Nişanlımdan ayrıldım pişmanım[kaçtım]

sağolun verdiğiniz destek ve moral için nikahım oldu haftaya c.tesi düğünüm var ve şimdiden bana yok şiddet yok mutsuzluk şimdiden soğuttunuz evlilikten allah razı olsun ya.......

sağolun verdiğiniz destek ve moral için nikahım oldu haftaya c.tesi düğünüm var ve şimdiden bana yok şiddet yok mutsuzluk şimdiden soğuttunuz evlilikten allah razı olsun ya.......

Kacip ailenizi yuz ustu birakiyorsunuz,onlar sizi bu yasa kadar buyutmus bumuydu karsiligi...

Dogru durust evinizden gelin cikmadiniz, okadarda degeriniz olur kocanizin ve ailesinin yaninda...

aileniz ne durumda simdi kimbilir...hic dusundunuzmu....

Dogru Söyleyeni Dokuz Köyden Kovarlar Diye Bosa Dememisler Ablacim
Insan Buraya Konu Aciyorsa Her Türlü Olumlu Olumsuz Yorumlari Göze Almasi Gerekir Diye Düsünüyorum ..

Herkezin Hayata Baki$ Acisi Farklidir .. Bazilari Böyle Seyleri Gözlerinde Büyütmezler ..
Bazilarina Ise Yanli$ Gelir Ona Göre Dogruluk Payi Olan Yorumlar Yaparlar ..
CogunLuklada Dedikleri Cikar

hakkında hayırlısı canım sen sevdiğini kaybetmemek için kaçtın orada haklısın ama aileni bıraktın orda kızdım sana
sadece konusup geri dönseydin derdini anlatsaydın ya eski nişanlına iananırdı ki seni nikahın almış hemen
sonra ailene geri dönseydin barışsaydın annein babanın elini öpseydin de kırmızı kusagını baglayan abin baban yada kardesin olsaydı ne olurdu.?
bak bunlar hep içinde kalır
ayrıca nie bekliyorsunuzki 2 ay sonrayı hemen gidin ellerini öpün ne bu anlamadım ki ?
düğünde annen baban olmayacak mı? madem eşinde bunu kabul ediyor kovsalarda gidecem diyor bence düğünden önce gidin hayır dularını alın size bu yakışır artık
neyse allah mutlu etsin hayırlı evliliğiniz olsun inş ailenlede aran düzelir birdaha da ne kendini ne eşini ne aileni üzecek bişey yaşamazsın

kadın olarak birbirimizi ilk bizmi yeriyoruz nedir yazılanlar okudumda sen git intihat et denmemiş bir hata yapmış arkadaş ama bazıları nashiat bazıları müsibetten anlıyor ayrılınca hata yaptığını anlamış bunlar yaparken bazı şeyleri göz önüne almış demekki evlenmiş en azından nikahsız yaşamıyor Allah hayırlısını versin umarım herşey gönlünce olur ama sakın aileni yargılama gerekirse kapılarının önünde yat kendini affettir çünki anne ve baba hakkı olursa üstünde hayatın çok daha zor olur.ve biran önce kendi ayaklarının üstünde durmaya bak...

