22 yasindayim.bu yasima kadar hep rahatsizdim vitaminlerle ayakta duran cocukken de ilacla yurutuldum.bu adamdan baska hickimse olmadi hayatimda.onalti yasimda asik olmustum.biraz onun da etkisi var heralde.gozumu actim onu gordum gibi.
Babam seni kandiriyor sen anlamiyosun diyor.çenesi kuvvetli bi sekilde isin icinden cikiyo diyor ne abim ne babam istiyo sadece ben istiyorum diye yapiyolar.nisani bizim maddi durumumuz iyi olmadigi icin nisanlimyapti.babm bi sene bekle okulu bitsin o zaman bende herseyi kizimin ozendigi gibi yaparim dedi kabul etmedi baba ben herseyi yaparim yeterki onu ver dedi.nisanligimi alirken aglatti cok pahali diye halbuki degildi kuafore gidilir ne kuaforu dedi çıktı evde ablalari yapcakmis.madem durumun yok cikma boyle bi yola.ve ya guzel bi sekilde acikla.oyle dengesiz ki.esarbimi bes liraya aldim dedm seni dusundum dedmsen ne aldin sofra bezi mi dedi dalga gecti.dugun salonu istiyorum dedim hayir dedi.babamin arkadaslari gelcek dedim bagirdi cikti baban serefsiz diye.ben agladim.hic acimadi.ben sucluymusum gibi ben gdip baristim.
aşk mı savaş mı bu ?Nişanlım bana cok kotu davraniyor.sinirlenince küfür ediyor agzina gelen i soyluyor.duşmaniymisim gibi davraniyor.ittiriyor baslarm senin sevmene diyor ailesinin yanına gitmedigim için ayni sehirdeyken yanima gelmemekle tehdit ediyor.hep kendini hakli cikariyor.sinirliyken oyle agir konusuyo ki toparlayamiyoruz.babami ve abimi sevmiyor.beni karsisindan konusturmuyor.sen şunu neden soyle yaptin denmiyor.sanki dulmuşum gibi hicbir istedigimi yapmiyo.yikarim burayi dagitirm diyor.herseye o karar veriyor. Ailesi de kötü.yanima gelip gitmiyolar.hicbiseyi sikayet etmicem.istedigi zaman istedigi sekilde yapmak istiyo herseyi.iyiyken cok iyi ama ben ufacık sesimi cikardim mi böyle oluyor.bir senede beni benden aldı.ailesi musade etmiyo ve ben onu gorunce dayanamiyorum sariliyorum.bisey yokmus gibi devam ediyo sonra.ne yapmaliyim
Nişanlım bana cok kotu davraniyor.sinirlenince küfür ediyor agzina gelen i soyluyor.duşmaniymisim gibi davraniyor.ittiriyor baslarm senin sevmene diyor ailesinin yanına gitmedigim için ayni sehirdeyken yanima gelmemekle tehdit ediyor.hep kendini hakli cikariyor.sinirliyken oyle agir konusuyo ki toparlayamiyoruz.babami ve abimi sevmiyor.beni karsisindan konusturmuyor.sen şunu neden soyle yaptin denmiyor.sanki dulmuşum gibi hicbir istedigimi yapmiyo.yikarim burayi dagitirm diyor.herseye o karar veriyor. Ailesi de kötü.yanima gelip gitmiyolar.hicbiseyi sikayet etmicem.istedigi zaman istedigi sekilde yapmak istiyo herseyi.iyiyken cok iyi ama ben ufacık sesimi cikardim mi böyle oluyor.bir senede beni benden aldı.ailesi musade etmiyo ve ben onu gorunce dayanamiyorum sariliyorum.bisey yokmus gibi devam ediyo sonra.ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?