Nisanlimi aldatmis mi oluyorum fikir verirmisiniz??

Eski sevgili eskide kalmamış görünüyor. Bu durumda sağlıklı değil şuan halin bence. Evliliği iyi düşün derim.

Estağfurullah :)) Konu sahibi hakkında hayırlısı olsun biz uyaralım da :)

Beni tek anlayan siz cktiniz icimdekilere tercuman oldunuz cok saoll cnn

Hemen sil ve face kullanmayi bırak derim.. çünkü birilerine bişe ispatliycam derken gerçek sevenini kaybeder sonuç olarakta çok üzülürsun

nişanlın normal değil. ama sen bunu normal olarak kabullenmişsin. bu durumdan çok çekersin.

sen de gereksiz işler peşindesin.

Eski erkek arkadasima karsi icmde zerre bsey yok arkadaslar yanlis anliyosunuzz benm cnimi okdr derinden yaktiki o sahis ve ailesi oyzden benm mutlu oldgmu blsnler istedm karisi falan blmiyo beni bnce sanmiyrm soyledigini

Eski erkek arkadasima karsi icmde zerre bsey yok arkadaslar yanlis anliyosunuzz benm cnimi okdr derinden yaktiki o sahis ve ailesi oyzden benm mutlu oldgmu blsnler istedm karisi falan blmiyo beni bnce sanmiyrm soyledigini

Geçmiş, geçmiş'tir. Acını, kırgınlığını, mutsuzluğunu bırak öte de kalsın da mutluluğuna bak, demek istiyorum ancak nişanlı olduğun insanın şuan içerisinde bulunduğu tavır evlendikten sonra inan ki seni daha çok rahatsız edecek duruma gelecek. İnsan egosunu tatmin etmeden önüne bakamıyor ya. Mutluluğunu yaşayamıyor yazık ki. Sosyal paylaşım sitelerini kullanmak çiftler arasında yeterince gerilime sebep olabiliyor. Dikkatli olunmalı. Ben olsam canımı bunca yakmış sonra evlenmiş insanı arkadaşlık listemde tutmazdım. Geçmişini affetmelisin yoksa yakana yapışıp elindekini de senden alacaktır.

Sevgiler.

Cok morel verdin tesekkur edrm..

Peki o boyle birsey yapsa tepkin ne olurdu? Bence sen onu kaybetmekten korkmuyosun gibi geldi.

nişanlın görse hiçde yumuşak davranmaz olayı büyütür büyütür aldattına kadar getirir. eski sevgilinde arkandan pis pis güler bence kapat faceyi.

Aldatmak değil bu.
Aşırı baskı sonucu gizlemişsin.
Eşim face kullandı ben kullanmadım.
Ben instagram kullanıyorum sadece o kullanmadı hiç.
Ne var ki bunda,gereksiz kısıtlama.

Eski sevgiliye nispet kızgınlıktan çoğu kadın yapmak ister.

Ama nişanlına bence kullanmak istediğini söyle yersiz kısıtlama olarak gördüğünü anlat.

Eğer nişanlın görür ya da duyarsa yüzük atar ya da durmadan kafana kakar.
Arkadan iş çevirmemeye özen göster

Evrt yaptığın çok yanlış ama en büyük yanlış eski sevgilinşn sende ekli olması

Aldatmis olmuyorsun tabi ama sonucta resimlerde nisanlin var ve istemiyor resimlerinin internetde olmasini ben böyle birseye cok kizardim. Biz esimle sevgiliykendd hic resim koymadik facebooka felan arada sadece whats app profil resmi koyardik. Evlendikten sonra da arada sirada whats appe koyarim ikimizin resmini. Facebook zaten yok ikimizde yani bilmem ben sevmiyorum internete resim koymayi. Hele cocugumun resmini hic koymuyorum. Bazen icimden geliyor instagrama koymak istiyorum sonra vazgeciyorum yani. Cok sinir oluyorum cocuklarinin resmini boy boy instagrama koyanlardan pampersli yari ciplak bebekler her bebeginin yedigi ne giydigi bebegi uyurken koymak oraya yalnis buluyorum.

Beni tek anlayan siz cktiniz icimdekilere tercuman oldunuz cok saoll cnn

Rica ederim evet anlıyorum seni ve bence arkadaşlar çok sert çıkıyorlar sana.. . Çok istiyorsan nişan resimlerini koy ama sadece eski sevgilin için düşünme ailenle uzaktaki arkadaşlarınla paylaşmak için yap, çok da beklentiye girme eski sevgilinle ilgili.

Ve bi önceki yorumumda dediğim gibi nişanlına dikkat et çünkü hareketleri gerçekten normal değil ha ben böyle seviyorum onu dersen de hiçbir zaman ezdirme kendini hep dik dur =)

Aynen bende oyle dsunuyrm ezdirmiyrm asla herseyine evetdr demiyrm alisicaksn yavastan dyrm zten

nişanlının face kullanmana müdahale etmesi hatalı ve senin de bunu kabullenip sonrasında gizli saklı iş yapman çirkin.
amaaaaaaa eski sevgilinin facende ekli olması en kötü olanı.

facebookta bütün arkadaşların paylaşıyor nişan evlilik fotosu vs insan hevesleniyor bende paylaşıyım diyor o yönden nişanlınla konuşup bu konuda ikna edebılırsın şifrenı onada dersin rahatsız oldugu kişileri siler ama gizli kullanma ögrenınce çok büyük sorun olur ayrıca eski sevgılının bence artık ekli olması çok saçma sil gitsin kendini bide nişanlın yerine koy sana yapsa nişanıda atarsın herşeyıde bitirirsin çok yanlış yani kıskanç olmasada kim olsa bunu duyunca salak yerine konmayı kabul etmez.

Eski sevgilinin de çok umrundadır emin ol kahrolmuştur. Adam bir adım daha öteye gitmiş evlenmiş yahu dahası var mı? Seni düşünüyor olsaydı yahut sen nişanlandın diye bir şey hissedecek olsaydı zaten evlenmezdi.

Çok gereksiz olmuş kusura bakma ve bana her zaman geçmişe takılıp kaldığını düşündürür bu tarz davranışlar. Bence sen bile farkında değilsin ama hala karşı tarafı üzme gayesi güdüyorsan içinden atamamışsın demektir. Ne demek bana en büyük kötülüğü yapıp evlendi... Bu cümlenden bile anlaşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…