Nişanlımdan ayrıldım pişmanım[kaçtım]

büyük konuşmyayım bende evlenicem evladım olucak nasipse ama asla affetmezdim..
bir tane kanından olmayan insan için aileni hiçe sayman senin vefalı bir evlat olmadığını gösteriyor...
anneye babaya ne yaparsan ne yaşatırsan aynısını yaşatıyor rabbim..

allah yardımcın olsun.

bide işin ilginç yanı ne biliyormusun zaten kızın ailesinde sorun yoktu hanfendi ayrılmak istediği için erkek tarafının ailesi gelip gitmediği için arkadaşları sen daha iyilerine layıksın dediği için ayrılmıştı nişanlısından.

arkadaş ilişkiye girildiğinde hamile kalınabileceğini biliyormuydu acaba onu sormak lazım.ayrıldıktan sonra konusunda ailem öğrenirse çok büyük sorunlar olacağından bahsetmişti ailesni bu kadar düşünüyosun niye nefsine dur demedin değilmi zaten nişanlısın sabredemedin mi

Sonuna Kadar Katiliyorum sana arkada$im ..

Annenin kim bilir ne hayalleri vardi kizimi telli duvakli gelin edecegim diye ..
seninde kursaginda kaldi diyecegim ama sen zaten kendin etmissin herseyi kendine ..
evlenmeden önce su iliskiye giren kizlara öyle cok kiziyorum kiii ..
sonu belli olmadan nasil güvenipte beraber oluyorlar .. ne akilla anlamis degilim ..
avrupadaki yabanci kizlara özenipte sanki baslari göge eriyor ..
Evli olarak gecirdiginiz o ilk gecenin bile bi anlami kalmiyor böylece ..
oysaki duvagini acsa sana helalim dese daha güzel olmazmiydi ?

neyse olan olmus .. ben olsam bende kizimi affetmezdim ..
sonucta ailen bastan razi gelmis ve nisan takmislar ... sen doldurusa gelip ne diye nisan atiyorsun .. onu gectim nisani attin hadi niye kaciyorsun ..
Dua ettki nisanlin sana nikah kiymis .. ya kiymasaydi ortada kalsaydin ..
ilerisini düsünmek lazim yanlis adimlar atmadan önce .. Ailene üzülüyorum ..
kim bilir annecigin babaciginin cani nasil yaniyordur ..

ya arkadaşlar sanırım anlatamadım ben nişanlıydım nişan attım sonra pişman oldum barışmak istedim ama benim ve nişanlımın ailesi barışmaktan yana olmadılar araları bozuldu birbirlerine hakaretler falan sonra nişanlımdan beni istemedi arama beni seni sevmiyorum istemiyorum artık dedi ama beni sevdiğinden emindim telime cvp vermiyordu beni dinlemiyordu bende t.dağa gittim yanına kaçtım yani ama beni kabul edip etmeyeceğinden emin değildim.büyük bir risk alarak gittim.çok şükür aileside oda beni kabul ettiler resmi ve dini nikahımız oldu haftaya düğünümüz var. ama ailem hala küs bana içim buruk o yüzden

nişanlım t.dağda t.dağa kaçtım ama t.dağlı değilim tmmmı burda kaçmaların nasıl olduğunu bilmiyorum ben aslen doğuluyum istbulda oturuyordum t.dağa kaçtım oldumu nişanlımda doğulu t.dağla alakam yok ok

aslen doguluysan, ailen seni asla affetmez. dua et vurdurmamislar

ya ne hamilesi hamile falan değilim ben allahaşkına nerden çıktı bu ben sadece nişanı attıktan sonra t.dağa nişanlımın yanına gidip yüzyüze konuşmak için burdaki arkadaşlardan fikir edinmek istedim sağolsun kimi git kimi gitme dedi bende geldim evlendim merak edenler olmuştu ne yaptın die onlar için olanları anlattım hepsi bu

hayırlı olsun tosuncum ömür boyu mutlu olursunuz inşaAllah ailen de sizi affeder..sorunsuz mutlu bir evlilik hayatı diliyorum..

niye kızıyorsun arkadaşım.doğruları söylediğimiz yanlışlarını yüzüne vurduğumuz içinmi bu öfken ne dememizi bekliyorsun her kız hata yapar.Ayrılmakla hata yapmışın ama ne güzel kavuşmuşunuzmu? nişan lı olmak ne demek onun ciddiyetini bile kavrayamamışın yok ailesi gelip gitmiyor yok arkadaşlarım aklıma girdi diye nişanlından ayrılıyorsun bide böyle basit sebeplerden ayrıldığın erkeği çok sevdiğini söyleyip yanına kaçıyorsun.umarım bundan da pişman olmazsın zira hayatın pişmanlıklarla dolmaya başlamış...

