nişanlıma sürpriz :/

Zeytinkizim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
1.080
1.712
133
Kızlar doğru yerdeyim bilmiyorum ama yardımcı olursunuz umarım.
1 ay sonra 1. yılımız ve bi sürpriz yapmak istiyorum aslında ne hediye alıcam ona bile karar vermedim. Aranızda eşine nişanlısına sevgilisine böyle değişik sürpriz hediye yapanlar yardımcı olabilir mii :)

Bu arada farklı şehirlerdeyiz bu yüzden biraz sıkıntılı oldu bu karar verememe.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ayni dertten muzdaribim :) biraz arastirdim neler alabilirim, yapabilirim diye. Ben emek gosterilmis hediyeleri daha cok sevdigim icin neler yapabilirim diye baktim ve soyle guzel bir fikir buldum. Hani meyve sepetleri var ya onu kisisellestirip sevgilin icin yapma fikri mesela; cubuklarin ucuna meyve yerine kendi yaptigim kurabiye kalplerden, en sevdigi cikolatayi, resmimizi, romantik bir mektubu, sevimli bir boxer, en sevdigi ickinin kucuk boyu, beraber seyrediceginiz film, ici muzik dolu ipod, muzik cd si vs vs akliniza esinizle ilgili hoslanabilcegi ne geliyorsa cubuklarin ucuna yapistirin ve kocaman bir buket yapabilirsiniz boyle, bence minik hediyelerden olusan sempatik birsey.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizim değer verdiğimiz değeri vermiyor onlar bu tür şeylere. Ben hiç bişey yapmayacam. Bence sizde yapmayın. Şımarmış insanlarla uğraşmak çok zor oluyor sonra.

Son düzenleme:

Ayy harika fikir fakat bise sorum var. Kurabiye ve cikolata haricindeki seyleri nasil cubuklarin ustune koyacaz ozellikle icki sisesini pek hayal edemedimde pratik yolu varmi :)) bende yapmayi dusunuorum dogum gunundeee

___dega___

Benim aklimda fikir var bende yapacam zamani gelince.. yapraklari cizgisiz ama kenarlari cicekli defteeler varya siir yazmak icn filan.. ole orta boy al.. ilk sayfayi ceviriosun sonra sag ve solda yaprak oluo ya, mesela sol tarafa beraber oldugunuz bir resmi yapistir, karsisinada o anda neler hissettigini bikac cumleyle anlat :)) her sayfaya yap bunu kac resminiz varsa yani.. bazilarinda mesela sadece sen olabilirsin onun icin ozel cekildigin bi foto olabilir ve yanina o resmi cekerken neler dusundugunu yazabilirsin.. baska resimdede resme ait gunde yasadiginiz komik bir anınizi yazablirsin falan filan iste guzel kutuya koyup verilebilir :))) bide sey yap arada bazi resimleri bos birak o tamamlasin meselaaa... ve ilerde sen okursun neler yazdigini ikinizin ortak ozeli olur :)

___dega___

ben bir kutu hazırlamıştım,
en alta küçük not kağıtlarına birbirimize hitap şekillerimizi , çok güldüğümüz dil sürçmelerini, bişeylere taktığımız adları, kısacası onu gülümsetecek, beni hatırlatacak, herşeyi yazıp küçük küçük katlamıştım :)
onun üzerine enn güzel resmimizi puzzle yaptırmıştım, onu koydum :)
puzzle'ın üzerine gittiğimiz sinema biletleri, müze giriş kartları, tren biletlerimizi vs vs sakladıklarımı koydum,
en üstede, en sevdiği parfümümle parfümlenmiş şalımı koymuştum :)
evim sen kokuyo demişti bana, açınca
hatta ''okadar şeyi koydun, bir tel saçını atamadınmı içine'' demişti
velhasıl kelam çok etkili bir hediyeydi,
zira adam viyanadaki okulu bırakıp evlenmeye geldi

Ayy harika fikir fakat bise sorum var. Kurabiye ve cikolata haricindeki seyleri nasil cubuklarin ustune koyacaz ozellikle icki sisesini pek hayal edemedimde pratik yolu varmi :)) bende yapmayi dusunuorum dogum gunundeee

___dega___

Icki siselerinin kucukleri varya mesela viski en cok seviyor tekellerde minicik el kadar viskiler oluyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mesleği ne mesela onunla alakalı bir maket falan alabilirdiniz.
Yada biraz klasik olacak ama saat yollayabilirsiniz kaliteli birşey.
Bide dün bi arkadaşım söylemişti sevgilisine çikolataların üstüne resimlerini yaptırtıp yollattırmıştı oda güzel fikir

