• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımdan ayrılmak istiyorum..

bu umudum wardı ama nısanlım bu kdr sorumsuz deıldı hep guc aldım destek aldım ondan ama nolduysa benı hayal kırıklıgına ugrattı, her kız dugunu ıcın ew tutup dosemek bısıler almak ıster bnm ıse sadece bı tarıh war we ortada hıc bısı yok alıcak parada yok. ben cok sewdım ama artk yapamıcamı anlıorum. ewlıyken bolede sorumsuz olursa nasıl gecınıcez. ne yıcez ne ıcıcez artk hep bunları dusunmeye basladım. ona sordugum zmn daralıyor ewlılıge hazır deılsın dedıgımdede ben napım şansızım bahtsısım elım kolum baglandı dıyor. çok kawga etmeye basladık hıcbısey eskısı gbı gtmıyor.

ozaman iki seçeneğin var ya sen gerçekten ayrılacaksın yada bir şans daha verip onu son kez deniceksin.bak bakalım nası evi düzücek nası düğün yapıcak tarih almakla işler bitse.evliliği ertemek zorunda kalıcak nereye kadar ertelicek.sen haklısın kesinlikle bunları düşünmekle ama bence ailenden çekinmemelisin sonuçta senin mutsuz olmanı aç kalmanı istemezler değilmi? bu senin geleceğin ve verdiğin kararlara göre yaşıcaksın kimseyi düşünme bence.umarım nişanlının kafasına dank ederde hiç değilse bir işe girerek başlar düzeltmeye hatalarını ve sevginize yazık olmaz

bacim ben sen olsam simdi ailemin iki afrasini tafrasini cekerim, iki küsmesini cekerim, iki utanirim ama, hic olmassa ilerde 30 sene sorumsuz bir erkegin kahrini cekipte, sonunda bosanmanin üzüntüsünü ve zorunlulugunu cekmem.
ask karin doyurmuyor, böylesine yol ver gitsin canim :teselli:

Ortada kuru bir düğün tarihi var..öyle bin tane tarih verilir..
ıcraatta bişey yok..Elini kolunu bağlayacak bişey yok..
Süre de vermişsin..dur bekle..sonra harekete geçersin..
Ailenin haklılığı seni utandırmasın..
Mutsuz evli olacağına,nişan atan bir bekar daha iyidir..

Yol yakınken vazgeç arkadaşım sen hiç düşünme bile bence,düğüne ne kalmış şurda onun iş beğenmeme gibi bir lüksü olamazki.senin söylemene gerek kalmadan onun senden daha çok düşünmesi lazım.

iyi düşünerek verilmesi gereken bir karar..bir ömür onunla olacak sensin..ailen eminim seni destekleyecektir..istedikleri senin mutlu olduğunu görmek..

Onlar doğulu oldukları ıcın ayrılmak yok onlarda bı kere nısan attım 2 hafta boyunca kapımda yattılar. o zmn sewıodum ılıskıyı surdurdum ama smdı yok yanı umudum hewesım yok. annem destek oluyor bana ama her cıtlattgmda laf sokuyor kahroluorum ..

Nişanlanıp ayrılmakta bişey yokki canım ya zaten bu süreç insanların birbirini dahada yakından tanıma süreci değilmi...

Bence ailende destek olacaktır sana ve hiçte öyle düşündüğün gibi zorda bir süreç geçirmeyeceksindir ailenle alakalı.

İyi düşün arkadaşım bence ilerde daha çok üzülebilirsin,düşünki nişanlıyken bile kolay bitiremiyosun bişeyleri üzüldüğün şeyler yaşadığın halde,ki evliyken bu durum dahada zorlaşacak ve sende çok daha fazla üzüleceksin.

Hakkında hayırlısı olsun.

tabii ki laf sokacak, annen her dediğine tabii yavrum derse hayattan nasıl ders alıp nasıl olgunlaşacağız..
benim annem de verdiğim kararların yanlış olduğunu gördüğü zaman çook iğneledi tabii.
ama anne sonuçta...
ilerde de bak biz demedik mi evlenme diye noldu şimdi mutsuzsun diye laf sokacak..
anne baba çekineceğin eeennn son kişiler olsun
onlar senin mutluluğunu ister

Çok doğru söylüyosun.ve o ilerde sokulan laflar dahada canını acıtacaktır.

önyargılı değilim amacım seni üzmekten değil yazdıklarımla ama böyle sorumsuz bi insandan hayır gelmez hayatım ben yaşadım gördümm heps,i hikayee seven erkek sorumluluk sahibi ömür geçirilecek erkek tüm dileklerini gerçekleştirmek için çaba sarfederdi bence ailenle konuşş ayrıl derim ben körü körüne sırf sevgi uğruna yakma hayatını yazık etme kendine tek para sorun değil demeyle olmuyorkii öyle desem sizin tek sorununuz para değilll...ben bitir derim..

bence ilk once ailenle konus zaten nısanlının senın dengın olmadıgını soylemısler
kararından vazgectıgını soyledıgınde onunla yapamıyacagını soyledıgınde senı desteklıyceklerdır.
cunku onlarında gonlu yok baksana bır bakıma mutlu olacak aılende.
her anne baba cocugunun mutlulugunu ıster
hıc bır genc kızda bu sekılde evlenmeyı sındıremez...
evlendın dıyelım bu sekılde nasıl yuruyecek?.. ılerısınde bosanıp dul olarak aılenın evıne sıgınacagına yol yakınken don derım
herseyde bır hayır vardır... belkıde senın kısmetın senı baska bır yerde beklıyor hersey ınsanlar ıcın oyle degılmı?
senın suanda yaptıgın bıle bıle hatanın ustune gıtmek arkadasım! aklı basında bı ınsansan dogru kararı vereceksındır mutlaka. kendınıde sık bogaz etme :umursamaz:

bugün aynı şeyi ikinci kere yazıyorum. lütfen imlaya ve Türkçeye dikkat edelim yazarken.
sonuçta tek bir kişiye hitap etmiyoruz. okuması ve anlaması çok güç oluyor bu şekilde.

