Nisanlimi benden, benide nisanlimdan sogutmaya calisiyorlar

SenEsittirBen

Limon cicekleri
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
481
5
96
- Yurtdışı
Merhaba sevgili arkadaslarim
Hic vakit kaybetmeden direk konuya geciyorum. 7 yillik bir iliskim var ve 1 yildir nisanliyim.
Nisanlimla tanistigim gün dün gibi aklimda cünkü film gibiydi, ilk görüste tutulduk. Gördügüm ilk dakikdadan beri: iste bu cocukla evlenmek isterdim dedim ve simdi onunla nisanliyim. Nisanlim 1 yil öncesine kadar hayatimda gördügüm en saygili, en sevecen, en merhametli, en anlayisli, en yardimsever insandi. Imkani yok beni asla kirmazdi. Nezamanki nisanlandik ve onun ailesine gidip gelmeye basladik isler degisti. Ilk zaman tuhafima gidiyordu cünkü hep bize gelmek isterdi, hic kendi ailesine götürmezdi beni.
Ama annemin israriyla ne yaptim ne ettim gidip gelmeye basladim aileyi daha yakindan taniyabilmek icin. Eve girerken kumrular gibi girerdik, cikarken kavga ede ede. Nisanlimin bana sevgiyle bakmasini, bir istegimin olup olmadigini sormasi bazi akrabalarina ve bilhasa erkek kardeslerine sanki batiyor. Ona light erkek gibi kelimeler kullaniyorlar. Nekadar etkilerinin altinda kalmadigini söylesede nisanlimla artik aramzda cok büyük kavgalar yasiyoruz. Durup dururken sesini yükseltiyor, emir veriyor, sonradan kendini cabuk topluyor sakaya falan vuruyor ama ben cok rahatsiz oluyorum. Üzülsemmi durumuna yoksa ona kizsammi bilemiyorum. Bazen öyle sinirleniyorumki ayril gitsin diyor icimden bir ses, ama sonradan düsününce kiyamiyorum, aklima hep bütün iyilikleri geliyor.

Bu durumda ne yapmaliyim? Bugün kardesinin dogum günü vardi ve mecburen gittik ve yine kavga ettik günün sonunda. Sonunda dayanamayip telefonu yüzüne kapattim.:çok üzgünüm:

valla hep diyorum aileler işin içine girince iş boyut değiştiriyor. olay ikinizde biter. madem kardeşleri öyle bi tavır içindeler sende biraz alttan almayı bil. onların önünde öyle davran ki light dedirttirme. ama kendini de ezdirmeden. iki tarafında ailesi için bazı fedakarlıklar yapılmalı. 7 senelik ilişki bunun için bitmez.

başkasının yanında bana artizlik yapcak adamı ben olduğum yerde parçalarım. :mymeka:erkekliğin burda mı söküyo derim. yüzüğü de eline veririm aaaaaaaaa asabi karıyım bennn klava:

bır erkegın cevresındekılerın lafından etkılenmıcek ve cevaplarını verıp susturacak kadar guclu olması lazım
ama senın nısanlın malesef bunu basaramamıs canım
bence al karsına konus acık acık davranıslarına dıkkat etmesını boyle davranmaya devam edersede senı kaybedecegını ıma et de aklı basına gelsın

aile faktoru elbette cok önemli
nişanlın ile başbaşayken yada sizi kimsenin tanımadigi bi yerdeyken dilediğiniz gibi davranabilirsiniz
ama nişanlınız "light" diye tabir edilen erkek guruhundan da olsa onun gururunu okşayacaksınız el içinde (özellikle nişanlınızın ailesinin yanında)
susadı mı?
kalkıp suyunu getireceksiniz
sırtına yastık koyacaksınız
tv kumandasını eline vereceksiniz
ilgi sefkat alaka gösteren siz olacaksınız
siz onu başkalarının yanında ne kadar yüceltirseniz o da sizi gönlünde o kadar yüceltir
seni tenzih ediyorum ama bazı yavan hatunlar insan içine girdiklerinde kocasına sanki evin reisi kendileriymiş gibi hor davranıyor, emirler yagdiriyor, suyunu bile ona getirtiyor
bu o kadar yanlış ki...
egolarını tatmin etmek ugruna eşlerinin erkeklik gururlarını hiçe sayiyorlar
birilerine bişey ispat etme gereği duymak çok yanlış

sen sen ol ailesinin yanında ona dediğim gibi davran
ne o "light"lıkla suclansın ne de sizin aranız açılsın...

Merhaba sevgili arkadaslarim, ablalarim
Cevaplariniz icin cok tesekkür ederim. Biraz yanlis anlasildim sanirim. Ben hic bir zaman nisanlima reis benmisim gibi davranmiyorum, yapmamda. Gurba Prenses söylediklerin cok güzel, ama emin ol onuda denedim. Su getirdim, ekmegimi paylastim..... Ama onuda istemiyorlar. Bu seferde aaaaaaa kayinvalidenin, kayinpederin yaninda böyle ilgi göstermek cok ayip diyorlar. Bu sefer gittigimizde hic birsey yapmamaya karar verdim, cünkü acikcasi ailesinin düsünce tarzini hala anlamis degilim. Nisanlima gelince, Nisanlim bana sadece sevgiyle gülümsemesi bile yetiyor onu "light" yapmak icin. Orda cevabini cok güzel veriyor kardeslerine. Mesela macoluk gücsüz adamlar yapar, güclü olanlarin bu tarz nisanlilarini ezmez onu bir birey olarak kabul eder diyor. Orda öyle diyorda, yarim saat sonra sanki onlara o cevabi veren o degilmis gibi emir vermeye basliyor. Bazende acaba sinirlarimimi zorluyor diye düsünüyorum.

