Nişanlımdan ayrıldım

Nurss32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
1
0
1
32
Düğün alışverişinde strese girdik o da bende bunalıma girdik.Bana hakaret etti para göz gibi vs vs.oysa düğün bile istemedim oysa.eltimle beni annesi hep kıyas yaptı sürekli bunlar beni bunalttı.velhasıl ayrılmak istedim fakat gerçekten söylemedim sinirle söyledim.Bunun üzerine dini nikahımızda vardı beni boşamış hiç bişey söylemeden.aradan 4 ay geçti zor atlatıyorum arkadaslar nişan atan var mı?

Nesini zor atlatıyorsun yahu? Başını kurtarmışsın bu heriften ,otur şükret. Evlendiğinde daha çok bela olacaktı .

Babamın yeni evlenecek çiftlerin alışveriş yapacağı bir işi vardı :) akşam eve gelirdi "bugün yine bir çift ayrıldı, hem de niye ,kayınvalide ,kayınpeder, görümce, yenge ,gelin her biri ayrı birşey söylüyor .kimsenin ortak fikri yok .neden birlikte alışverişe çıkılır ki ?Bırak gelin damat alsın çıksın, bu çocuklar yaşamayacak mi o evde ? Neden herşeyi berbat etmek üzere bu yarış? Seni kimseye vermeyeceğim daughter, katil eder bu adamlar insanı "derdi .. alışverişine kimseyi karistirmayacaksin, önceden bütçe belirleyeceksin, gidip de elalemin önünde nişan atmayacaksın. Elalemi ilgilendirmez ama benim babam kızlara çok üzülüyordu:)

Sonuç itibariyle kurtulmuşsun işte, sıkıntı yapma

Senin haberin olmadan seni boşamayız ki.
4 aydır hiç mi arayıp sormadı.
Bende nişanlıyım. Çok tartıştığımız zamanlar oldu. Ayrılık lafı sinirle söylendi.ama eyleme geçmedi hiç bi zaman.
Kimseyı aramıza sokmamaya dikkat edıyoruz.
Özellikle para konuları en cok bundan tartıstık. En sonunda kimse kimseye karışmasın diye karar aldık.
Eğer seni önemsese seninle konusurdu, ayrılmayalım derdi. Seven insan anlaşmanın bi yolunu bulur.
Evlensen demek daha kötü olucaktı. Üzülme.her şerde bi hayır vardır. Senin kıymetını bilen seni seven biri nasip olunca ozamn bu olmadı diye şükredersin.

Sinirle bitti dediniz ve 4 aydir aramadi mi?

Birincisi, resmi nikahtan önce yapılan dini nikahın günaha girmemek vs vs anlamında hiç bir koruyuculuğu yok. Yine de kıyılmış bu durum da bir hoca'ya danışın. Buradan yanlış yönlendirilirsiniz. Birde varsayalım ki dini nikah oldu. Öyle ben boşadım seni gibi şeyler olmaz onunda şartları var. Dediğim gibi bir hocayla görüşün.

4 aydır adam aramadi da ailesi de mi sizinle irtibat halinde olmadi ne enteresan aileymis bence kurtulmussun sükret. Nikah isini de araştır

En zor evreyi atlatmışsın anacım yol yakınken dönmek en hayırlısı olabiliyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…