nisanlimdan cok supheliyim yardim edin

sen her şeyin farkındasın evet ilk sevdiğinmiş senin için değerli ama ilk sevgilimle evlenmem gerek diye düşünüp kendini zorlu bi hayata sürükleme derim..
olaylara dışardan bakmaya çalış sadece sana karşı değil ailene karşı da tavırları olumsuz diyorsun bu şartlarda ilerde evlensen bile hep arada kalan yalnız kalan sen olacaksın.. hayatını geleceğini seçimlerini gözden geçir derim.. duygusal davranma hakkında hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
22 yasindayim.bu yasima kadar hep rahatsizdim vitaminlerle ayakta duran cocukken de ilacla yurutuldum.bu adamdan baska hickimse olmadi hayatimda.onalti yasimda asik olmustum.biraz onun da etkisi var heralde.gozumu actim onu gordum gibi.

Allah Kurtarsın...

Inanasim gelmiyor,bu kadar asagilandiginin farkindayken,evlenince düzelir diye mi bekliyorsun?
Tabi ki her normal insan ayril der sana.
Yazik degil mi canina?

Vazgeçmen zor hakikaten böylesi kaba, ağzı bozuk, bencil adamı bir daha nerde bulursun??

Sen bu adamla evlen seni ailenle de görüştürmez, çalışmana da müsaade etmeyebilir.

Bunlar bir tahmin adamı tanımıyoruz ama anlattıklarından böyle anlaşılıyor. Senin kendinle zorun mu var arkadaşım, sal ipini gitsin.

kesinlikle o bir ınsan degıl kusura bakmada. ben olsam böle bırıyle nısanlı olmayı aynı mekanda bıle durmaz son süratle kacardım

Bence ayrılmayın devam edin. Nişanlısına insan değilmiş gibi muamele eden bir erkek ve dullara insan değilmiş gibi davranan bir kadın. Daha uyumlu birini bulamazdınız.

aşk mı savaş mı bu ?seni çeken kötü davranması sanırım
neyı beklıyorsun ayrılmak için?

Bunu buraya yazacak kadar dertliysen iki dk durma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hani derler ya tam bir öküze aşık olmuşum... Bunun gibi bir şey olmuş

Bu durumda duyguları çöpe atıp, mantığı devreye sokmakta fayda vardır.

Terkedilme korkunuz mu var? bunca seyi cekmeniz ve hala hicbirsey yapmamaniz bana bunu dusundurttu.Size neler neler yapmis ve Siz hala nisanlimdan supheliyim demissiniz.Artik suphe duymayin gercekleri gorun.

bunla evlenirsen bu şikayetler artar dayak ve aldatmaya kadar gidier yol yakınken yol ver yazık etme hayatının içine bence..

Yol yakınken dön

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zihniyetiniz çok çirkin, "sanki dulmuşum gibi..." ne demek dul olmak suç mu? (ben bekarım şimdi üzerine alındın mı muhabbeti olmasın). Konuya dönersek...yalnızlık korkusu yüzünden ailenizin ve kendinizin onurunu ayaklar altına almaya devam ettikçe mutlu olamayacaksınız.

Sen bu adamdan arkana bile bakmadan kaç kurtul yoksa yanarsın.inş aklını başına alır düşünür ve doğru kararı verirsin . yoksa bi de bu adamla evli olmak ne demek onu düşün

sana hemen bırak at nisani diyemem ama al karşına konuş yuva kuracaginizı hatırlat ona belki düzelir. allah yardımcın olsun evlenip baba evine dönen çok var. iyi düşün karar ver sonra pisman olma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen nasıl bir ateşle oynadığının farkında mısın arkadaşım, resmen hayatınla oynuyorsun. Yapma Allah aşkına.. Aynı modelden bir adamla 2 sene evli kaldım, hayatım kaydı resmen, yeni yeni kendime geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…