sorun sende değil bence uzayan ilişkınızde.
6 yıl ne demek çok uzun bır zaman.En mükemmel ilişki dahı yıpranır bu durumda.
uzadığı zaman eskılerın tabırıyle işin afedersin suyu çıkıyor buda yoruyor her ıkı tarafı bızde olduğu gıbı.
İmkan varsa 1 veya 2 yıl içinde fazla uzatmadan evlenılmesı gerekiyor şartlar musaıtse.
Nışanlının dert yanması arkadaşına belkıde.Aldatma olarak görme bence
eğer fazlasını yakaladıysan bırak gıtsın devam etme.Masum bır konuşmadan sohbetten bırşey olmaz.Dediğim gibi konunun ayrıntıları sende saklı olduğundan ıyı düşünüp kararını vermelısın.
Hem okadar yıl neden bekledınız? yaşınızmı küçüktü yoksa okuyormuydunuz?
herşeyı ince düşünüp kararını vermelısın.Burdan yapacağımız yorumlar bır parça rahatlatır senı.
Onun için dışardan fazla yoruma açık bır konu değil bence.inşalah feraha çıkarsın canım.....
Cevap vermen bile inan bana içimde birşey hissetmeme neden oldu iyi anlamda. Çünkü çok karışığım. Beklememizin sebebi 2 yıl okuduk sonra askerliği bekledik gecen yaz olucaktı babam çok hastaydı nasip kısmet olmadı. eğer olursa şuan tam 1 hafta var düğünüme herşey hazır benim dışımda
bence senin için çok doğru bi insan nişanlın..o kızla mesajlaşması sen böyle bişeye hiç hazırlık olmadığın için yıkmış seni..kafanda büyütme güvenini sarsmasın..bitirme kararı alırsan çok üzülürsün sonrasında çok pişman olursun..evlilik bambaşka bişey..kerametini görürsün inşaallah..evlendikten sonra eşinin sana başlılığını sorumluluk sahibi oluşunu görünce iyiki diyeceksin çünkü sevgiliyken ne kadar önemsense de evlilik için bunlar zorunlu..11 ağustosta mutluluklar dilerim size :))
Merhaba
11 Ağustosta düğünüm var ama ben hala mutsuzum.6 yıldır beraber olduğum insanla evlenicem. 6 yıldır çevremdeki herkes buna kendi annemde dahil damadın beni , benim onu sevdiğimden daha çok sevdiğini daha çok saydığını söyler.Nişanlım 6 yıldır bir kere bile ayrılalım , bitsin kelimesi kullanmadı 1 gün ilgisiz bırakmadı 1 gün beni görmemezlik yapmadı ( askerlik hariç). Kasım ayına kadar hiç bir sorunumuz yoktu kasım ayında benim babam yoğun bakıma kaldırıldı ve aralık ayında vefat etti. Ben bu ölümü bir türlü kabullenemedim. Terapistlere , psikatristlere ve psikologlara gittim. Her zaman yanımdaydı. Şubat ayında nişanlım ben arkadaşım bir cafede otururken nişanlımın telefonuyla oynarken bir mesaj yakaladım. ( gönderdiğim şarkıyı dinledin mi ? Nasılsın ? Nie Cevap vermiosun ? Niye işe gelmedin ? ) bu tarz mesajlar... Beni aldattı sanırım. Çünkü nişanlımın 6 yıldır benden başka , benim kız arkadaşlarımdan başka bir kızla muhabbet ettiğini görmedim. Etmesine birşey demezdim.Ama o bunun yanlış olduğunu dşündüğü için yapmazdı , yapmayacağını söylerdi.Babamın vefatından sonra ben bir kere daha kriz geçirdim.Yıktım yıldım yıldırdım... Kendisi itiraf etti ocak ayında yazışmaya başlamışlar iş yerindeki arkadaşıyla. Kızla konuştum. Kızın söylediği ben ilgi duyuyordum ama caner sürekli seni ve senin problemlerini anlatıyordu dedi.Sonra ben tabi bu olaylardan sonra sürekli kavga çıkaran kabullenemeyen bir insan oldum. Bu konular yüzünden ve kaynanamın nişanlıma düşkünlüğü yüzünden hep kriz geçirdim. Düşkünlük dediğim normal birşey değil herkes kabulleniyor. Nişanlım ne yapsa kadının gözünden haklı oluyor çok yıprandık. Hemen hemen hergün kavga ediyoruz. Hergün ben hakaret ediyorum. isteyerek yapmıyorum ama çok yoruldum. Çok mutsuzum.Ve bundan önceki ilişkim 4 yıl sürdü oda aldatmadan bitti. Ben şimdi napıcam ???:26:
mrb canım , bence nişanlın seni sevmiş hep yanında olmuş zor günlerinde yalnız bırakmamış,belki msjlaştığı süre zarfında sende ondan uzaklaşmış bu uzaklığı hissettirmiş olabilirsin ne yazık ki şöyle bi gerçek var .Hiç bir erkek kendine gösterilen ilgiden rahatsız olmaz aksine bu onu kendine çeker demiş olduğum gibi belki o süre zarfında sen uzaklaştın o msjlaştığı kız yakın davrandı.Hem eğer onun tercihi o kız olsaydı senle değil onla bi evlilik kararı alırdı ki ciddi birşey olmadığı bariz.Çok problem yapma her ilşkide olur böyle şeyler evlilik bu druumları kurtaracaktır.Önemli olan onu görmediğinde ölecek gibi oluyormusun?görünce mutlu oluyormusun ?yanında huzurlumusun?Bunları irdele cevap gelecektir kendiliğinden.Umarım ayrılık gibi bi karar almazsın :) Mutlulk diliyorum.Bu arada aynı gün düğününmüz senin şuanda daha farklı şeyler düşünmen gerek ..