Birazdan isten cikacak ve büyük ihtimal ariyacak. Telefonda nasil davranacagimi bilmiyorum, yoksa hic telefonlarina cikmasammi? Ne yapcagimi bilmiyorum
Konusmayi deniyorum bazen öyle güzel anlasiyoruz bazende sanki duvarla konusuyorum.

7 yıllık bir ilişkiniz var ikinizde saygılı olması gerekir bence olur öyle şeyler nişanlıyken her zaman hayatınız istediğiniz gibi gitmez konuş onunla sorunları anlat ama unutma herşey kızda bitiyor sen idare edersen ilişki yürür sonuçta birlikteyken mutlusun

Nişanlından memnunsan sende oyunu kuralına göre oyna..
Dene ne kaybedersin?Belki sen kazanacaksın...
yerimseniben

ailesine bu kadar gidip gelmek zorunda misin?
kendisi de onlarin tutumundan rahatsiz demek ki zaten seni pek goturmek istememis?
madem o kadar gidiyorsunuz sen de kuralina gore oyna. mesafeli ol onunla her zaman muhabbet ediyorsun onlarin yaninda sevgnizi askinizi gostermeyin normal bir birey gibi muhabbet edin. ailesi ile iletisim kurun kardesleri ile.
aile icerisinde nisanli ile cok ilgilenmek pek mantikli gelmiyor bana.

nişanlının gaza geldiği gün gibi aşikar!!
hadi onlar kafası basmıyor diyelim ,dolduruyorlar nişanlını sana karşı ...
ee canım nişanlının da kişiliği oturmamış ,gelişmemiş mi ,
neyin ne olduğu bilemeyecek ve bu tür durum ve olyalarla baş edip ,kim olursa olsun ,susturamayacak bir yapıda mı ...

valla işin zor diyorum ,ince ele sık sık doku !!

Benım sevqılımın aılesındede vardı bu....Benımle ılgılenmesı onları rahatsız edıyo gıbıydı..
Çok yüz veriyosun gibi esprili şekilde yönlendiriyolardı...

Vala böyle durumlarda sakin oll iyi ol....Tatlı dille yaptıramıycağın birşey yok =)

sende fazla onlara gidip gelme oyunu kuralına göre oyna..nişanlın seni seviyorsa arkandaysa gerisi boş ,onlar yüzünden niye aranız bozulsun ki..

canım benim bence ailesine cok sık gitme böylece davranışlarınız gözlerine batmaz...birde 7 yıllık ilişkiymiş yazık be canım biraz sabırlı ol...ailesinede alttan al böyle onlara öyle davranki onları seni sevmeye mecbur bırak...

ayy neden kapatıyorsun telefonu suratına...işin sebebiyeti belli milleti mutlu edersin bu hareketlerle..başka da birşey olmaz..orada alttan al olay uzamaasın , çıkışta güzel bir dille anlat..onlardan kaynaklandığını bildiğin sebepler için tartışma yaratma olsa bile uzatma.. mümkün olduğunca gitmelerini en aza indir sık sık gitme.dışarıya çıktığınızda bi şu kardeşleri alın yanınıza arada bakalım evde mi tutuyor maçolukları dışarda nasıllar?
ileride kendi nişanlıları eşleri olduğunda bunları hatırlatırsınız onlara...

Bende aslinda fazla gitmek istemiyorum onlara ama ailem bu sefer neden gitmiyorsun, bir sorunmu var diye soruyor. Bilhasada babam sanki anliyor bazi seyleri begenmedigimi ama yok bisey diyorum, anlatmak istemiyorum. Annem mutlaka git diyor, git aileyi tani, tavirlarina bak, kisiliklerine bak ona göre karar ver diyor, sonradan aaaa böyle olduklarini bilmiyordum deme diyor. Alttan alma konusuna gelincede. Alttan almaya, gülümsemeye calisiyorum bu seferde nasil baslarsa öyle gider diyorlar. Bakarlar bu kiz hep herseye evet diyor, herseyi alttan aliyor ozaman iste seni ezerler deniliyor. Bunu yalnizca ailem degil cevredeki herkes diyor. Neyse ben bi süre gitmicem yinede. Nisanlimla 1 saat konustum bugün, herseyi anlattim, bakalim degisen bisey olcakmi, sessiz sessiz dinledi.
Bende asabiligimi kontrol etmeye calisicam cünkü benimde cabuk öfkelenme gibi hic begenmedigim bi huyum var.

canım 7 yıllık ilişki bi çırpıda atmamalısın bence
madem seni sevdiğine inanıyosun konuş bu konuyu ve bi yolunu bulmaya çalış
evet ailesinin gazına geldği belli ama evlenirseniz ve aynı sorunlar olursa çok daha kötü
dediğim gibi konuş ve çözmeye çalışın..

başkasının yanında bana artizlik yapcak adamı ben olduğum yerde parçalarım. :mymeka:erkekliğin burda mı söküyo derim. yüzüğü de eline veririm aaaaaaaaa asabi karıyım bennn klava:

valla canım inan gerçekten yürekten sevince asabiliğin filan kalmıyor şimdi tabiri caizse 'bekara karı dövmek kolay' derler seninkide o hesap olmuş be tatlım

valla canım inan gerçekten yürekten sevince asabiliğin filan kalmıyor şimdi tabiri caizse 'bekara karı dövmek kolay' derler seninkide o hesap olmuş be tatlım

yürekten sevmeyi bilirim bacım. ama değenine rastlamadım. :umursamaz: zamanında bu dediklerimin tam tersini yaptım her dediğine kalbi kırılmasın diye sesimi çıkarmadım. sonuçtan söz etmeme gerek yok sanırım.benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…