kiralık öyle sanıldığı gibi değil.
Bizim kaldıklarmız güvenilir residance daireler oluyor öyle her gelene ev verilmiyor..
Bence hos bi süpriz olur :)

Konuyu okur okumaz neden bilmiyorum ama Cekirgee kesin yorum yazmıştır dedim. Son sayfaya geçip beklediğim yorumu gördüm :D Tam olarak beklediğim gibi bir yorum :D

ımam nıkahı gecmıyor yalnız resmı nıkah gecerlı her konuda :) İmam nıkahını kıymıs olmanız sıze bu rahatlıgı vermez ayrıca konuna gelınce bence ıyı fıkır guzel bır suprız olur

Back
X