Nişanlımdan ayrıldım. Bu acı nasıl geçer :(

Kız maaş kartını evlenmeden niye verdin hey Allah'ım ya.
Hem seni aldatmış hem de ayrılık mesajı atan o olmuş.Sıkılmış senden ama sanırım maaş kartın için sabredyordu.
Ayrıca ben de nişan attım 7 ay önce hem de köpek gibi severken.
Ve sırf bana iş yerinde erkekler için çalışıyorsun dedi diye.
Bak deli gibi seviyordum.
Günlerce ağladım günlerce.
o 50 gün sonra nişanlandı
Tek taşımı bile o kıza taktı, geri verdiğim nişan yüzüğünü de.
şimdi evleniyorlar.
Geçmez dediğim o acı geçiyor.
Birazcık bir acı kaldı o da bitecek.
Senin durumda atlatman daha kolay.
Büyük ihtimal seni aldatmış nefret edersen eğer daha kolay olur unutman. Boşver yaaa.
Hayat değmeyecek insanlara üzülüp, ağlamak için çok kısa.

Yuh be seninki de tam .....miş. O boşluğu istediğin gibi doldurabilirsin :D İyice tiksindim şu erkeklerden.

Ammada gözünde büyütmüşsün onu hayret ya pess adam elinde avucunda ne varsa utanmadan alıyor tenezzül ediyor yuh onun erkekliğine sen hala onun oynadığı 1 kaç senaryoluk iyi adam rolünü unutamıyorsun rol icabı hepside senin nerenden tav olacağını iyi biliyor çözmüş yani işini 2.hat 2.face 2,Sevgili neden olmasın 1ci çalışır 2ci ile o paracıklarını yeler aklını başına topla asla geri dönüş yapma!

üzülme derim zamanla anlayacaksın senden üzülmememn gerektiğini hak etmeyen biri için 4 yıl ilişkinin ardından sözlenen ben 1 saatte ayrıldık sonuç şubatta tam 1 sene olacak unuttum çok şükür şuan düşünüyorumda niye bu kadar fedakarlık yapmışım diyorum sizin gibi maddi manevi yanında durdum ama o sevgi bu değil emin olun gerçekten sevse üzmez kırmaz sevgide bunlar yok çünkü kısacası zaman herşeyin ilacı :KK14::KK14:

Nazını çekecek degil ya ,söylemesi gerekeni yazmıs. Böyle ilgi beklediğin için nişanlında sana böyke davranmıştır

Konu sahibine cevap vermek için girdim ama şu yoruma uyuz oldum.Bu nedir yani?
O değil de, konu sahibinin eski nişanlısının kardeşi,akrabası veyahut öteki sevgilisi falan mısın?Hey Allahım ya..
Hiç düşünmeden, empati yapmadan ne kadar da kırıcı olabiliyorsunuz bazılarınız.. Şaka gibisin.

Konu sahibi; iyi zamanlarınızı hatırlatarak seninle oyun oynayan aklına karşılık adamın onu resmen beslemiş olmana rağmen aldatılmanı ve aptal yerine konmanı düşün lütfen.

Bence de büyük ihtimal aldatmis sizi böylesi daha iyi olmuş senin acın da elbet geçecek zamanla daha iyi biri çıkar karşına inşallah üzülme

Canım benim öncelikle çok ama çok geçmiş olsun. Nişanlının karakteri her ne olursa olsun sonuçta onunla ilgili hayaller kurmuşsun, planlar yapmışsın.. Şu an ne kadar üzgün olduğunu çok iyi anlıyorum.

Diğer yandan aynı üzüntüyü, hayal kırıklığını nişanlının da yaşaması gerekirdi diye düşünüyorum. Sonuçta bir anda bütün planlar bozuluyor, üstelik onun hataları yüzünden. Şu an kahrolması gerekirken altınların derdine düşmesi aslında karakterini tamamen gösteriyor. Sevgisi de senin sevgin kadar güçlü olsaymış hem ilişkisinde daha özverili olurdu, hem de iki gram ayrılık acısı çekerdi altın avı yapmak yerine. Zararın neresinden dönersen kardır derler. Gün gelir Allah karşına daha hayırlısını, seni canı gibi seveni çıkartır. İnan ki başımıza her ne geliyorsa, çok daha iyi şeyler yaşayalım diye geliyor. Tabiki yaşadığın üzüntü normal, ama inan ki geçecek..

Valla evlenseydn bikac aya gercek yuzunu iyice gorup zaten nefret edecektin. Sukur ki evlenmeden gordun. Seni gercekten koruyan adam senin kendi paranla aldign bilezige tenezzul etmeyi gururuna yediremez. Seni sevdigi korudugu gibi dusuncelere de kendini kandirma derim. Kime o kadar maas teslim etsen ve her seyini alttan alsan sana destek olur. Hatta bu durumda ezilmesi sana minnet duymasi gerekirken bi de ustune yalan dolan cevirmis. Iyi niyetli anlayisli sevgili ruyalarindan siyrilmaya calis yani. Karsindaki senin hayal ettgn kisi degl. Iliskin de senin hayal ettgn iliski degil. Bi hayal icin de kendini yipratmana gerek yok canim. Bundan sonra mutlu olursun insallah

Benim Konularımı Okudunmu bilmiyorum ama geciyor merak etme....
Zor oluyor ama geciyor...

