bu umudum wardı ama nısanlım bu kdr sorumsuz deıldı hep guc aldım destek aldım ondan ama nolduysa benı hayal kırıklıgına ugrattı, her kız dugunu ıcın ew tutup dosemek bısıler almak ıster bnm ıse sadece bı tarıh war we ortada hıc bısı yok alıcak parada yok. ben cok sewdım ama artk yapamıcamı anlıorum. ewlıyken bolede sorumsuz olursa nasıl gecınıcez. ne yıcez ne ıcıcez artk hep bunları dusunmeye basladım. ona sordugum zmn daralıyor ewlılıge hazır deılsın dedıgımdede ben napım şansızım bahtsısım elım kolum baglandı dıyor. çok kawga etmeye basladık hıcbısey eskısı gbı gtmıyor.
ozaman iki seçeneğin var ya sen gerçekten ayrılacaksın yada bir şans daha verip onu son kez deniceksin.bak bakalım nası evi düzücek nası düğün yapıcak tarih almakla işler bitse.evliliği ertemek zorunda kalıcak nereye kadar ertelicek.sen haklısın kesinlikle bunları düşünmekle ama bence ailenden çekinmemelisin sonuçta senin mutsuz olmanı aç kalmanı istemezler değilmi? bu senin geleceğin ve verdiğin kararlara göre yaşıcaksın kimseyi düşünme bence.umarım nişanlının kafasına dank ederde hiç değilse bir işe girerek başlar düzeltmeye hatalarını ve sevginize yazık olmaz