- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 18
- 40
yazdıgının kelımeyı gereksızce degilde geriz...lıca anladım...dedımkkı ıste içimi okumus:)))))))
kkonuya gelınce kızım yollar cizilmıs imzalar atılmıs sözler verilmiş ...sen ona gösterip yapsan ne olur yapmasan ne olur..
Beni tek anlayan siz cktiniz icimdekilere tercuman oldunuz cok saoll cnnBence yaptığında bi şey yok. Eski sevgiliyi unutsa bile insan yaşadıklarını, üzüntülerini, kırgınlıklarini unutamayabiliyor hatta bunlar insanın canını daha da acıtıyor.. Hem nişan fotoğraflarını facebook'a koymak da gayet normal bi şey millet en saçma sapan olayda bile resim koyuyor
Ama benim anlamadığım sadece bir kişi çıkmış da nişanlının kıskançlığından bahsetmiş. Bence yazdığınızdaki asıl sıkıntı bu nasıl kabul ediyorsunuz böyle bi şeyi anlamak mümkün değil. Beni kalabalık yerlerde oturmuyor demenize hele inanamadım. Bence yol yakınken ayrılın böyle, kusura bakmayin ama, manyak bi adamdan
Eski erkek arkadasima karsi icmde zerre bsey yok arkadaslar yanlis anliyosunuzz benm cnimi okdr derinden yaktiki o sahis ve ailesi oyzden benm mutlu oldgmu blsnler istedm karisi falan blmiyo beni bnce sanmiyrm soylediginiDaha okurken bunu birisine nispet olarak yaptığınızı anlamıştım zaten ve yazmışsınız sonuna. Eğer nişanlınızda sizin gibi sosyal medya hesaplarını kapattıysa sizden de bunu rica edebilir. Paylaşım yapmanın gereksiz olduğunu düşünebilir. Ayrıca eski erkek arkadaşınız evlenmiş yuva kurmuş hala niye sizin facebook listenizde duruyor? tabii ki ondan haber almak için değil mi? ve şimdide nişanlandığınızı öğrenmesi için listeniz tutuyorsunuz yani bir şekilde o insan görüşmeseniz de aklınızda.
Bence bu hoş bir şey değil siz artık nişanlısınız ve aklınızın başkasında olmaması lazım değil mi? aynı şeyi nişanlınız yapsa fark etseniz tepkiniz ne olurdu? szin nişanlandığınızı öğrense ne olacak sizi sevse ayrılmazdı başkasıyla evlenmezdi ne olacak yani üzüleceğini mi sanıyorsunuz üzülürse mutlu mu olacaksınız?
Eski erkek arkadasima karsi icmde zerre bsey yok arkadaslar yanlis anliyosunuzz benm cnimi okdr derinden yaktiki o sahis ve ailesi oyzden benm mutlu oldgmu blsnler istedm karisi falan blmiyo beni bnce sanmiyrm soyledigini
Cok morel verdin tesekkur edrm..Geçmiş, geçmiş'tir. Acını, kırgınlığını, mutsuzluğunu bırak öte de kalsın da mutluluğuna bak, demek istiyorum ancak nişanlı olduğun insanın şuan içerisinde bulunduğu tavır evlendikten sonra inan ki seni daha çok rahatsız edecek duruma gelecek. İnsan egosunu tatmin etmeden önüne bakamıyor ya. Mutluluğunu yaşayamıyor yazık ki. Sosyal paylaşım sitelerini kullanmak çiftler arasında yeterince gerilime sebep olabiliyor. Dikkatli olunmalı. Ben olsam canımı bunca yakmış sonra evlenmiş insanı arkadaşlık listemde tutmazdım. Geçmişini affetmelisin yoksa yakana yapışıp elindekini de senden alacaktır.
Sevgiler.
Beni tek anlayan siz cktiniz icimdekilere tercuman oldunuz cok saoll cnn
Aynen bende oyle dsunuyrm ezdirmiyrm asla herseyine evetdr demiyrm alisicaksn yavastan dyrm ztenRica ederim evet anlıyorum seni ve bence arkadaşlar çok sert çıkıyorlar sana.. . Çok istiyorsan nişan resimlerini koy ama sadece eski sevgilin için düşünme ailenle uzaktaki arkadaşlarınla paylaşmak için yap, çok da beklentiye girme eski sevgilinle ilgili.
Ve bi önceki yorumumda dediğim gibi nişanlına dikkat et çünkü hareketleri gerçekten normal değil ha ben böyle seviyorum onu dersen de hiçbir zaman ezdirme kendini hep dik dur =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?