Konu sahibine cevap vermek için girdim ama şu yoruma uyuz oldum.Bu nedir yani?
O değil de, konu sahibinin eski nişanlısının kardeşi,akrabası veyahut öteki sevgilisi falan mısın?Hey Allahım ya..
Hiç düşünmeden, empati yapmadan ne kadar da kırıcı olabiliyorsunuz bazılarınız.. Şaka gibisin.

Konu sahibi; iyi zamanlarınızı hatırlatarak seninle oyun oynayan aklına karşılık adamın onu resmen beslemiş olmana rağmen aldatılmanı ve aptal yerine konmanı düşün lütfen.

Ben o mesaji koju sahibine cevap yazan bi yorumun altina ekledim konu sahibi cevap yazan birine nazlanio gibi cevap verince oyle yazdim.
Neye uyuz olursaniz olun beni baglamiyor

yorumlarınız için çok teşekkür ederim. destek oldunuz bana bugün facebook hesabına bakayım dedım ve gorduklerım karsısında ıyıce tıksındım ondan benden once sevgılısı olan kız ıcın o..... tekı benı en yakın arkadasımla aldatt-ı dedıgı kızı eklemıs bırde karsılıklı resımlerını begenmısler rabbım benı bır pıslıkten kurtardı . Allahım cok buyuk ona havale edıyorum. bana ne yasattıysa daha beterını yasasın omru boyunca bası onde dolassın ...

Git sadaka ver ve şükret. Evlenip ayrilmaktan çok çok iyi durumdasin. Keşke bende nişanliyken ayrilsaydim

canımın acıdığını söyledim keşke direk senden sıkılmış demeden önce bunu bir düşünseydin :KK43:

Dost acı söylermiş. Burdaki bazı sert yorumlar benim hoşuma gidiyor. Tokat gibi çarpıyor insanı kendine getiriyor bence. Zamanında bende yaşadığım için biliyorum. İlişkinin içinde olduğunda yada yeni ayrıldığında zor geliyor. Bir 3 ay sonra oku şu yazdıklarını kendine kızacaksın neden bu kadar üzüldüm diye. İyi ki evlenmeden ayrılmışsın bu adamdan. Üzülmeyi bırak git bir sadaka ver ki Rabbim erken göstermiş yüzünü şükret. Benzer şeyler yaşadığım için söylüyorum;)

Dost acı söylermiş. Burdaki bazı sert yorumlar benim hoşuma gidiyor. Tokat gibi çarpıyor insanı kendine getiriyor bence. Zamanında bende yaşadığım için biliyorum. İlişkinin içinde olduğunda yada yeni ayrıldığında zor geliyor. Bir 3 ay sonra oku şu yazdıklarını kendine kızacaksın neden bu kadar üzüldüm diye. İyi ki evlenmeden ayrılmışsın bu adamdan. Üzülmeyi bırak git bir sadaka ver ki Rabbim erken göstermiş yüzünü şükret. Benzer şeyler yaşadığım için söylüyorum:KK66:
inanan artık uzulmuyorum yorumlarınız için çok teşekkür ederim. destek oldunuz bana bugün facebook hesabına bakayım dedım ve gorduklerım karsısında ıyıce tıksındım ondan benden once sevgılısı olan kız ıcın o..... tekı benı en yakın arkadasımla aldatt-ı dedıgı kızı eklemıs bırde karsılıklı resımlerını begenmısler rabbım benı bır pıslıkten kurtardı . Allahım cok buyuk ona havale edıyorum. bana ne yasattıysa daha beterını yasasın omru boyunca bası onde dolassın ...

inanan artık uzulmuyorum yorumlarınız için çok teşekkür ederim. destek oldunuz bana bugün facebook hesabına bakayım dedım ve gorduklerım karsısında ıyıce tıksındım ondan benden once sevgılısı olan kız ıcın o..... tekı benı en yakın arkadasımla aldatt-ı dedıgı kızı eklemıs bırde karsılıklı resımlerını begenmısler rabbım benı bır pıslıkten kurtardı . Allahım cok buyuk ona havale edıyorum. bana ne yasattıysa daha beterını yasasın omru boyunca bası onde dolassın ...

Hiç beddua etme boşver. Ağzını yorma onun için. Sen şükretki öyle bir adamdan kurtulmuşsun. Ne güzel bırakmış işte. ya yakana yapışsaydı ayrılmasaydı daha zordu. Çok şükürki uzatmadan bırakmış. Arkadaşımın eski sevgilisi bırakmıyor peşini. Dua ediyoruz birini bulsa da bıraksa uğraşmayı diye:/

Back
X