nişanlımdan ayrıldım :(

bence de tatlım hiç üzülme sen hayırlısı olsun diye dua et..
elbet biyerlerde kısmetin bekliyodur seni..
olmaması daha hayırlıymış zaten anlattıklarına bakılırsa..

tekrar ilişkiye ne zaman nasıl başladınız? nasıl atlattınız?

aslında yanlış gelebilir ama çok beklemedim, kendimi attım ateşin içine sanki ya batacaktım ya çıkacaktım.. ayrıldıktan 2 ay sonra başladım şuanki nişanlımla.. ama ondan öncesinde ayrıydık biz aslında, ben sadece cesaret edemiyordum.. şimdiki nişanlım o kadar destek oldu ki, ona güvenebildim, tekrar bir erkeğe güvenebildim. hemn pat diye aşık olmadım ona tabiki,, zorlandım bazen öyle hareket ediyordu ki öyle şeyler söylüyordu ki bana onu hatırlatıyordu.. bazen yapamıcak mıyım acaba dedim.. ama pes etmedim.. ayrılmadım ondan, canım sıkıldığında bunaldığımda onu aradım hep, özellikle geceleri tehlikeli oluyor.. zor zamanlardı kabul ediyorum.. 5 ay gibi bir süremi aldı.. 6. ayda muhteşem bir evlilik teklifi aldım, nişanlım sürprizleri romantizmi seven ve hakkıyla becerebilen bir insan.. ona aşık oldum.. şüphesiz evet dedim.. geçen ay nişanlandık, kısmetse seneye de düğünümüz var..

evet sağolsun gözümün içine soktular herşeyi o yüzden görmemek imkansızdı.çok teşekkürler düşüncelerin için,inş.dediğin gibi olur

nişanlını bırakmayarak aslında ne kadar da iyi yapmışsın,sevemiyorum diyip bırakadabilirdin.allah seni kurtarmış bir bakıma.evet yeni birini sevmek,huyuna karakaterine alışmak çok zordur tahmin edebiliyorum ama ne mutlu sana ki aşmışsın o durumları.keşke bende senin gibi hemen birini bulabilseydim ama kısmet işte...allah mutluluğunu daim etsin inş.

O suclu oldugu halde cool takiliyor sen kendini uzuyorsun.
Gercekten deger mi?
Bence sukret arkadasim, anliyorum cok zor olsa gerek ama sukret ki bunlari nisanliyken ogrendin.
Kendine ceki duzen ver, bak hersey yoluna girecek.
Hakkinda hayirlisi olsun.

inş.yoluna girer.şuanda başkasına aşık oldum havalarında.zaten bende bunu kaldıramıyorum

ben de ayrıldım ama o terketti çok mutsusuzm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…