bide işin ilginç yanı ne biliyormusun zaten kızın ailesinde sorun yoktu hanfendi ayrılmak istediği için erkek tarafının ailesi gelip gitmediği için arkadaşları sen daha iyilerine layıksın dediği için ayrılmıştı nişanlısından.hayır kaçmışsın olan olmuş artık bizim ne yapmamızı istiyorsunki onu anlamadım....aaa olsun canım olan olmus zamanla ailen affeder dememizimi bekliyorsun
ya bu gençlerin aklı nerede oluyorki. herkes ektiğini biçer.ben sadece ailelere üzülüyorum.sen büyüt okut.nazlı nazlı büyüt.onlar anne babayı takmayıp kaçsınlar.
madem ilişkiye girdin hamile kaldın neden ayrılıyorsunki. ayrıldıktan sonra öğrendi muhtemelen hamile olduğunu ve kaçtı. evinden telli duvaklı çıkmak varken neden be güzelim. olsun yine nikahını yapmışlar ya yapmasalardı ne yapacaktın peki. b
hayır kaçmışsın olan olmuş artık bizim ne yapmamızı istiyorsunki onu anlamadım....aaa olsun canım olan olmus zamanla ailen affeder dememizimi bekliyorsun
ya bu gençlerin aklı nerede oluyorki. herkes ektiğini biçer.ben sadece ailelere üzülüyorum.sen büyüt okut.nazlı nazlı büyüt.onlar anne babayı takmayıp kaçsınlar.
Kızlar bu yazdıklarım için bana kızabilirsiniz. Ben üniversiteyi Edirne'de okudum. Nişanlıyken ayrılıp daha sonra kaçmak orada maalesaf moda olmuş... Bu da öyle bir durum Bekçi'nin bile evden mi kaçtın demesi...
nişanlım t.dağda t.dağa kaçtım ama t.dağlı değilim tmmmı burda kaçmaların nasıl olduğunu bilmiyorum ben aslen doğuluyum istbulda oturuyordum t.dağa kaçtım oldumu nişanlımda doğulu t.dağla alakam yok ok
bide işin ilginç yanı ne biliyormusun zaten kızın ailesinde sorun yoktu hanfendi ayrılmak istediği için erkek tarafının ailesi gelip gitmediği için arkadaşları sen daha iyilerine layıksın dediği için ayrılmıştı nişanlısından.
arkadaş ilişkiye girildiğinde hamile kalınabileceğini biliyormuydu acaba onu sormak lazım.ayrıldıktan sonra konusunda ailem öğrenirse çok büyük sorunlar olacağından bahsetmişti ailesni bu kadar düşünüyosun niye nefsine dur demedin değilmi zaten nişanlısın sabredemedin mi
ya arkadaşlar sanırım anlatamadım ben nişanlıydım nişan attım sonra pişman oldum barışmak istedim ama benim ve nişanlımın ailesi barışmaktan yana olmadılar araları bozuldu birbirlerine hakaretler falan sonra nişanlımdan beni istemedi arama beni seni sevmiyorum istemiyorum artık dedi ama beni sevdiğinden emindim telime cvp vermiyordu beni dinlemiyordu bende t.dağa gittim yanına kaçtım yani ama beni kabul edip etmeyeceğinden emin değildim.büyük bir risk alarak gittim.çok şükür aileside oda beni kabul ettiler resmi ve dini nikahımız oldu haftaya düğünümüz var. ama ailem hala küs bana içim buruk o yüzden
ya ne hamilesi hamile falan değilim ben allahaşkına nerden çıktı bu ben sadece nişanı attıktan sonra t.dağa nişanlımın yanına gidip yüzyüze konuşmak için burdaki arkadaşlardan fikir edinmek istedim sağolsun kimi git kimi gitme dedi bende geldim evlendim merak edenler olmuştu ne yaptın die onlar için olanları anlattım hepsi bu
aslen doguluysan, ailen seni asla affetmez. dua et vurdurmamislar
ya arkadaşlar sanırım anlatamadım ben nişanlıydım nişan attım sonra pişman oldum barışmak istedim ama benim ve nişanlımın ailesi barışmaktan yana olmadılar araları bozuldu birbirlerine hakaretler falan sonra nişanlımdan beni istemedi arama beni seni sevmiyorum istemiyorum artık dedi ama beni sevdiğinden emindim telime cvp vermiyordu beni dinlemiyordu bende t.dağa gittim yanına kaçtım yani ama beni kabul edip etmeyeceğinden emin değildim.büyük bir risk alarak gittim.çok şükür aileside oda beni kabul ettiler resmi ve dini nikahımız oldu haftaya düğünümüz var. ama ailem hala küs bana içim buruk o yüzden
öyle cümleler kurmuşki arkadaş. sanki başından sonuna buradaki herkes yanındaymış olayları biliyormuş gibi. birde nişanlımdan ayrıldım kaçtım deyince 2 kere okudum dedim güvenlik görevlisi var orda farklı olan herhalde ona kaçtı
Yazacak öyle çok şey var ki , ama korkuyorum benim de kızım var.
Allah'ım sen koru.
Konu sahibi arkadaş merak ettim yaşın kaç acaba?
Yanlış anlama yani bu kadar çok hatayı üst üste yaptığına göre daha pek gelişmemişsin sanırım diye düşündüm. Sorununa gelince ailen seni gün gelir affeder merak etme bu dargınlık uzun sürmez. Sen önce mustakber kocanı al kapalarına el öpmeye git hemde sadece ailene değil dayına eniştene yani sülaleni bi dolaş. Hala barışmazlarsa 2 gün sonra gene git pes etme enind sonunda barışırsınız
hayır kaçmışsın olan olmuş artık bizim ne yapmamızı istiyorsunki onu anlamadım....aaa olsun canım olan olmus zamanla ailen affeder dememizimi bekliyorsun
Dertleşmek için yazmış kime ne anlatabilir ki bu durumda.Bazen insan hata yapmayayım dedikçe hata yapar.Her şey bizim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?