- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
Oh bee. Mutlulugun daim olsunArkadaşlar merhaba hala burda mısınız bilmiyorum ben bu adamdan ayrıldım.atanamazsın demişti ben atandım.dünya iyisi bi eş nasip etti Rabbim bana.Gönlümü hoş eden yüzümün düşmesine bile dayanamayan el üstünde tutan bi eş ve ben aşık oldum..Asıl yalan olan aşk sandıklarımmış.Sizin anlayacağınız herşey geçiyor ve Allah biliyorsa sizi en güzel şeyleri nasip ediyor.Varsa eğer benim gibi bir dakika durmasın.Güzel şeyler bulsun hepimizi
allahim asiri sevindim.Arkadaşlar merhaba hala burda mısınız bilmiyorum ben bu adamdan ayrıldım.atanamazsın demişti ben atandım.dünya iyisi bi eş nasip etti Rabbim bana.Gönlümü hoş eden yüzümün düşmesine bile dayanamayan el üstünde tutan bi eş ve ben aşık oldum..Asıl yalan olan aşk sandıklarımmış.Sizin anlayacağınız herşey geçiyor ve Allah biliyorsa sizi en güzel şeyleri nasip ediyor.Varsa eğer benim gibi bir dakika durmasın.Güzel şeyler bulsun hepimizi
Ah evet, tarihi yeni farkettim hakkınızda hayırlısı olsunHayır buraya yazdıktan sonra hemen ayrıldım.son yazdığımı okumamışsınız☺
Çok teşekkür ederim2014teki paylaşımını okudum ve içimden dedim ki umarım evlenmemiştir o adamla. Senin adına çok sevindim mutluluğun huzurun daim olsun
Teşekkür ederimAh evet, tarihi yeni farkettim hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederimallahim asiri sevindim.
asalagin birine harcanmayan kadin gormek beni asiri mutlu ediyor.
mutlulugunuz daim olsun ❤
ŞükürÇok sevindim . Vallahi ter bastı konuyu okurken. Ben burda sınır olmuştum. Çok sukur
Aaaa pardon. Ohh be rahatladımnArkadaşlar merhaba hala burda mısınız bilmiyorum ben bu adamdan ayrıldım.atanamazsın demişti ben atandım.dünya iyisi bi eş nasip etti Rabbim bana.Gönlümü hoş eden yüzümün düşmesine bile dayanamayan el üstünde tutan bi eş ve ben aşık oldum..Asıl yalan olan aşk sandıklarımmış.Sizin anlayacağınız herşey geçiyor ve Allah biliyorsa sizi en güzel şeyleri nasip ediyor.Varsa eğer benim gibi bir dakika durmasın.Güzel şeyler bulsun hepimizi
Son yazdığımı okumamışsınız :)Nikahın bile yok ne diye çekersin. Sendeki de aşk, sevgi değil. Lütfen kendine gel Bi ömür geçer mi bu adamla.? Ay azcık kendine saygın olsunda önüne bak. Çok sinirlendim gerçekten.
Teşekkür ederimSizin hikayeniz benzer durumu yaşayan kızlarımıza örnek olsun. Kimse kimseye mecbur değil. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Teşekkür ederimKonuyu ilk defa okudum ,okurken tarihe baktım, umarım evlenmemiştir ,etiket yapıp sorayım dıyordum sen yazmışsınçok sevındım keşke herkes böyle cesaretli davransa ...
Son yazdığımı okumamışsınızSöz hakkının olmadığı bi hayat sürmeye devam ediceksin bence yol yakın iken u dönüşü yap sonrası içler acıcı olmaz daha çok pişman olursun gibi duruyo.
Okumadım valla kusura bakma direk olaya gömüldúmSon yazdığımı okumamışsınız ☺
Cok guzel mutluluklar dilemek dusuyor bizede.sen kabul ediyirsan biz ne yapalim sanaNişanlım bana cok kotu davraniyor.sinirlenince küfür ediyor agzina gelen i soyluyor.duşmaniymisim gibi davraniyor.ittiriyor baslarm senin sevmene diyor ailesinin yanına gitmedigim için ayni sehirdeyken yanima gelmemekle tehdit ediyor.hep kendini hakli cikariyor.sinirliyken oyle agir konusuyo ki toparlayamiyoruz.babami ve abimi sevmiyor.beni karsisindan konusturmuyor.sen şunu neden soyle yaptin denmiyor.sanki dulmuşum gibi hicbir istedigimi yapmiyo.yikarim burayi dagitirm diyor.herseye o karar veriyor. Ailesi de kötü.yanima gelip gitmiyolar.hicbiseyi sikayet etmicem.istedigi zaman istedigi sekilde yapmak istiyo herseyi.iyiyken cok iyi ama ben ufacık sesimi cikardim mi böyle oluyor.bir senede beni benden aldı.ailesi musade etmiyo ve ben onu gorunce dayanamiyorum sariliyorum.bisey yokmus gibi devam ediyo sonra.ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?