Arkadasim "sevgilime dogum gununde hediye sepeti yapacagim icine yasi kadar hediye koyacagim" dedi. Yok en sevdigi sarkicinin albumu, yok birlikte izlenecek film, yok sevdigi cikolata, yok kucuk notlarin oldugu bir kutu bilmem ne. Ben dedim ki kizim erkekler oyle seylerden anlamaz, sen git adam gibi bi hediye al saat gozluk falan. Yok cok minnos olacak bayilacak dedi. Neyse dogum gununde mekanin bi odasini tuttu pastalar fotolar videolar mumlar, sonunda is hediyeye gelmis adam biraz sepeti kurcalamis, bakmis etmis, "ee benim GERCEK hediyem nerde" demis :)) kiz da arti bisey almamisti. Geldi hakliymissin rezil etti gunu falan dedi. Gunlerce de ugrasmisti bayagi da masrafli bi organizasyon olmustu. Onun yerine bi rayban gozluk alsa verse eline adam daha mutlu olurdu :)

Süper fikir ama bu tür şeyleri pek sevmez odun diye tabir edilen cinsten
Memur yani ceza ve infaz koruma memuru :/
Bende saat almayı düşünmüştüm ama saat kullanmayı sevmez.
Hiçbişey uygun olmuyo şaştım kaldım öylece

Güzel kaliteli bi gömlek al canım

Güzel kaliteli bi gömlek al canım

Galiba klasik hediyelerden birini seçicem ama gömlek ala ala bi hal oldum teşekkür ederim canım :)

Hep çok becerikli olduğumu söyler o yüzden kendi ellerimle bişeyler yapmak istiyorum ama bende fikir yok işte.

Galiba klasik hediyelerden birini seçicem :) teşekkür ederim canım :)

Hep çok becerikli olduğumu söyler o yüzden kendi ellerimle bişeyler yapmak istiyorum ama bende fikir yok işte.

Gömleğin yanında evet hoşuna gidecek el becerini gösterecek birşey alabilirsin tatlım

Ben kuş aldım
atkı ördüm
aşka gel oyunu aldım
sevgili kitabı
Bütün kazaklarına kalp diktim dolabada kalbim seninle yazdım
evini temizledim tatlı yaptım
sürpriz kavanozu hazırladım bu kavanozda gitme istediğimiz yerler yazılı olurdu evden çıkarken bi kağıt seçerdim neresi çıkarsa oraya giderdik plansız adım atmayan sevgilim bu durumu sevmişti
minik bir kutuyu rulo yapılmış not kagıtlarıyla doldurdum içinde anahtarlık ve cebinde taşıdığı minik biblo vardı
çalışma masası için saat aldım
mektup yazdım
yaşlı adamkadın biblosunu seninle yaşlanmak istiyorum şiiriyle armagan ettim
salondaki bi duvar bizim resimlerimizle kaplı
bi günde binanın altındaki restorantta kalp konseptli kahvaltı hazırlattım tepsiyle yukarı çıkarıp onu uyandırdım
6. ayımızda dilek balonlarımızıda uçurduk
yatagının karşısındakli duvar benim notlarımla kaplı
ceketlerine ve pantolanlarına hep not yazarım zaten:)
Bir video hazırladım yarım saat hiç susmadan konuştum
Dijital çerçeveye fotoğraflarımızı yükledim ofisinde duruyo
Uçan balonlar almıştı bana hepsinin üstüne dileklerimizi yazıp gökyüzüne saldık 2 hediye kutusunu iç içe koymuştum küçük kutuya 1 posriyon sütlü nuriye koymuştum bu kutuyu büyük kutunun içine yerleştirdim büyük kutuda bide komik anılarımızın yazılı olduğu kagıtlar vardı çok mutlu olmuştu
Posta kutusundaki mızıka diye bi kitap var mızıka çalarak onu verdim
tesbih kullanmaz ama koleksiyonu var dengesizin gümüş tespih aldım boncukların üstünde adımız yazıyor
mıknatıslı harfler var ya buzdolabının üstüne hep onlarla not yazarım
hırçın sevgilimi izledik ondan sonra benle baya alay etti bende tema vakfından onun adına agaç diktirdim sertifikayı görünce aptallaştı gerçi sonra kendimizde ağaç diktik
kitap ayrıcı yaptım resimlerimizden:)
helikopter aldım
bide kavanoz hazırladım hediye kavanozu hediye kartları var içinde bedava masaj bedava öpücük bedava iltifat ... böyle gidiyo işte

Evle ilgili kısımla çok güzel uygulamak isterdim ama farklı şehirlerdeyiz evine gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…