nisanlimdan cok supheliyim yardim edin

Allah mesut etsin siz hala böyle bir insanla nişanlı olduğunuza göre başka bir söze gerek yok

hala bu adam desem değil
adamla evlenmeyi mi düşünüyorsun:44::44:

senin nişanlılık sürecini ben evliliğimin içinde yaşıyorum sana diyeceğim şu eğer şuan yaşadıklarınıa evlendiğiniz zaman geceniz gündüzünüz bir olduğu zamanda katlanabiliceğini düşünüyosan sessiz kal yoluna devam et ama şunuda söyliyim kesinlikle kolay olmıycak hatta daha şimdiden böyle artistleniyosa evlenince düşünemiyorum ya ipleri bi şekilde eline alıcaksın bi şekilde senin sesin ondan yüksek çıkıp kendini dinleticeksin ya sevdiğin için hergünün böyle mahfolucak yada kurtulucaksın seviyosun diye katlanma bence çünkü karşılığını alamıycağını düşünüyorum şöyle ufak bi ihtimal daha var nişanlının bir problemi vardır ve senin ondan soğuman için böyle davranıyor olabilir dicem ama 1 senedir böyle diyosun o yüzden bu düşüncemde mantıksız olur dediğim gibi neden böyle olduğunu öğrenmek istiyosan ipleri kesinlikle eline alıcaksın buda sözünü dinletmekle olucak ve onun sana yaptığı gibi sende onu tehdit ediceksin diceksin ya bütün bu davlanışlarını sona erdiriceksin yada benden bu kadar bakalım o zaman napıyor eğer bişey yapmıyorsa arkana bile bakma her dediğini yapmaman gerekiyor biliyorum sevdiğin için yapıyosun bende aynı şeyi yaşıyorum şuan ama yapmıycaksın ezdirmiyceksin kendini ne ailesine nede nişanlına bu adamı avcunun içine almadanda evlenmeye kalkışma eğer kalkışırsan bugünlerini ararsın canım söyliyim belki biraz sert konuşmuşumdur kusura bakma ama yaşadığım için gördüğüm için o mutlu olsun diye kendini harcama çünkü değmezz

siz evliliğin anlamını bilmiyorsunuz bunun başka bir açıklaması yok. bunun ilk aşkınız olmasıyla da bir ilgisi yok. bu tamamen sizin düşünce yapınızla alakalı bir şey. aşk da sevgi de bir yere kadar gider. karşı taraftan bu kadar zulüm görmenize rağmen eğer mantığınız gitmeniz gerektiğini söylemiyor ve bunu çekmeye devam ediyorsanız bunun başka bir açıklaması olamaz. kimseye de bu kadar, kendinden vazgeçecek kadar aşık olunmaz zaten. bunu bir gün siz de anlarsınız ama umarım çok geç olmaz...

ayrıca ailenizle ipleri koparacak kadar büyük bir probleminiz yoksa şunu unutmayın, kimse ailenizden daha değerli olamaz. çok üzüldüm babanıza ne laflar etmiş ve siz bekar olduğunuz halde bu adamı çekmeye uğraşıyorsunuz. kendinize yazık etmeyin. buradaki kardeşlerinizin ablalarınızın laflarını da kulak ardı etmeyin olur mu.

Son düzenleme:
Böyle bencil ve kaba biriyle sakın evlenme şimdiden bunları yapan evlenince şiddet uygular demedi deme

Sen bu adamın nesine aşık oldun çözemedim be kuzum? dön, dön, döön. vakit varken geri dön...
sonra kafanı çok taşlara vurursun diyeceğim ama, adam kafanı sağlam bırakırsa vurursun..

Arkadaşlar merhaba hala burda mısınız bilmiyorum ben bu adamdan ayrıldım.atanamazsın demişti ben atandım.dünya iyisi bi eş nasip etti Rabbim bana.Gönlümü hoş eden yüzümün düşmesine bile dayanamayan el üstünde tutan bi eş ve ben aşık oldum..Asıl yalan olan aşk sandıklarımmış.Sizin anlayacağınız herşey geçiyor ve Allah biliyorsa sizi en güzel şeyleri nasip ediyor.Varsa eğer benim gibi bir dakika durmasın.Güzel şeyler bulsun hepimizi

Çok sevindim sizin adınıza

2014teki paylaşımını okudum ve içimden dedim ki umarım evlenmemiştir o adamla. Senin adına çok sevindim mutluluğun huzurun daim olsun

Sen hala nişanlıysan demek ki bunları da kabul ediyorsun bizim yapabileceğimiz bişe yok

Çok güzel. .Mutluluklar diliyorum:)Konunuzu şimdi okudum..Adam facia ..

2014teki paylaşımını okudum ve içimden dedim ki umarım evlenmemiştir o adamla. Senin adına çok sevindim mutluluğun huzurun daim olsun
Şimdiki aklımla o yıllarım elimde olsa keşke günlerime yazık etmişim.çok mutluyum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…