Merhaba
11 Ağustosta düğünüm var ama ben hala mutsuzum.6 yıldır beraber olduğum insanla evlenicem. 6 yıldır çevremdeki herkes buna kendi annemde dahil damadın beni , benim onu sevdiğimden daha çok sevdiğini daha çok saydığını söyler.Nişanlım 6 yıldır bir kere bile ayrılalım , bitsin kelimesi kullanmadı 1 gün ilgisiz bırakmadı 1 gün beni görmemezlik yapmadı ( askerlik hariç). Kasım ayına kadar hiç bir sorunumuz yoktu kasım ayında benim babam yoğun bakıma kaldırıldı ve aralık ayında vefat etti. Ben bu ölümü bir türlü kabullenemedim. Terapistlere , psikatristlere ve psikologlara gittim. Her zaman yanımdaydı. Şubat ayında nişanlım ben arkadaşım bir cafede otururken nişanlımın telefonuyla oynarken bir mesaj yakaladım. ( gönderdiğim şarkıyı dinledin mi ? Nasılsın ? Nie Cevap vermiosun ? Niye işe gelmedin ? ) bu tarz mesajlar... Beni aldattı sanırım. Çünkü nişanlımın 6 yıldır benden başka , benim kız arkadaşlarımdan başka bir kızla muhabbet ettiğini görmedim. Etmesine birşey demezdim.Ama o bunun yanlış olduğunu dşündüğü için yapmazdı , yapmayacağını söylerdi.Babamın vefatından sonra ben bir kere daha kriz geçirdim.Yıktım yıldım yıldırdım... Kendisi itiraf etti ocak ayında yazışmaya başlamışlar iş yerindeki arkadaşıyla. Kızla konuştum. Kızın söylediği ben ilgi duyuyordum ama caner sürekli seni ve senin problemlerini anlatıyordu dedi.Sonra ben tabi bu olaylardan sonra sürekli kavga çıkaran kabullenemeyen bir insan oldum. Bu konular yüzünden ve kaynanamın nişanlıma düşkünlüğü yüzünden hep kriz geçirdim. Düşkünlük dediğim normal birşey değil herkes kabulleniyor. Nişanlım ne yapsa kadının gözünden haklı oluyor çok yıprandık. Hemen hemen hergün kavga ediyoruz. Hergün ben hakaret ediyorum. isteyerek yapmıyorum ama çok yoruldum. Çok mutsuzum.Ve bundan önceki ilişkim 4 yıl sürdü oda aldatmadan bitti. Ben şimdi napıcam ???:26:
masum bırsey gıbı gozukuyor ustelık kız sana senden bahsettıgını soylemıs msjınada dıkat edersen neden cvp vermıyorsun gıbı seyler yazmıs yanı kızında dedıgı gıbı kendı ılgısı varmış bellıkı,erkekler fazla bunalmaya gelemezler sen ellerını cektınmı ustunden yonlerını sasırırlar bu bı sebep olmamalı 6 yıllık ılıskıyı sevgıyı emegı bıtırmeye,suan dugun uzerıde oldugu ıcın kafan daha cok karısmıs ustelık zor bır donem gecırmıssın basın sagolsunama nısanlına kotu davranarak onu kendınden uzaklastırma sakın derım ben derımkı sen elınden geldıgınce ılımlı ol ve bu olaydan dolayı cok kırıldıgını guvenının zedelendıgını soyle ve bu konuyu kapat derım kapatkı onunuzu goresınız,egre sen ıyı davranır eskısı gıbı olursan nısanlına karsı o dahada pısman olacaktır emın ol ve bir msj ıcın pısman olacaktır.6 yıllık emek bu yılalrda neler yasayıp neler atlatılmıstır emınım 7 yıllık ılıskım vardı evlendık aynı sekılde askerlık de bekledım yazık etme derım ,suan dugun uzerı oldugu ıcınde kafan cok karısıktır bunalmıssındır sıkılmıssındır her kafadan bı ses cıkar herkes bır sey soyler hep bı kosusturma kafan hep dolu hep dolu ama sabret az kalmıs zaten sabret evlendıkten hersey guzel olacak ,neler yasadık neler gorduk hep omuz omuza olduk arada bı tokezledık yıne bırbırımıze tutunduk evlıyız ve ınan cok mutluyuz zamanında yasadıgımız bızı yıpratan olayları karsılıklı guluserek konustugumuz bıle oluyor.gel unut arkadasım sevdıgıne sahip çık sen ona yoneldıkce o sana tutunacaktır.omuz omuza verın arkadasım kısa sure sonra sen ve eşin başbaşa kalacaksınız sızın hayatınız sızın kararlarınız hayat sızın hayatınız..cok mutlu olun dılerım,bu zor donemın aklını karıstırmasına ızın verme bellıkı sevıyorsun yoksa coktan doner gıderdın sevgine tutun
Ben bu değilim gözlerim dolmazdı olur olmaz ama şu yazını okurken ağladım resmen inşallah hemen atlarım istediğim tek şey huzurlu bir şekilde uyuyup huzurlu bir şekilde uyanmak tek umudum balayı. Ozaman rahatlıcam heralde... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?