Kufretme diyorum kufrettirme diyor bagirma diyorum bagittirma diyor
Kufretme diyorum kufrettirme diyor bagirma diyorum bagittirma diyor
Nişanlım bana cok kotu davraniyor.sinirlenince küfür ediyor agzina gelen i soyluyor.duşmaniymisim gibi davraniyor.ittiriyor baslarm senin sevmene diyor ailesinin yanına gitmedigim için ayni sehirdeyken yanima gelmemekle tehdit ediyor.hep kendini hakli cikariyor.sinirliyken oyle agir konusuyo ki toparlayamiyoruz.babami ve abimi sevmiyor.beni karsisindan konusturmuyor.sen şunu neden soyle yaptin denmiyor.sanki dulmuşum gibi hicbir istedigimi yapmiyo.yikarim burayi dagitirm diyor.herseye o karar veriyor. Ailesi de kötü.yanima gelip gitmiyolar.hicbiseyi sikayet etmicem.istedigi zaman istedigi sekilde yapmak istiyo herseyi.iyiyken cok iyi ama ben ufacık sesimi cikardim mi böyle oluyor.bir senede beni benden aldı.ailesi musade etmiyo ve ben onu gorunce dayanamiyorum sariliyorum.bisey yokmus gibi devam ediyo sonra.ne yapmaliyim
Çok sevindim sizin adınızaArkadaşlar merhaba hala burda mısınız bilmiyorum ben bu adamdan ayrıldım.atanamazsın demişti ben atandım.dünya iyisi bi eş nasip etti Rabbim bana.Gönlümü hoş eden yüzümün düşmesine bile dayanamayan el üstünde tutan bi eş ve ben aşık oldum..Asıl yalan olan aşk sandıklarımmış.Sizin anlayacağınız herşey geçiyor ve Allah biliyorsa sizi en güzel şeyleri nasip ediyor.Varsa eğer benim gibi bir dakika durmasın.Güzel şeyler bulsun hepimizi
2014teki paylaşımını okudum ve içimden dedim ki umarım evlenmemiştir o adamla. Senin adına çok sevindim mutluluğun huzurun daim olsunArkadaşlar merhaba hala burda mısınız bilmiyorum ben bu adamdan ayrıldım.atanamazsın demişti ben atandım.dünya iyisi bi eş nasip etti Rabbim bana.Gönlümü hoş eden yüzümün düşmesine bile dayanamayan el üstünde tutan bi eş ve ben aşık oldum..Asıl yalan olan aşk sandıklarımmış.Sizin anlayacağınız herşey geçiyor ve Allah biliyorsa sizi en güzel şeyleri nasip ediyor.Varsa eğer benim gibi bir dakika durmasın.Güzel şeyler bulsun hepimizi
Çok güzel. .Mutluluklar diliyorum:)Konunuzu şimdi okudum..Adam facia ..Arkadaşlar merhaba hala burda mısınız bilmiyorum ben bu adamdan ayrıldım.atanamazsın demişti ben atandım.dünya iyisi bi eş nasip etti Rabbim bana.Gönlümü hoş eden yüzümün düşmesine bile dayanamayan el üstünde tutan bi eş ve ben aşık oldum..Asıl yalan olan aşk sandıklarımmış.Sizin anlayacağınız herşey geçiyor ve Allah biliyorsa sizi en güzel şeyleri nasip ediyor.Varsa eğer benim gibi bir dakika durmasın.Güzel şeyler bulsun hepimizi
Hayır buraya yazdıktan sonra hemen ayrıldım.son yazdığımı okumamışsınızSen hala nişanlıysan demek ki bunları da kabul ediyorsun bizim yapabileceğimiz bişe yok
Ben de dönüp okudum fazlasıyla öyleymiş sanki hiç olmamış gibiÇok güzel. .Mutluluklar diliyorum:)Konunuzu şimdi okudum..Adam facia ..
Şimdiki aklımla o yıllarım elimde olsa keşke günlerime yazık etmişim.çok mutluyum teşekkür ederim2014teki paylaşımını okudum ve içimden dedim ki umarım evlenmemiştir o adamla. Senin adına çok sevindim mutluluğun huzurun daim olsun
Çok sevindim sizin adınıza
[/QUOTE teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?