Merhaba, yazını okudum ve bir zamanlar yaşadıgım bir çok yanlışı hatırlattın bana.. senin yaşadıklarının neredeyse aynısını ben yaşadım. geçen sene o pis kanı akıttım yaramdan.. benim de düğün tarihim belliydi, yine kapanma anne sözünden çıkamama durumları, aldatılma durumları vardı.. en sonunda diyorum ya bıçak gibi kesip attım. ve hiç pişman değilim. kendi hayatına odaklan, yaşımız aynı seninle. yaşadıgımız şeyler de benziyor.. kendini harap etme, biliyorum sana bunu söyleyen onlarca insan vardır etrafında.. bir kere senin ona duydugun sevgi değil bunu bir kavra, sen belki inat belki hırs belki de intikam duygusu ile onu geri istiyorsun.. eminin ki yarın sana donse 3.gün yine aynı sorunları yaşayacağınız ortada, bunu zaten sen de biliyorsun.
senin yapacagın tek sey böyle bir seyden erken kurtuldugun için ŞÜKRETMEK! Gözün erken açılmış, ya o adamla evlenip hayatını karartsaydın, bugün düğününe karışan kayınvalide yarın senin çocugunu nasıl büyüttüğüne de karışır..
ben şuan bir başkasıyla nişanlıyım ve diyorum ki Allah'ım ben aslında hiç aşık olmamışım ki, onunla yaşadığım sigara bağımlılığı gibi bir şeydi, beni yavaşça öldüren..şimdi ise hayata döndüm, kendimi keşfettim.. bambaşka kendine güvenen, ve çok sevildiğini bilen bir kadın oldum. değerimi bilen bir adam var şükürler olsun ve onu gayet aklı başında olarak seviyorum.
Sen sabret, ve diyorum ki kesinlikle bittiği için bu hastalıklı şey (ilişki diyemiyorum) sevin sevin sevin!!!
İnşallah en kısa zamanda kendini toparla, uzaklaş.. kendine uğraşlar bul, tamamen çıkar bu kangren olmuş hastalığı içinden..ve Asla tekrar başlama, affetme gibi bir ahmaklık yapma.. hayatını karartırsın.. daha yaşayacağın bir sürü güzel şey var inşallah en az benim kadar yüzün güler.. ilişkinde kendin gibi davranabilirsin, başka kişiliklere bürünmek rol yapmak zorunda kalmazsın.. kendin olursun ve karşına sadece sana sen olduğun için deger veren saygı duyan ve seni gercekten seven biri çıkar.. umudunu asla kaybetme, ben kaybetmedim hiç.