hamileliği nerden çıkardılar ki:44:
umarım pişman olmazsın keşke kaçmasaydın ama olan olmuş ama şu doğru ki kaçanların büyük çoğunluğu pişman oluyo umarım sen olmazsın:97:
en küçük kavganızda umarım eşin sen geldin bana diye başına kakmaz :97:
ailende affeder inş. ta kaçtığın kişinin aileside seni ezmeye kalkmaz:97:

kusurabakma biraz ağır oldu ama bunlar hayatın gerçekleri maalesef
daha çok var ama sen devamını yaşadıkça öğrenirsin artık
artık pembe gözlükler çıkarma vakti:103:

hayata hoşgeldin:80:

arkadaşım olmuş bir hata hayırsız evlat olsan en baştan nişan yapmazdın....mutluluklar

Son düzenleme:
aslen doguluysan, ailen seni asla affetmez. dua et vurdurmamislar

Her doğulu kaçan kızını vurduruyor mu?
Bence insanları sınıflandırmayın.
Ben de doğuluyum kaçsa da insan kendine yapar...
Ailesi elbet bir gün affeder ama hemen olmaz bu tabii...
Nişanlınla sorunların çözülmüş, evlenmişsin, bebeğin de yolda.
Mutluluklar dilerim...
Bir an evvel git anne-babanın elini öp af dile...
Dualarını al

Nisan atildiktan sonra hala ailenin onlarla can ciger kuzu sarmasi olmasini beklemiyordun galiba ?

Sonucta kacmi$sin ve ailenin onaylamadigi bir evlilik yapmi$sin ..
Gelip sana aferim kizim filan demelerini beklemiyordun galiba ..

Kacan kisilerin hep sonu ayni sey oluyor .. ''Pi$MANLIK'' .. !
dügününde erkek tarafi full aile ordayken senin gözün hep kapida olacak
buna eminim .. icinde bi ümitle acaba gelirlermi ? diye düsüneceksin ..

Dua etki ailen vicdana gelsin ve dügününde sana güzel bir hediye yaparak orada bulunsunlar ..

umarim evliligin basladigi kadar kötü ilerlemez ve her tartismada veya kavgada
sevgili ''E$in'' ben seni istemedigim halde sen bana kactin bunu unutma
kir dizini otur demez ..

neyse .. Mutluluklar .. !

bir kac ay sonra konu acilir kactim cok mutsuzum siddet goruyorum kocam ailesinden yana beni hic korumuyor ahh,ahhhhhh bu genclik... akillari basina geliyor ama is isten gecmis oluyor..aileyi yikip geciyorlar... cok yazik...

asil hayat bundan sonra basliyor...umarim hersey hakkinda hayirli olur..ailenizlede bir sekil barismaya helalliklerini almaya bakin yoksa ayaginiza cok seyler dolanir.. anne,baba yuz ustu birakilirmi yahuuu

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaş merak ettim yaşın kaç acaba?
Yanlış anlama yani bu kadar çok hatayı üst üste yaptığına göre daha pek gelişmemişsin sanırım diye düşündüm. Sorununa gelince ailen seni gün gelir affeder merak etme bu dargınlık uzun sürmez. Sen önce mustakber kocanı al kapalarına el öpmeye git hemde sadece ailene değil dayına eniştene yani sülaleni bi dolaş. Hala barışmazlarsa 2 gün sonra gene git pes etme enind sonunda barışırsınız

Umarım pişman olmaszın ailen le de kısa süre içinde barışırsın.Mutluluklar dilerim.

yaşım 27 ben kolay kolay hata yapan bir insan değildim bu yaşıma kadarda yapmadım sadece sevdim anladınızmı ailemin güvenini sarsacak en ufak bir hata yapmadım çok büyük konuştum zamanında kaçan bir kız duyduğumda asla kaçmam bunu ailelerine nasıl yapıyorlar derdim şunu unutmayın asla büyük konuşmamak gerekiyormuş hayatım boyunca asla yapmam dediğin bir şeyi yapabiliyormuşsun demekki bu arada bunun gelişmekle alakası yok canım ben her konuda geliştirdim kendimi ama işte araya aşk girince mantık devreden çıkıyor beni anlamanızı beklemiyorum bende sizin yerinizde olsam evet aaaaaaaaaaaaaaaaa çok büyük hata nasıl yaptın cahilsin bilmem ne derdim ama insanın birşey hakkında yorum yapması için kendisini o insanın yerine koyması gerekiyor.bunlarda benim düşüncelerim aileme gelince eşimle beraber 2ay sonra gitcez eşim ister kovsunlar istter dövsünler ama gidip ellerini öpelim yeterki sen üzülme diyor allah yardımcım olsun

Dertleşmek için yazmış kime ne anlatabilir ki bu durumda.Bazen insan hata yapmayayım dedikçe hata yapar.Her şey bizim için.

Dertleşmek için yazmış kime ne anlatabilir ki bu durumda.Bazen insan hata yapmayayım dedikçe hata yapar.Her şey bizim için.

ya kimse anlamıyoır beni yada ben anlatamıyorum yaptığım şeyi savunmuyorumki zaten ben dediğim gibi nişanlandım ailem verdi sonra kendim nişan atıp pişman oldum aileler barışmadı çok seviyordum bende sevdiğime geldim ve evlendim ayrıca ailemi çok seviyorum kurban olayım onlara umarım affedilirim birgün ama kocamıda çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…