Yapmışsın bir hata. Ama keşke bunlar olacağına nişanlından hiç ayrılmasaydın bir oturup düşünseydin ben ne yapıyorum diye. Hem seviyormuşsun zaten hem de ilişkin olmuş ama tek sorun neymiş ailesi gelip gitmiyormuş siz evleniyorsunuz sizin hayatınız önemli boşverecektin gerisini bak ailenle de kötü oldun. En mutlu gününde ailenin yanında olmaması kadar acı birşey var mı. Annenin seni gelinlikle görmeye hakkı yok mu. Annene anlatsaydın ilişkiye girdiğini diyemesende ben barışmak istiyorum deseydin. Bu insan anladığım kadarıyla ayrılığa razı olmuş pek ısrar etmemiş, seninle beraber olmasını önemsememiş. Bir de hamilesin sanırım ve bebek için de acelece evlenildi herhalde. Peki seni severek mi evlendi çoxuk için mi. Ayrıca nerde oturacaksınız. Bu kısa zamanda ev düzebildinizmi. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Hamile kalmasaydın ve kaçmasaydın ve ayrıldım üzgünüm deseydin burada sadece ben barıştıktan sonra bile evlenmedem bir süre geçirmenizi söylerdim. Evlilikler mecburiyetten yapılmamalı. Benim kuzenimde erken yaşta kaçtı tanıyıp etmeden düğününde annesi ve birkaç akrabası vardı. Babası, kardeşleri hiç gelmedi sonra barıştılar ama şimdi mutsuz iyice tanımamıştı çünkü inşalah sen mutlu olursun ailenle de barışırsın bir zaman sonra ama hep nikahında düğününde olmamalarının eksikliğini yaşarsın..

bence eleştirmeniz çok anlamsız ailesi tekrar nişanlısıyla barışma kararı aldığında kızlarının yanında olsaydı bunların hiçbiri yaşanmayacaktı hiçbir kız kaçarak evlenmek istemez fakat aşkada saygı duymak lazım üstelik bazı mesajlarda konu sahibi arkadaşı cahil bilgisiz yerine koymaya çalışılmış kaçarak evlenmek cahil kızların yapacağı birşeydir diye bir karara nasıl vardınız anlayamadım kimse büyük konuşmasın yukarda Allah var ve sizinde kızlarınız var kimin başına ne zaman ne geleceği belli olmaz şimdi diyeceksinizki sana ne oluyor savunma ihtiyacı duydum çünkü bende kaçarak evlendim eşimi çok sevdim ama ailem asla biz o memlekete kız vermeyiz kendinide öldürsen ömür boyu evdede kalsan o memleketten biriyle evlenemezsin dediler bende bunu bildiğim için tek çareyi eşimle başka bir şehire giderek ailemin izni olmdan nikahlanmakta buldum bende asla kaçarak evlilik yapmam diyen bir insandım çok şükür cahil bir insanda değilim ama şartlar onu gerektirdiği için öyle yaptım ailemle barıştık şuan eşimide çok seviyorlar ve ailem diyorki senin kaderin buymuş çünkü biz seni asla vermeyecektik konu sahibi arkadaşım üzme kendini ve zamana bırak herşey yoluna girecektir eminim ailende seni affedecek senin içinde ailen içinde zor günler bunlar biliyorum bir yanı buruk bir mutluluk yaşamanın ne demek olduğunu ama şuan yapabilecek birşey yok zaman herşeyin ilacı sabırlı ol mutluluklar dilerim

çok teş ederim.aileme şuan dönemem beni sildiklerini söylüyolarmış dayımla konuştum düğününe gelmiyolar biraz zamana bırak dedi.ben üzgün değilmiyim sanki böyle olsun istemezdim ama oldu işte ne yapayım yine söylüyorum ailem için ölürüm ama kocamıda çok seviyordum onuda kaybetmek istemezdim allah yardımcım olsun

beni anlayan birilerinin olması çok güzel tmm eleştirilerede açığım ama haksız yere eleştirilmekte hoş değil ben istermiydim kaçmayı ama oldu işte yine söylüyorum başınıza gelmeden anlayamazsınız bişeyi bende kaçanlara kızıyordum ama bende kaçtım işte bunun cahillikle alakası yok çok sevdim gerçekten çok sevdim

ben hamile değilim bu hamilellik nerden çıktı anlamadım kaçtım evet bu doğru değil savunmuyorum bunu ayrıca nişanlıma ilşkiye girdiğimizi anlatmadım onu çok sevdiğimi onsuz olamayacağımı nişanı atmakla hata yaptığımı söyledim bana sarılarak seni asla bırakmayacağım dedi nikahımız oldu haftaya düğünümüz var çok mutluyum ama ailemin eksikliğinide yaşıyorum inş.en kısa zamanda beni affederler

