- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
- Konu Sahibi Nehirce 32
Biri gider biri gelir. Sen yeni birileriyle tanış . Boşver onu. Allahin sevgili kuluymussun. İyiki ayrılmışsın. Vermeseydin altınları. ( en azından kendi aldıklarını sakin verme )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikisi de ayri güzel arkadaşım ama esin evlendikten sonra 360 derece degismezse :)Nasıl hisler oluyor evlenince ?
Bir de hangisi daha güzel evlilik öncesi mi sonraki mi ?
Hangisi daha güven verici diye sormuyorum ama hangisi daha yoğun öyle sorayım ?
maddı durumu ıyı degıl annesı babası memlekette burda bekar evınde kalıyor dıye hep ıyı nıyetımı kullandı annem onu ıstemedıgı için hep zora kostu bende sevdıgım ıcın destek olmak ıstedım beyaz esyaları ben oderım sen altın ıcın para bırıktır dedım. bunca yıl hep hesap kıtap yaptım borcla evlenmeyelım dıye ugrastım. hastalandı 5 gun hastanede yattı aglaya aglaya memleketine yanına gıttım annem kızdıgı halde kımse onun yanında kalmazken 5 gun hastanede basında bekledım ama anladım kı hıc değmeyen vefasız bırıymıs ben ona harcadıgım yıllarıma aılemı bu ınsan ıcın uzdugume acıyorum cok guzel rol yaptı bana cok sevıyorum derdı annen ıstemesede ben saygısızlık yapmam kımse bızı ayıramaz derdı. sen benım herseyımsın derdı sen olmasan ben buralarda durmam derdı aılesının yanında avuclarımın içini öperdi iyi ki var kımse bana onun verdıgı degerı veremez derdı derdı işte bır kızı cok guzel yalan laflarına kandırabılecek bırıymıs meger yakısıklı olması kızların gecerken buna bakması ıyıce havaya soktu bunu malesef meslegınden dolayı bazı kızların unıforma tutkunu olmasından dolayı ıyıce gaza geldı tabı bende cok sımarttım ona hıc naz yapmadım zora sokacak bır harekette bulunmadım kıymet verdıkce vefa bılmedı pişmanım dedıgı kulagıma gelıyor ama artık ASLA DÖNÜŞÜ YOK....Maaş kartını vermişsin beraberce harcama yapmışsın sonra seni başka kızlarla aldatmış sanal alemde , bence seni hiç sevmemiş aklı gözü başka kızlardaymış ,
evlenseydin daha da kötüsünü yaşayacaktın demek ki uçurumun kenarından kurtulmuşsun düşün bir de hamile olarak ayrılsaydın yat kalk dua et kurtulduğuna ,şanslısın çok öyle sanal alemde aldatılan kadınlar , adamlar sanal alemde kadınlar konuşmadan yapamıyor tiryakilik mi ne gizli gizlide buluşuyorlardır hehalde bu tür erkekler sürekli macera ve heyecan peşinde tirkakilik gibi bir şey herhalde onların kitabında vefa yok ,sevgi yok
bol,bol yalan
aldatanda aldanır aynı onun gibisini bulur sonra sana geri dönüş yapabilir ama sakın beraber olma afetmede onları bıraktıkları kızları aynı yerde bulmayı amaçlıyorlar salak olduklarından
polis memuru ailesıne yardım edıyor kardesını okutuyor bırde burdada masrafları oluyor dıye cok yuklenmek ıstemedım onaMeslegi ne ki meslegi varken parasi olmuyor ankamadim ben
dogru soylemissin..Bence öyle mükemmel erkek yok.bi tarafa mükemmel olup bi tarafa eziyet eden erkek var.eziyet sırası sana geçmiş bence..
Nazını çekecek degil ya ,söylemesi gerekeni yazmıs. Böyle ilgi beklediğin için nişanlında sana böyke davranmıştır
ona karsı artık nefretten başka birsey duymuyorum sadece gecen zamanıma acıyorum
Hadi sen kumda oyna. Terbiyesiz.
Terbiyemi ölçmek sana düsmedi