Nişanlımdan ayrıldım

Gulumse21

Sevdan hep tutkudur .
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
296
2
296
37
Ankara
Ben nişanlımdan ayrıldım.bugün eşyaalrını göndericem.çokk aşık değildim ama seviyodum genede. üzülmüyo gibi görünmeye çalışsamda genede içim acıyo.çünkü 2yıldır birlikte idik.ama nişanlanınca işler değişti bi sürü yalanı ortaya çıktı sorun sorun zaten 1 aydırda ailesi beni aramıyodu.borca da girmişler.oturdukları evi satıp borcu ödeyip bize düğün yapcaklardı.oda bi çözüm olmadı hiç bi zaman.allah hayırlsını versin.dün biti dedim.gene ne o nede ailesi bikere aramadılar.demekki onlarda dünden razıymış.bu saatten sonra arasa ne fayda..zaman yine benim ilacım.varmı ayrılan sorun yaşıyan.sanki başka birine güvenemzmişim gibi biti evlilik hayallerim gibi geliyo.

Canim, yolun basindayken gozun acilmis allahtan. Dusunsende evlendikten sonra olsaydi daha kotu olurdu simdi yolun basindaymissin zaten, allahtanda gormussun soylenen yalanlari. Karsi tarafin durumuda cok garip insan bir arar sorar hele eski nisanlina ne demeli ? hicmi merak etmiyor sebebini nedenini demekki sorumsuzun tekiymis, bence sevin kurtulduguna ama insan icinde yine burukluk olur canim. allah yardimcin olsun.

bazen zorlamamak gerek
çok aşık değilım dıyosun zaten, sorunlar da üstüne eklenınce belkı de böylesı daha iyi.
hayırlısı olsun..

Hakkında hayırlısı buymuş demekki canım herşeyin hayırlısı neyse o olsun yinede
Allah yar we yardımcın olsun

hakkınızda hayırlısı...

Allah daha iyileriyle karşılaştırsın:teselli:

evet Allah daha iyılerle karşılaştrsın zaman ilaç tabı ki...
hayırlısı böyleymış de sadece...
eğer kısmetse barışırsınız zaten sıkma canını

sil baştan başlamak zor olsa da daha 21 yaşındasın gülümsecim

çok gençsin

seni hak eden,seni gerçekten mutlu edebilecek biri çıkar karşına

yalansız dolansız bir hayat daha güzel olmaz mı?

seni hak etmeyenler için üzülmeye,kafa yormaya değer mi :lepi:

hayırlısı olsun

bu kadar karamsar olma hayatın onla başlamadı ki onla bitsin
evet dediğin gibi zaman en iyi ilaç
hem madem yalanları varmış ayrıldıktan sonrada ne arayıp ne sormuş zaten bana görede en iyisi ayrılmakmış
allah sabır versin canım
en kısa zamanda atlatırsın inşallah acısını

Canım Allah hakkında hayırlısını versin..Ümitsiz olma her bitiş bir başlangıçtır..Yalanlar üzerine kurulu bir yuva doğru olmazdı zaten..İnan en iyi karar..Üsülme:teselli:

Kesin olarak bittiyse, artık onu görmemeye karşılaşmamaya çalış, çünkü yaşanmışlıklar olduğu için biz kadınlar duygusalız hemen üzülür ağlarız, boşver sen ağlarsan odanda ağla, ailene bile fazla yansıtma, çünkü herkes yorum yapar, sen içten içe mahvolursun olan sana olur..Yaşadım gördüm, bak biz ocak 2009 da ayrılmıştık, ilk ay zor olsa da geçiyo diyosunki iyi yaptım galiba, evlenemezdik bu durumda filan diyosun, sonra 3. ay özlemler başlıyo daha çok hatırlamalar filan..Tabi sana söylediği yalanları bilemem, sevgin ağır basar mı bilemem ama benim yaşadığım yalan konusu değildi daha farklı ama yine de çok ağır konulardı..4. ay psikoloğa gittim, sadece ilişki bittiği için değil, genel bi umutsuzluk yaşadım için de..5 seans psikologla görüştüm, bana bu kadar yeterli fazlasını gerek görmüyorum kararlısın ve sadece zamana ve biraz daha kendine güvenmeye ihtiyacın var dedi.O zaman çok nettim zaten ayrıldığım kişi beni hiç aramıyordu sormuyordu, geri dönüş olmadığını kabullenmiştim.Mayıs 2009 da beni aramaya başladı, bıkmadan usanmadan 4 ay telefon etti mesaj attı vs vs, ben çok emindim olmayacağından hep bunu söyledim ona, ve şuan ne durumdayız biliyomusun, birlikteyiz, ben duygularıma yenik düştüm, demekki o kadar güçlü değilmişim, tekrar yüzük takamam, zaten inancım ve güvenim çok sarsıldı toparlanırmı bunu da bilmiyorum, mutlu musun dersen pek mutlu sayılmam, sadece hasar almış bir binayı tamir edip oturan insanlar gibi tedirginim..

canım bende de aynı durum var.Ailesinin borcu var.Düğünü biz kendi imkanlarımızla yağacağız inşallah.Ama bu yalan olayını anlayamadım.Affedilmeyecek türden birşey mi?

aslında yalanı affetmiştim.yane bana yüzük takarken 25 bin tl borçları varmış abisin borcu.evi satıp kiraya çıkıp düün yapcaklardı tamma dedim.ama ailesi beni 1 ayd hiçarayıp sormadı yüzleri yok diodu.nişan yaptık anlı şanlı hediyelik bilezik falan taktılar bilirsiniz akrabalar laf eder hiç kimseyi takmadım ben yoluma baktım.ama hala bişiyleri ört bas ediyolardı.şimdi anlıyorumki bitirmemi bekliyolarmış.hiç bişiy olmasa okada gitik geldik hellalik alır insan.hayat işte.düşündükçe güç buluyorum o bana sahipçıkmadı herkesi haklı çıkardı diyorum.ne düşüncemi bilmiyom.hayat beni nereye götürürseoraya sürükleniyom.umutlumuyum umutsuzmuyum bilmiyom.ama karşıma çıkarsa suratına tüküreceğim kesin.madem imkanın gücün yoktu beni nie istedin nie bukadar şey yaşattın.aman kıslar napıyım artık önüme bakacam çare yok.

gülümse21, evi satıp kiraya çıkıp size düğün yapacaklardı ve buna vicdanınız elveriyordu? inanamıyorum yaa.

kendileri dediler benim vicdanım el vermedi bitti işte .ama onların vicadanı benimle oynayama el verdi. hiç aramaması hala beni deli ediyo.içim içime sığmıyo .napcamı bilmiyom yoluma bakıyom yapcak bişiy yok ama delircem.

Canım Allaha havale et Allah ıslah etsin inşallah onu we ailesini şükür etmen lazım ewlenmeden anladın hayırlısı buymuş demekki boşwer üzülme değmez toparlan artık güçlü ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…