eğer evleneceğiniz insan hakkında aklınızda tek bir şüphe dahi varsa evlenmeyin derim her zaman.
evlilik zor, sorumluluk isteyen bir kurum.
eğer erkek sorumsuzsa evlilik asla ve asla yürümez. he yürür belki ama çin işkencesi gibi olur.
sorumluluğunu bilmeyen adama kadın da saygı duymaz. saygı bitince de o ilişkiden hayır gelmez zaten.

sen bu işten çoktan vazgeçmişinde iş iki dudağının arasına kalmış.
bence kelimelere de dök atık.
evlilik bu kadar soru işareti ve eksiyle başlamaz çünkü..
başlasa da sonu gelmez..

canım ailen biz demiştik diye şimdi demese de ilerde sen evlenip boşanınca diyecek.ama telafisi olmayacak snein için.ben de nişan attım inan hiç de pişman olmadım.yürümüyor sa yürütmeye çalışmayacaksın.

Şimdiden bu kadar sorumsuz olan bir insan evlendikten sonra nasıl olur kimbilir ? Ailem bana bunu söylücek yada elalem şunu söyler ayrıldığımda die düşünme sakın eğer bu işin olmayacağını düşünüyosan onun düzeleceğine dair en ufak bir ışık yoksa ayrıl gitsin o zaman neyi bekliyosunki erkekler genelde evlendikten sonra renk değiştirir ama seninkisi nişan döneminde göstermiş daha kendini bence bu senin için bir avantaj.Ortası yok bunun ya ben bu evliliği yapıcam herşeye göğüs gererim herşeyin altından kalkarım dicen ya da sırtalanamayacağın yükü almıcan o zaman .Hakkında hayırlısı olsun buna karar verecek tek kişi sensin Çünkü sen yaşıcan o kişiyle senin için en doğru kararıda verecek olan sensin tabi..

ıyi düşünün derim ben. Hayat sizin, sonradan pişman olacağınız hiçbirşey yapmayın. Ayrılırsanız sevdiğiniz için acı çekebilirsiniz, ya da evlendiğinize pişman da olabilirsiniz. Etraftakiler inanın her halükarda konuşacaklar. Siz nasıl mutlu olacaksanız onu yapın,önemli olan sizsiniz, sizin hayatınız. Allahım hakkınızda hayırlısı neyse onu yaşatsın...

arkadaşlar hepınıze ayrı ayrı tskkur ederım.. goruslerınız fıkırlerınız bende ınanılmaz cesaret oldu..
ben bgn karsıma alıp knstum şartlarımı sundum 20 gun zmn werdım ama ınanıorumkı bu zmn zarfındada hıc bısı yapmıcak. ben senden ayrılırsam yapamam buralarda yasayamam gbısınden sacma sapan knsmaya basladı(aklınca amacı bana wıcdan azabı cektırmek) ben kawgalı bıtsın ıstemıorum dostca yapamadık ayrılalım demekten yanaım ama bana bole bı yaklasımla gelıcne daha cok kafam allak bullak oldu:( annemle tam detaylı olarak olmasada oturup konustum, herseyın farkında oldugunu soyledı.. zaman werdıgım konusunda destekledı benı. gercekten cok daha fazla cesaretlendım.

artık kendim için allahtan hakkımda hayırlısını dılemekten baska carem yolum yok...

canım benım kıyamam sanaa..Bak ne guzell annende destek vermısss..Sımdı zamana bırakkk bırde bu cocugun aılesıde sorumsuz arkadasım kusura bakma amaa dugun tarıhı kesınlesmıss bırseylerde caba gostersenızee yada gelın konusun bunlarıda yapmamıslarr kuzumm evlenıncee ınan bosanması daha zorr adın 1 ken 2 oluyor o yuzden mantıklı davran

Zararın neresinden dönersen kardır. Nişanlılık zaten deneme dönemidir, sen akıllı bir kızmışsın ki herşeyi en başta görmüşsün. Ailende bu ayrılık kararını yerinde bulacaktır.

calismamasi bir yana, kıskanc diyorsun, hicbisey yapmamana ragmen sana olan guveni yokmus...bak arkadasim kisi kendinden bilirmis isi, sana durduk yerde guvenmiyorsa donup ona bakmalisin yani acaba kendisi mi guvensizlik yaratacak biseyler yapiyor...

mutlu etmiyorsa neden evleneceksin? bu kadar basit..

erkek mi yok sana yaa at nişanı gitsin böyle biriyle ömür mü geçer allahaşkına :mymeka:
bu devirde aklından zorunmu var senin derler adama bu bile bile lades demek alsanaalsanasmile
ailene gelince adı üstünde ''aile''...valla derlerse desinler bir gün derler iki gün derler biz söylemiştik diye üçüncü gün oh iyi yaptın derler yazık sana yaaa hayatını kabusa çevirmek üzeresin bi an önce sağlam ve doğru bi karar ver salla gitsin bu adamı da hiçççççççç değmez biri gibi belli hayat bu bi gün eminim çok düzgün bi insan karşına çıkarkaydirigubbakcemile5
ama bi an öncee bundan kurtulmalısın :olmaz:

büyüklerini dinle,yuva kolay kurulmuyor,ya evlenince de böyle yaparsa diye mantığını çalıştır canım,aşk meşk geçiyor bi süre sonra ama mantık daha önemli yol yakınken kolay değil ama ayrıl derim.

Back
X