nisanlimdan cok supheliyim yardim edin

22 yasindayim.bu yasima kadar hep rahatsizdim vitaminlerle ayakta duran cocukken de ilacla yurutuldum.bu adamdan baska hickimse olmadi hayatimda.onalti yasimda asik olmustum.biraz onun da etkisi var heralde.gozumu actim onu gordum gibi.

bu kız bu çocuk evlenir kavga gürültü içinde mutlu mesut yaşayıp giderler aha da buraya yazıorm boşuna yorulmayın kızlar sizde

Bak konu sahibi. Bu arkadasimda ne güzel söylemiş.bizler sni kiskandigimizdan mi burada sinirlenioruz ypma etme diyoruz Sence .hadi lütfen kendine gel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oof oof

Yol yakin ken donun sonra cok pisman olursun bunun boylesi evlenince ailene gondermez

hiçbişey için geç deil.vazgec.yol yakınken dön.daha nişanlıyken bunları yapan adam evlenince neler etmez?

Bak konu sahibi. Bu arkadasimda ne güzel söylemiş.bizler sni kiskandigimizdan mi burada sinirlenioruz ypma etme diyoruz Sence .hadi lütfen kendine gel

bır ınsan kendıne ve aılesıne hakaret eden bırıyle hala görusmeye devam edıyorsa onu yolundan dönduremezsnz boşverınnnn

Aşktan mı görmüyorsun gerçeği bilmiyorum ama bak ben senden küçüğüm çok kavga şiddet gördüm etrafımda ailelerde. Sana insan gibi davranılmamasını istiyorsan, çocuklarının çekmesini istiyorsan buyur evlen. Ama sonra pişman olursan bu sefer ne olur bilmiyorum. Allah pişman etmesin ne diyim.

bır ınsan kendıne ve aılesıne hakaret eden bırıyle hala görusmeye devam edıyorsa onu yolundan dönduremezsnz boşverınnnn

Ben alt Komşum babama sesini yükseltti agzini yayarak konuştu diye sirf kadinla bagris cagria kavga ettim cirkinlestim komsulugumu bitirdim.bu arkadasimizdaki rahatlik sasirttti beni.haklisin((((

Her okudugum mesajinda daha sinir oluyorum adama ve sanada kiziyorum arkadasim. yardim istiyorsun herkes ayril diyo sanki aldiris etmiyo gibisin kimse seni cekemediginden ayril demiyodur emin ol. Ama yol yakinken nisandan donmek daha hayirlidir gibime geliyor zira evlendikten sonra bosanmak istesen bu adam herseyi yapar gibi bi his uyandi bende sonrada ne yazik ki ulkemizde bosanmak istedigi icin cinayete kurban giden zavalli kadinlarimizi goruyoruz ((( oyle birsey olur demiyorum ama olmazin yaninda olur da var derler buyuklerimiz gel sen evlenmeden once iyi dusun.

Allah yardımcınız olsun öncellikle ama sizin de yapacağınız şeyler var.Mantıklı düşünürseniz şu an en mutlu olmanız gereken zamanda bile size hayatı zindan eden bir kişi var karşınızda evlenirseniz neler yapabileceğini siz de şimdiden az çok kestirebiliyorsunuzdur.Değişir düzelir diye beklemeyin lütfen kimsenin değiştiğini görmedim ben daha.yol yakınken dönmek en en doğrusu sevgi bir yere kadar huzur olmadıktan anlaşamadıktan sonra gerisinin bir önemi kalmıyor.Ailenize bile saygısı olmayan bir kişiyle nereye kadar devam edebilirsiniz.Bu davranışlarının nedeni sizin fazla hoşgörünüz olabilir yoksa bu kadarına cesaret edemez kimse tabi kaybetme korkusu yoksa.Ama ben ne yaparsam yapayım nasıl olsa beni bırakmaz rahatlığı var anladığım kadarıyla nişanlınızda.Yoksa normal bir insan nişanlısı bir kenara düşmanına bile bu şekilde nasıl davranabilir ki?Bir insanı değiştirebilirim diye girme o yola;ben bunun bu huyuna katlanabilir miyim diye düşün.Kimse değişmez diye bir söz vardır.Bu söz aklınızda olsun ona göre seçiminizi yapın.Büyük ihtimalle devam ederseniz pek mutlu bir evlilik beklemiyor sizi.Ama devam etmezseniz sadece bir süre mutsuz olur unutmaya çalışırsınız ama eninde sonunda unuttur ve sizi mutlu edecek değerinizi bilecek size,ailenize karşı saygılı birini bulursunuz.Kimse vazgeçilmez değildir.En doğru kararı vermeniz dileğiyle...

Ve evlencen hep alttan alicaksin sen senlikten gitcen cok zor boyle bi kisiyle gecinmek iice dusun tart arkadasim Senin kalbin yokmu sen de alttan alinmak tatli sozle oksanmak istemezmisin her kizdginda boyle yaparsa sevgide kalmaz zaten isin cok zor

Bir psikiyatra git ve bu her ne sendromu ise bundan kurtul
Bir insanin kendisini mutsuz eden, ittirip kaktiran, ailesini sevmeyen, kendisini sevmeyen ve saygi duymayan birine olan sarilma istegi olsa olsa hastalik olur

Huyu mu boyle beni mi sevmiyor yoksa gercekten psikolojisi mi bozuk

Bence sizi sevmiyor size ve Ailenize zerre kadar deger vermiyor bu cok acik

babana serefsiz dedirttin daha ne diyebilirizki?

bira onurlu olur insan

hicmi okumuyorsun "evlendikten sonra esim degisti" diyenleri

nikah yokken sana kufur eden bir adam babana serefsiz diyen adam

evlendikten sonrami iyi olacak?

Baskasini sevememekten ve ayrilinca essekten düşmüş e dönerim diye korkuyorum bi omur gozumun onunde olcak .unutamamaktan korkuyorum.yoksa herseyin oyle farkindayim ki.

Allah karsina sana deger veren seni gercekten seven birini cikartir oyle bir seversinki yazik olmus 6 yilima dersin lutfen mantikli dusun seven adam sevdigine bunlari yapamaz evlenince kimbilir Neleryapacak boyle bir omur gecmez cok yakin zamanda ruh sagligin bozulur kendine Yazik etme millet laf eder diye dusunuyorsan da bu hayati onlar yasamayacak iyi dusunun

Kısilik bozukluklariniokudum simdi nisanlimin hepsinde mevcut özellikler.paranoid yaziyor

Ha kotu biri olduğu için yada beni sevmediği icin değil hasta olduğu icin paranoid olduğu için boyle yapio diosun.hmmmmm.peki

Yok ayni zamanda hastaymis diye düşünüyorum.cok korkuyorum.ayrilmam gerektigini biliyorum.annemle konuscam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…