çok teş ederim zaten eşim 2ay sonra gitcez ailene kovsalarda kapının önünden gitmeyeceğiz dedi oda destek oluyor bana çünkü onun için kaçtığımı ailemi bıraktığımı biliyor allah yardımcımız olsun

canım bekaret kaybolduktan sonra ayrılman olmuş en buyuk hatan sonrada aılenı bırakıp kacman hata da bız ınsanlar için senı kınamıyorum gene nısanlı sahıp cıkmıs oda sahıp kalmasaydı amamen ortadan kalırdın hakkında hayırlısı olsun inş. aılen affeder canım

su yasadiklarinizin hepsi hatalar silsilesinden ibaret bence bu yasadiklarinizdan ders almalisiniz.
kacmaniz cok yanlis, ailenizi bu duruma sokmaniz cok kotu ama yine de mutluluklar dilerim.

bende guvenlik gorevlisine kacmis gibi anladim :60 eger oyle bisi yoksa konuyla ne alakasi var zaten 5 6 tane cumleyle nasil olaylar anlatilip bitirilmis o kadar gereksiz bir sahsiyet konuya nasil girdi?!!! hic bisi anlamadim kisacasi

zuhahaha wallaha bende öle anadım nısanlısından ayrılmıs sonra sonra tekırdaga gıtmıs nısanlısın yanına orda guvenlık gorevlıyle konusmus sonrda ona kaçmış pehh dedım ne senaryo yazmısım

Benim anlamadığım nokta daha önceki konunda demiştin ki arıyorum nişanlım yüzüme kapatıyor,seni istemiyorum diyor demiştin ve ailesinin ona kız aradığını evleneceğini söylüyor demiştin.Bunlar palavradan ibaret miymiş? Evlenmişsiniz mutluluklar dilerim inşallah ailenle de barışırsınız.Hiç ama hiç pişman olmazsın umarım.Sevgiyle kal....

bende kaçarak evlenenlerdenim hemde benim durumum çok daha karmaşıktı çok şükür eşim bir gün olsun kendin geldin demedi yada bu konuyla ilgili iması olmadı ama ailesi hiç kabullenmedi be üstüne üstlük bir ton iftira. Ben kocama kaçmadan önce başka biriyle nişanlıydım onun ailesi öyle çok değer verirdiki bana anlatamam onları bıraktım kocama kaçtım onun ailesi mahvetti beni pişman mısın de hayır değilim sevdiğim adamın yanındayım ama keşke her şey ailelerinde rızasıyla olsaydı

aynen katılıyorum canım.konu sahibi arkadaşım içinde acı olduğundan bahsetmiş.henüz erken onun için.aradan şöyle yıllar geçsin de asıl pişmanlığı ve ailenin önemini o zaman anlayacak.yanlış anlamayın,ben de zamanında kafama göre birşeyler yaptım da onun için yazıyorum.ahh aile ilk zamanlar affetmez,ne yaptık ona el bebek gül bebek baktık,bizi terketti der,zoruna gittiği için affetmez.ama evlat atılmaz.zamanla dayanamaz artık.ailen açısından korkma bence canım.dayanamazlar,bir gün herşey düzelir göreceksin.sadece sabır...ve dikkat gerekir.olabilir insanız,ama bu yaptığın evliliğin arkasında ol.allah hiçbirimizi utandırmasın,şaşırtmasın arkadaşlarım....

''ayrıca nişanlıma ilşkiye girdiğimizi anlatmadım onu çok sevdiğimi onsuz olamayacağımı nişanı atmakla hata yaptığımı söyledim bana sarılarak seni asla bırakmayacağım dedi nikahımız oldu haftaya düğünümüz var çok mutluyum ama ailemin eksikliğinide yaşıyorum inş.en kısa zamanda beni affederler'' demişin canım..iyi tamam da eşine bekaretinin bozulduğunu söylemedin anladığım kadarıyla..ee ilk gece kan gelmeyince demesin sana ne oluyor diye.sen anlatınca inanmama durumu söz konusu olmaz inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…