• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlıma sürpriz :/

Dogum gunu karti alip guzel bir kart yazabilirsin once, hediyeyr gelince kendisine sormak en guzeli, ne istiosun diye bi kac sey sølesin kendi sen icinden birini secip alirsin.erkekler bizim sevdigimiz seyleri maalesef sevmiorum.kocamin uarin dogum gunu var ya xbox1 yasa PS4 istedi mesela. Xbox1 aldik kaynanamlarla birlesip :-) cok mutlu olacagini biliyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pastada yapabilirsin canım

Evet üstüne komik bişeyler yazabilirim ama gönderirken kargoda bozulur mu acaba

Dogum gunu karti alip guzel bir kart yazabilirsin once, hediyeyr gelince kendisine sormak en guzeli, ne istiosun diye bi kac sey sølesin kendi sen icinden birini secip alirsin.erkekler bizim sevdigimiz seyleri maalesef sevmiorum.kocamin uarin dogum gunu var ya xbox1 yasa PS4 istedi mesela. Xbox1 aldik kaynanamlarla birlesip :-) cok mutlu olacagini biliyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet hele ki benim nişanlım hiç sevmez böyle süs pis yazı çiçek böcek, bende tam tersi severim. Biraz ağzını arayım bari :)

Evet üstüne komik bişeyler yazabilirim ama gönderirken kargoda bozulur mu acaba

Evet hele ki benim nişanlım hiç sevmez böyle süs pis yazı çiçek böcek, bende tam tersi severim. Biraz ağzını arayım bari :)

Aaa aynı şehirde değildiniz dimi :/ oraya gidip sürprz yapma ihtimalin varmı?
Kargoda olmaz pasta maalesef.
Yada netten onun adresine çikolata veyaz meyve sepetleri gönderilen siteler var bi onu incele

Aaa aynı şehirde değildiniz dimi :/ oraya gidip sürprz yapma ihtimalin varmı?
Kargoda olmaz pasta maalesef.
Yada netten onun adresine çikolata veyaz meyve sepetleri gönderilen siteler var bi onu incele

Malesef ailem pek sıcak bakmaz gitme fikrine. Meyve sepetleri sevimli oluyo olabilir canım teşekkür ederim ilgine :)

Konuya nasıl resim yüklerim bulamadım ama aşk aynası diye isimli aynalar var ondan yaptıysam bide :)

Back
X